26 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 08:55

Laatste reacties

- Advertentie -

NoticiaCla | Geen Curaçao North Sea Jazz Festival in 2017

Lo no tin Curaçao North Sea Jazz Festival na 2017

WILLEMSTAD – In gezamenlijk overleg hebben Fundashon Bon Intenshon en Mojo Concerts besloten om in september 2017 geen Curaçao North Sea Jazz Festival te organiseren. De reden hiervoor is dat er geen hoofdacts beschikbaar zijn in deze periode. 

Na zeven prachtige edities met legendarische concerten maakt het festival in 2017 pas op de plaats. Om het evenement op internationaal topniveau te houden zijn er minstens twee acts van het hoogste niveau nodig. Afgelopen maanden is gebleken dat deze in september volgend jaar niet beschikbaar zijn.

Het wordt steeds moeilijker om in het desbetreffende weekend grote artiesten te strikken. Er zijn rond die periode weinig grote acts op tournee en het invliegen van artiesten, hun band, crew en apparatuur voor slechts één concert is zeer kostbaar.

- Advertentie -

FBI en Mojo zich zullen komend jaar gezamenlijk beraden op de toekomst van het festival na 2017.

Bron: NoticiaCla

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Asfalt mengen met ruwe aardolie uit Venezuela en beetje ruwe olie uit bv.BP wordt verwerkt tot producten.
  Door het mengen met asfalt procedure hebben wij de gigantische lucht vervuiling bij PDVSA.
  Stichting Smoc en Clean air evrywhere weten er meer van.

 2. Jos ben je nu echt geestelijk gestoord, het asfaltmeer opgeruimd, ze zijn er al 20 jaar mee bezig ( en miljoenen nl geld verdwenen) en het is nog geen meter gezakt, een bonk nepperij daar bij het asfaltmeer, ga eens kijken als je de moeite neemt?.

 3. Hans heb jij ooit wat voor het eiland gedaan behalve kritiek leveren op mensen die het wel doen? De beste stuurlui staan aan wal en hebben vaak de grootste mond. Facebook pakt gelukkig nep nieuws verspreiders aan.

 4. @Hans, hij doet tenminste goed werk voor het eiland. Wat doet hij? Hij heeft het asfaltmeer bijna compleet opgeruimd. Waar anderen zitten te dromen over een ”green” town doet deze man wat er gedaan MOET worden en in z’n eentje!
  Ben jij soms jaloers? Door bekrompen mensen zoals jij zal het nooit wat worden met het eiland. Jij meet met twee maten!

 5. Zom: laatste hit van Level 42? Laatste hit van Lionel Richie? Laatste hit van Rod Stewart? Laatste hit van Stevie Wonder?

  En zo kan ik er nog 10 opnoemen.

  Ware reden van het cancelen van CNSJ 2017 is de politie inval bij Elias, en bovendien is zijn muzikaal budget van 2017 al geheel gespendeerd aan het optreden van de Rolling Stones in Cuba – een prachtig initiatief trouwens waarvan het potentieel aan Curacao promotie helaas maar voor een fractie is benut.

 6. Wat een ongelofelijk dom commentaar. Typisch van iemand die echt niet weet waar ie het over heeft. Zeg dan niets en lul lekker mee over Schotte, Heerenveen en andere zakkenvullende nietsnutten. Of ben je gewoon jaloers ?

 7. Wat een k*t smoes.

  Artiesten voldoende te krijgen, zeker in de categorie bejaard en al 40 jaar geen hit meer waarin het festival grossiert.

  Denk dat de politie inval in het kantoor van E,lias de reden is, maar dat zeg je natuurlijk niet tegen het groot publiek.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...

ParadiseFM | CURACAO Magazine al sinds vorig jaar mei gestopt

Het tijdschrift CURACAO dat in Nederland werd uitgegeven is niet door de huidige gevolmachtigde minister Carlsson Manuel stopgezet, maar door diens voorganger Anthony Begina. Zo schrijft oud-journalist...
- Advertentie -