28 C
Willemstad
• woensdag 24 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

PBC | Opnieuw drie mensen op Curaçao overleden aan corona

HomeNieuwsGezondheidPBC | Opnieuw drie mensen op Curaçao overleden aan corona

Persbureau Curacao

Verder is er helaas weer een coronapatiënt overleden op de IC van het ziekenhuis, het gaat om de 183ste coronadode.

Voor de tweede dag op rij zijn er op Curaçao drie mensen overleden aan de gevolgen van corona. Het gaat om twee patiënten in het CMC en één patiënt thuis. Het totaal aantal doden als gevolg van covid-19 komt daarmee op 205.

Vrijdag overleden er ook al drie patiënten. Sinds omikron zijn intrede deed op het eiland, half december, zijn 21 mensen overleden. Niet bekend is of al deze mensen deze variant bij zich droegen.

590 mensen testten gisteren positief op het virus. 340 patiënten mochten hun isolatie beëindigen, zodat het totaal aantal actieve cases 11.603 bedraagt, een toename van tweehonderd ten opzichte van vrijdag.

In het ziekenhuis liggen 48 patiënten met een corona-infectie, vijf meer dan vrijdag. Van de 48, liggen er veertien op de intensive care.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

  1. Als die vaccins werkten dan was de pandemie allang voorbij.
    Maar niet getreurd, we zijn over de piek heen. Iedereen is al besmet, nog eventjes dan is iedereen genezen. Ajooo corona. Nu nog hopen dat de politieke assholes met hun deskundigen en wetenschappers tot bezinning komen.

  2. Een premier die zijn eigen beleid “de lucht in “roemt!
    Zijn neus moet inmiddels tot Tokio gegroeid zijn.
    LOL, zo ken ik er nog wel een paar!
    Een ex-directeur van Curaçao die zichzelf als onmisbaar en integer benoemt in een publieke afscheidsbrief.
    Een minister van verkeer die je gouden wegen beloofd, maar je nog steeds op wegen vol gaten laat rijden, had hij die wiriwiries van Nederland waar hij zijn neus voor optrok nou maar gewaardeerd.
    LOL, ze moeten zichzelf bijna gaan geloven.

  3. @Lamoenchi, Israel heeft zelf een potje van gemaakt. Voor zover bekend moet de derde prik een mRNA-vaccin zijn om effectief tegen Omicron te zijn.

    Mijn vermoeden is dat ze te vroeg met de 3de prik waren. Omikron is daarna pas verschenen dus waarschijnlijk was de derde prik geen mRNA-vaccin.

  4. Intussen is er weer een persconferentie geweest en het moet gezegd worden dat het steeds gênanter wordt. Een premier die zichzelf op de borst klopt omdat ondanks de stijgende besmettingen het kabinet het goed heeft gedaan volgens hem. Een nerveuze minister van Onderwijs die met trillende stem spreek en een minister van volksgezondheid die dacht dat ze gedichten moest voorlezen.

    Buiten de camera ging ook het één en ander mis, blijkbaar is het een hele kunst om wat powerpoint sheets opvolgend te nummeren maar ja dat heb je als je als minister je achterlijke broer aan een baan wilt helpen.

    Het enige lichtpunt was dat de arrogante epidemioloog eindelijk een keer door het stof ging. Hij moest toch toegeven dat de cijfers geen reëel beeld van de werkelijkheid geven.

  5. Israel, het meest gevaccineerde land ter wereld heeft erkend dat zelfs de 4de shot niet werkt tegen Omicron.
    Desondanks gaat Lionfish voor nr. 4, 5 en 6. Ik wens haar veel plezier.

  6. De timeout loopt vandaag af en intussen zitten we op meer dan 11.000 besmettingen en gisteren weer een corona dode erbij.

    Laatst had de woordvoerster van het CMC nog over dat nog 2 kamers op de IC vrij zijn. Op zich wel raar dat een mevrouw zonder medische opleiding de pers te woord staat over de bezetting van het ziekenhuis.

    Nu de scholen open gaan zullen de besmettingen en aantal doden flink blijven oplopen. Als corona ons iets had kunnen leren is dat het regeren van een land een serieuze zaak is maar helaas, we zien hetzelfde erbarmelijk niveau als altijd bij ministers en parlementariërs met als dieptepunt de minister president..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties