25.7 C
Willemstad
• donderdag 2 februari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

Nu.cw | 484 nieuwe corona besmettingen, drie mensen overleden

Het coronavirus blijft rondgaan op Curaçao. 484 mensen werden de afgelopen week positief getest. Daarnaast overleden drie mensen aan de gevolgen van corona. Dat meldt de afdeling Epidemiologie van de overheid.

Van de drie patiënten overleden er twee thuis en één patiënt overleed in het ziekenhuis. Sinds het begin van de coronapandemie zijn er met de slachtoffers van vandaag 270 coronadoden te betreuren.

Het aantal actieve bestemmingen ging in één week van 546 naar 577. Er kwamen 484 besmette mensen bij en 449 mensen herstelden van het virus.

Op dit moment liggen er nog vijf patiënten in het ziekenhuis, waarvan één op de intensive care.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Ja John.
  Maar aan griep gingen in 2018 in Nederland 12.0000 mensen dood.
  Ek jaar gaan daar rond de 8000 mensen dood aan griep. En elke 2 jaar een ergere versie. Nu als je kijkt over 2+ jaar is er niet zo heel veel anders. En daar hebben ze wel statistiek die per maand gepubliceerd wordt Hier niks.
  Ze weten niet eens hoeveel inwoners ze hebben.

  En over 8000 plus griep doden en 9.000 bovenste lucht wegen aandoeningen daar hoorde je nooit iets over of wel soms.

  Nu is griep en aandoeningen aan de bovenste luchtwegen uit de statistiek verdwenen. Wat denk je nu dat corona nieuw is wel nee. In 2001 was er een NL variant…. Opgeklopte angst.
  Waarom geen drama.s in afrika maar wel in het vetste vrije land en eiland land ter wereld. Bijwerkingen moeten 70 jaar de koelkast in. Tja… Wat denk je dan… Goh Transparant niet.
  In NL 100 miljoen aan foute mondkapjes maar de minster kan zich niks herinneren

  Maar he de media houdt de angst erin.
  Krantenen media leven op angst de politiek ook. waar heeben we die gasten eigenlijk voo rnodig.
  De konning en leiders zorgden en beschermend ehun volk en sprake recht.
  Nou we zijn f melkkoeien geowrden.
  Zodat de regering de “maatregelen” op de plank kan houden.

  En ja. 80-plussers hebben er het meeste last van.
  En ja er is een directe correlatie tussen griepvaccin en covid erger. En ja covid trigger een zware immuunreactie. Raar he. Net als Asthma / COPD ook in eens explosief is gestegen bij kindren.

  Dus wat nou.. Ja ze publiceren geen statistiek niks. Ja elk overlijden is erg. En ik kan er over mee praten. Maar is het nou met of door. Want de waarheid mag ook verteld worden.

  Maar ja leven in een leugens wereld en op Curaçao op een rovershol eilandje … Ja… dus wat

 2. Ach ach ach wat vreselijk toch. 3 mensen overleden. Ja mensen u leest het goed 3 mensen. Uiteraard niks over de leeftijd, onderliggende kwalen etc. Nee hoor pats boem 3 mensen. Sluit u zelf op binnenshuis, neem prikje nummer 6 en luister elke dag naar uw smoezelig Orakel als hij hygiene tips geeft. We gaan er allemaal aan mensen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -