31 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Nos Pais Television in de lucht

HomeMediaNos Pais Television in de lucht

WILLEMSTAD — De nieuwe televisiezenderNos Pais Television (NPT)  zendt sinds 1 mei uit op kanaal 4. “Na anderhalf jaar wachten op het landsbesluit zit de zender niets meer in de weg om zijn lang verwachte missie te kunnen gaan vervullen”, aldus Mavis Albertina, initiatiefnemer, eigenaar en directeur van de nieuwe zender.

Eigenaar en directeur en geen onbekende in het Curaçaose medialandschap. Terug van weggeweest Mavis Albertina
Eigenaar en directeur en geen onbekende in het Curaçaose medialandschap. Terug van weggeweest Mavis Albertina

Nos Pais Television staat midden in de samenleving, bericht over die samenleving en benadrukt de mooie kant van het leven: hoe die te bereiken en hoe die te bestendigen. Vanuit die missie, identiteit en specifieke expertise richten wij ons op de volgende speerpunten: maatschappelijke en politieke informatie en debat, educatie, consumenteninformatie, natuur en milieu, drama, cultuur en amusement”, aldus Albertina.

NPT laat weten een mediaprogrammering te willen verzorgen die een positieve invloed heeft op het sociaal- economisch, cultureel en maatschappelijk leven op Curaçao.
Tevens wil de zender de saamhorigheid bevorderen onder de bevolking,

Een onafhankelijke en progressieve omroep die bijdraagt aan een samenleving waarin zo veel mogelijk mensen goed geïnformeerd zijn. Maar ook willen we aan het publieke debat deelnemen en participeren in cultuur en maatschappij. De uitzendingen zijn gebaseerd op drie pilaren: Informatie, Educatie en Entertainment. Maar nooit saai en altijd met een verantwoord amusementsgehalte.”

Doelgroep NPT richt zich voornamelijk op alle bewoners van het Koninkrijk.

Wij richten ons primair op jongeren tussen de zestien en veertig jaar maar alle overige kijkers in de leeftijdsgroep jonger dan zestien en ouder dan veertig zijn ons even dierbaar. NPT gaat voornamelijk in twee talen uitzenden; het Papiaments en het Nederlands. Tevens zullen er verschillende programma’s in het Engels uitgezonden worden.”

Nos Pais zal te zien zijn op kanaal 4 en binnenkort tevens op alle kabels en op alle eilanden. Tevens zal live gestreamd worden naar Nederland.

En gedurende de maand mei zullen wij de kijkers kennis laten maken met onze crew, presentatoren en onze nieuwe tv-formaten. Tevens zullen wij programma’s uit ons archief en recente opgenomen materiaal delen.”

Meer informatie over NTP is te vinden op www.nospais. com

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties