31 C
Willemstad
• vrijdag 21 juni 2024

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NRC | Staakt Aruba het verzet tegen het homohuwelijk?

Podcast Mogen binnenkort ook op Aruba mensen van het gelijke geslacht trouwen? Vandaag stemt het Arubaanse parlement daar opnieuw over. En dat wordt spannend, want gelijke rechten voor...

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PBC | Weer twee coronadoden op Curaçao

HomeNieuwsGezondheidPBC | Weer twee coronadoden op Curaçao

Persbureau Curacao

Er zijn de afgelopen dag twee coronapatiënten overleden op Curaçao in het CMC. Daar liggen nu nog zes patiënten, vier op zaal en twee op intensive care. Het dodental op Curaçao is gestegen naar 260.

73 mensen testten vandaag positief, aanmerkelijk meer dan gisteren, toen maar 16 mensen aantoonbaar besmet raakten.

138 mensen konden weer uit isolatie, waardoor het aantal actieve cases daalde naar 750.

Aruba

Op Aruba waren er maar dertien mensen die een positieve testuitslag kregen. Dertig patiënten mochten hun isolatie beëindigen, waardoor het aantal coronacase onder de honderd kwam, 91 om precies te zijn.

De IC van het Horacio Oduber Hospitaal is al twee dagen leeg. Wel liggen er nog vijf mensen op zaal met corona. Zes inwoners van Aruba liggen in een ziekenhuis in Colombia, op de intensive care.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Het is inderdaad verdacht stil rond Joep, Lionfish, Lastiwz en William. Tandenknarsend moeten zij toezien hoe het ene na het andere land de “maatregelen” loslaat. Staan ze dan met hun goed gedrag en meerdere prikjes. Alles voor niks.

 2. Minister president zijn gezond verstand gebruikt .
  Heb ik iets gemist .
  Lamoenchi ban serio si .
  Nog even krijgt hij ook een standbeeld .

 3. Lionfish en Joep Meloen houden zich muisstil nu dat de virus langzaam maar zeker uitsterft. Ik had van hen verwacht dat zij zouden staan te juichen en schreeuwen van “zie je wel, dank zij de vaccins “. Daarna eisen dat iedereen die al tig keren gevaccineerd zijn, om de 6 weken steeds opnieuw een boostershot halen en dat de niet gevaccineerden voor eeuwig in quarantaine opgesloten worden.
  Laten we hopen dat men in het algemeen en vooral degenen in leiding gevende posities wat geleerd hebben van de talloze fouten die ze gemaakt hebben in deze epidemie. Maatregelen getroffen in paniek en blindelings adviezen opvolgen van zogenoemde “experts en wetenschappers” blijken immers enorme schade te hebben aangericht. Het zou het parlement sieren om onderzoek te laten doen naar wat er allemaal fout is gegaan en hoe in de toekomst gehandeld moet worden bij soortgelijke gebeurtenissen. Een nieuw quarantaine gebouw, zoals vroeger op Caracasbaai, zou zeker te overwegen zijn. Ver weg van de reguliere ziekenhuis, want daar mogen nimmer patienten met besmettelijke ziektes binnen gebracht worden.
  Het beperken van de bewegings vrijheid en hardhandig optreden tegen de burgerbevolking wordt niet in dank afgenomen en leidt uiteindelijk tot verzet en verachting van de autoriteiten. Kijk maar naar wat er in Canada en ook andere landen gebeurt. Gelukkig heeft op Curacao de minister president zijn gezond verstand gebruikt en ondanks grote druk vanuit de “experts” de maatregelen tijdig versoepeld.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties