29 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AntilliaansDagblad | Twaalfde editie Bon Doet

HomeLandenBonaireAntilliaansDagblad | Twaalfde editie Bon Doet

Kralendijk – Het Bon Doet-team organiseert in samenwerking met het Oranje Fonds de twaalfde editie van Bon Doet, het grootste vrijwilligersevenement op Bonaire, op 11 en 12 maart.

Onder de namen NLdoet, Aruba Doet, Bon Doet, Cura Doet, Statia Doet en SXM Doet worden in het gehele Koninkrijk der Nederlanden vrijwilligers aangemoedigd om (een deel van) een dag de handen uit de mouwen te steken. NGO Platform Bonaire werkt hierin nauw samen met het Oranje Fonds, het grootste nationale fonds op het gebied van maatschappelijk welzijn.

Jaarlijks wordt door het fonds circa 30 miljoen euro besteed aan het ondersteunen van organisaties en initiatieven die de sociale cohesie in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk versterken. NGO Platform Bonaire is zowel een steunpunt voor stichtingen en verenigingen als een vrijwilligerscentrum. NGO Platform helpt het hele jaar door met projectvoorstellen, subsidieaanvragen, promotie en administratie.

Het Bon Doet-team roept alle stichtingen, verenigingen, sportclubs, scholen en zorginstellingen op om zich voor 30 januari aan te melden voor klussen die nodig gedaan moeten worden. Aanmelden is volgens de organisatie kinderlijk eenvoudig. Na het aanmaken van een account moet de klus geregistreerd worden en uitvoerig worden beschreven. Hierna kunnen vrijwilligers zich aanmelden en contact opnemen. Er is geld beschikbaar om tot maximaal 650 dollar aan materiaal te kopen.

Wie als vrijwilliger de handen uit de mouwen wil steken om een dagje vrijwilligerswerk te doen bij een stichting, vereniging, verzorgingshuis of school kan op de website van Bon Doet zoeken naar interessante klussen en zich daar, samen met familie, vrienden, collega’s, teamgenoten of klasgenoten voor inschrijven.
www.bondoet.com

Bron: Antilliaans Dagblad

1 reactie

  1. Laten we hopen dat Nederland een einde aan deze flauwekul maakt. Vrijwilligers werk is bedoeld om werkelozen wat structuur en kans op een menswaardig bestaan te bieden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties