29 C
Willemstad
• dinsdag 27 september 2022

Democracy now! | Tuesday, September 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Gouverneur Holiday ontvangt hoge Koninklijke onderscheiding

Gouverneur van Sint Maarten Eugene Holiday is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Holiday nam de onderscheiding in ontvangst tijdens een afscheidsreceptie in de Grote...
- Advertentie -

Nu.cw | Handelsgrens tussen Venezuela en Colombia weer open

De grens tussen Venezuela en Colombia is weer geopend voor handel. Dat meldt de NOS. Voor het eerst in zeven jaar mag er weer vrachtverkeer rijden tussen...

PBC | Vuurwapen gevonden in cel SDKK-gevangenis

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bewakers van de SDKK-gevangenis hebben vanochtend tijdens een doorzoeking van cellen in blok 7 een vuurwapen gevonden. Het gaat om een doorgeladen wapen, waar dus...

PBC | KLM toestel uit Suriname maakt noodlanding op Azoren vanwege medische noodgeval

Persbureau Curacao AZOREN – Een toestel van de KLM, dat afgelopen nacht op weg was van Suriname naar Schiphol, heeft vanochtend rond half acht een medische noodlanding gemaakt...

ParadiseFM | Twee politieagenten gearresteerd

Twee politieagenten zijn vanmorgen aangehouden. In opdracht van het OM werden er verschillende huiszoekingen verricht. De agenten worden verdacht van het sjoemelen met vergunningen. Een van de verdachten...

ParadiseFM | Drie ministers kabinet-Pisas afwezig

| Antilliaans Dagblad

Financiënminister Javier Silvania heeft het de komende dagen druk. Door de afwezigheid van premier Gilmar Pisas en minister Charles Cooper is hij belast met vier portefeuilles.

Ook GMN-minister Dorothy Pietersz-Janga heeft er extra werk bijgekregen. Zij vervangt partijgenoot Sithree van Heydoorn.

De minister van Onderwijs is tot en met 15 maart op werkbezoek in Nederland. Voor wat betreft Pisas. Hij zit sinds gisteren in Chile, voor de beëdiging van de nieuwe president.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Ho,ho.
  In dit geval niet te hard van stapel lopen.
  Dit is een Koninkrijk aangelegenheid.
  In de Rijksministerraad wordt besloten wie aan de beurt om het Koninkrijk te
  vertegenwoordigen.
  Voor Pisas is dit dus een gratis uitje.

 2. Deze onzinnige snoepreis van die groep mensen die @ TOC ons nu meld, geeft mevrouw A van Huffelen helemaal een reden zonder uitleg de hand op de knip te houden , en niet de staatskas van deze oplichters weer vol met dukaten te gooien, hoppen lozen zaak om daar maar 1 gouden dukaat in te pleuren doe je het wel dan valt hij direct door de bodem heen, oja ben vergeten om te melden dat er helemaal geen bodem meer in zit. Het eiland licht op zijn rug en het politieke schorem gaat met een privé jet een paar dagen op reis, en het arme volk heeft een droge boterham met niks erop te vreten. Hoe lang duurt deze onzin nog?.

 3. Ministeronwaardig om uitgerekend NU op snoepreis te gaan.

  wat moe ie daar in Chili?
  Premier zonder kunde en schaamte.
  Maar zoals we reeds hebben gezien bij de Gijsbertha’s, Coopers, Sheldry Osepa’s, Lastens, Martina’s, Larmoney’s , Römer-Cameilias, en Maria’s en al hun dure consultants, zit de politiek er vol mee . Pakken wat je pakken kan, al verrekt 1/3 van het eiland van de honger en staan sommige scholen half op instorten, zitten je gaten vol stukjes weg en doet de helft van de strtaatverlichting het niet.
  De premier gaat een beetje de bloemetjes buiten zetten in Chili.Hij heeft het zeker nodig, hij is zooooo druk geweest met voetbalcoachen, Kareoke zingen , lintjesknippen, bushaltes inwijden, en burgers feliciteren.

 4. Wij hebben hier toch ook niemand gezien toen pik beeedigd werd. Vakantie gangers profiteurs, alles aanwenden om de kas nog meer te plunderen, hier lopen mensen rond vanwege armoede die nog nooit op Westpunt zijn geweest.

 5. Pik Pisas is op snoepreis. LOL, je kon er op wachten. Nergens geld voor, maar goed, snoepreisje moet kunnen toch?
  En er zijn zeker geen belangrijkere zaken die zijn aandacht behoeven?
  Dat Pik Pisas gaat, tot daar aan toe.
  Maar wat gaat er nog meer mee aan blikkenvol tolken, consultants, adviseurs etiquette specialisten, gedragsspecialisten, friends & Family?. En natuurlijk het basisboek: Hoe gedraag ik me als geboren Pias bij een heuse presidentiële inauguratie.
  Schoenen aanhouden, geen uuhhh, aahhh, ooohhh, eehhhh, mèèèhhh, bèèèhh en “tok oewel” zeggen. Zoveel mogelijk je mond dichthouden Pikkie. Ga geen Kareoke zingen en eet met mond dicht. Houd je mond maar liever helemaal dicht. Dat Bespaart je eiland een hoop verbale flaters. Niet achter de serveersters aan gaan meneer de stagepremier!!.

 6. Allen naar CHILI voor de inhuldiging van de nieuwe president Gabriel Boric (35).

  Die wil hogere belasting gaan heffen….. Weten ze hier alles vanaf en willen graag delen. Misschien kunnen we dan ook nog even een consultant sturen. Eentje die bij Bearingpoint heeft gewerkt misschien?

  Je kan er maar even tussenuit zijn, toch?

 7. Zijn ze dan aanwezig .
  We merken er weinig van , en waar zijn ze nu naartoe .
  Bedevaartsoord , mediteren , vakantie , overspannen .
  Wie het weet , mag het zeggen .
  Wat een kermis zeg .
  En we blijven lachen op deze klip .

 8. Ach ja, we hebben helemaal geen problemen hier, in elk geval niets dat dringend is…..
  Wat een jokers.
  Ik zou bijna boos worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -