NoticiaCla | Juan Luis Guerra en Maluma op Aruba Summer Music Festival

Juan Luis Guerra op Aruba Summer Music Festival

ORANJESTAD – Tot de optredende artiesten dit jaar tijdens het Aruba Summer Music Festival, behoren de legendarische Juan Luis Guerra, Maluma, Gilberto Santa Rosa en Silvestre Dangond.

Sommige artiesten zijn al eens eerder op Aruba geweest en voor enkelen is het de eerste keer. Tijdens een persconferentie die op woensdag werd gehouden heeft Darren van Ommeren de namen bekend gemaakt en ook bekend gemaakt dat het festival dit jaar op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli wordt gehouden in de Harbor Arena.

LINE UP GERICHT OP LATIJNS AMERIKA

De ‘line up’ van artiesten is gericht op de Zuid-Amerikaanse markt. Dat was een van de voorwaarden van de Aruba Tourism Authority, die met 500.000 US dollar aan het festival bijdraagt. Het festival moet zo’n 3000 bezoekers van buiten naar Aruba aantrekken.

COMPLETE LINE UP

Op de eerste avond, de vrijdag zijn er optredens van Robert Jean’dor, Gilberto Santa Rosa, Silvestre Dangond en Juan Luis Guerra. Vanwege zijn religieuze gebruiken treedt Juan Luis Guerra in het midden van het programma op. Tijdens de tweede avond, de zaterdag, zijn er optredens van Esha, Jeon, Buleria, Zion & Lennox en Maluma sluit de avond af.

Bron: NoticiaCla

Een Reactie op “NoticiaCla | Juan Luis Guerra en Maluma op Aruba Summer Music Festival

  1. Het festival raadt bezoekers uit Curacao en Bonaire aan om met KLM via Amsterdam te vliegen.

    Dat is sneller dan rechtstreeks met Insel Air.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *