34 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Twee zenders op Curaçao lopen risico uit de lucht te worden gehaald

HomeLandenCuraçaoPBC | Twee zenders op Curaçao lopen risico uit de lucht te...

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Eén radiostation en één radio- en televisiestation op Curaçao lopen het risico uit de lucht te worden gehaald. Dat meldt minister Charles Cooper.

Reden zijn de openstaande rekeningen die zij hebben bij toezichthouder BTP. Volgens de minister betalen de twee al heel lang hun verplichte bijdrage niet en is het nu genoeg. Het zou gaan om enkele tonnen.
Delta

Een aantal andere radiostations hebben een waarschuwing gekregen, omdat de laatste rekening niet is betaald. Curaçao heeft 27 radiozenders en twee Televisiezender met ook een radiolicentie: Telecuraçao en Direct Media.

Bron: Persbureau Curacao

5 reacties

  1. Van mij mogen Direct TV en Telecuracrim alle twee van de TV verdwijnen, wat zenden zij nu eigenlijk uit, in mijn ogen helemaal niks nada nopes jaaaa dikke vol gevreten figuren zie je genoeg. Maar ik vind dat holle Bolle Gijs Gooper nu te ver gaat, ik weet zeker dat er een groot deel van de arme bevolking niet eens kijkgeld kunnen betalen.

  2. Wat te denken van burgers wel wegentax aan de overheid te laten betalen en dat geldt NIET voor wegenonderhoud aan te wenden, maar bijvoorbeeld voor topsalarissen en andere onzin?

  3. Persbureau Curaçao publiceert een artikel en ze noemen geen naam en rugnummer en die noemen zichzelf een Persbureau? Daar staat “Delta” wordt hiermee radio “Deltha” bedoeld? Om welk tv station gaat het? Laten we hopen Direct TV, ik ben in elk geval dat fake gedoe van Direct TV meer dan zat.

    Het lijkt niet waarschijnlijk dat het om TeleCuracao gaat want onlangs nog hebben wat werknemers van Direct TV de overstap naar TeleCuracao gemaakt en als eerste wat je check als je ergens gaat solliciteren is of het bedrijf solvabel is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties