NOS | Knops moet wachten met steunpakket

Met RMR liquiditeitsvoorwaarden voor Aruba, SXM en Curacao

Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in gesprek met politiek verslaggever Lars Geert | John Samson

In de Rijksministerraad had vandaag besloten moeten worden over een nieuw pakket steunmaatregelen van Nederland aan de Caribische eilanden. Die zijn financieel zwaar getroffen door de corona-crisis, en daarom ging er onlangs al 150 miljoen euro die kant op. Daar had vandaag een nieuw bedrag bij moeten komen, maar het liep anders:

Dat was staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in gesprek met politiek verslaggever Lars Geert.

Bron: NOS

Naschrift KKC

De Rijksministerraad cornavirusmaatregelen liquiditeitsvoorwaarden voor Aruba, Sint Maarten en Curacao. Met dank aan een trouwe lezer. Indien niet leesbaar en/of downloadbaar in verschillende browsers, klik hier in PDF.

2020 05 13 – RMR 2de Liquid… by Knipselkrant Curacao on Scribd

3 Reacties op “NOS | Knops moet wachten met steunpakket

 1. Het is altijd een spel geweest. De economische malaise moet op het conto gebracht worden van een omstandigheid die buiten de macht van de regering valt. En het tekort pre-corona valt in het niet bij nu en het financiële leed is nog niet geleden.
  Maar Nederland weet dat als het de financiering van de corona maatregelen gaat doen er niets veranderd aan de exorbitante bestedingen en loonen/uitkeringen en consultancy fees. En terecht past het daar voor. De stop moet eerst in het bad voordat de kraan weer open gaat. En niet andersom.

 2. Fred Schiedam

  Triest pokerspel door Ruggennaath c.s. over de ruggen van de Curacaose bevolking.

 3. ericlapas

  Ruggenaath noemt zichzelf een bankier en pronkt met een MBA titel dus we kunnen aannemen dat hij bij de bank ook geen leningen zonder onderpand verstrekt.

  Normaal gesproken zou een bevolking met een greintje zelfrespect, nu de straat op gaan om de vakbonden, politici, grootverdieners en de corrupte media met pek en veren weg te jagen. Als zelfs het corona virus de mensen hier niet kan wakker schudden is alle hoop vervlogen.

  Het doet allemaal aan het verhaal van de man die aan het verdronken was en hij elke keer hulp afsloeg met de opmerking, God zal me wel helpen. Later zei God tegen hem ik heb drie keer hulp voor jou gestuurd en je hebt het geweigerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *