27 C
Willemstad
• donderdag 7 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

NOS | Jayden redt schildpadden op Curaçao

Jayden van 14 woont op Curaçao en hij probeert de dieren te helpen

De schildpad is al jaren een bedreigde diersoort. Daarom is er op Wereldschildpaddendag extra aandacht voor de dieren. Ook op Curaçao leven veel schilpadden en vooral in de zee.

Jayden van 14 woont op Curaçao en hij probeert de dieren te helpen. Na school is hij vaak in zee te vinden op zoek naar schildpadden in nood. Ook heeft hij iets anders bedacht: hij heeft van plastic een kunstwerk gemaakt waarmee hij aandacht wil vragen voor het probleem.

- Advertentie -

Bekijk hier de video

Bron: Jeugdjournaal

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Watttt???? Jayden Nederlandse ouders???? Get a life!! Jayden is Yu di Korsow pur sang. In plaats van zulke domme opmerkingen te plaatsen, sta vroeg op en beteken iets voor Curacao!!. Ga iets nuttigs doen, kleur of geen kleur, Jayden is een voorbeeld kind voor velen. Hij doet dit allemaal in zijn vrije tijd. Waar de ouders vandaan komen doet er zeker niet toe. Pffffffff we hebben het hier over dieren redden. Niet over impotentie.

  2. @ericlapas : Jayden is geboren op Curacao en zijn ouders zijn beide Yu di Korsou. Vind jou opmerkingen niet op zijn plaats !!!!

  3. Misschien een – wel onbetaald natuurlijk – job voor Clapas ipv op iedereen commentaar hebben en zelf niets uit te voeren!

  4. Jayden van 14 woont op Curaçao en hij probeert de dieren te helpen. Wij weten allemaal dat Jaydon Nederlandse ouders heeft dus de vraag is waarom zijn onze neger kinderen niet hiermee bezig?

    Ik kan me nog jaren geleden, zeg maar in de pre viagra tijdperk herinneren dat negers hier de perceptie hadden dat de ei van schilpadden en leguaan soep tegen impotentie hielp.

    Het gevolg daarvan was dat de leguaan en schilpadden bijna uitgestorven waren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -