28 C
Willemstad
• zaterdag 20 april 2024 08:42

PBC | Zelfs bij afschaffing alle maatregelen blijft mondkapje in vliegtuig verplicht

Persbureau Curacao


De plicht geldt ook voor de KLM en TUI-vluchten van en naar de Caribische eilanden.

Het Nederlandse kabinet wil op 23 maart vrijwel alle coronamaatregelen afschaffen, maar In het vliegtuig moet het mondkapje nog wel op, omdat het hier om Europese regels zou gaan.

De plicht geldt ook voor de KLM en TUI-vluchten van en naar de Caribische eilanden.

KLM en Transavia hebben eerder deze week nog gepleit voor het afschaffen van de mondkapjesplicht in vliegtuigen, maar dat lijkt dus nog niet tot het gewenste resultaat te hebben geleid, meldt luchtvaartnieuws.nl.

De testplicht voor gevaccineerde reizigers van buiten de EU vervalt. De Caribische eilanden waren daarvan eerder al vrijgesteld.

Bron: Persbureau Curacao

8 reacties

  1. @Brian and Wim. Dus dat. En ik heb inderdaad medelijden met de jeugd. Die mogen fijn de prijs betalen voor de hysteria van de klimaat gekkies en het verdienmodel

  2. @Tico, Opperkeizer Timmermans heeft het goed voor elkaar. En beste leerling Nederland wil natuurlijk voorlopen. Echter voor de meeste mensen niet te betalen.

  3. @Tico Marina , mooie samenvatting en geen speld tussen te krijgen. Ik vind een schone leefbare wereld een mooi uitgangspunt. De CO2 klimaathoax daarentegen is een grote scam die ons na de Corona hoax naar de rand van de afgrond gaat brengen. Hier een goed gefundeerd verhaal: https://www.youtube.com/watch?v=QalBJqvN_o4
    Voeg daarbij de digitale ID en centraal geld en we zijn de sjaak. Maakt mij met 71 jaar niet zoveel uit maar de jeugd is ziende blind en horende doof. Stakkers….

  4. Hoor KLM nog zeggen dat die HEPA-filters 99,9% virussen etc uit de kabinelucht filteren en nu dit weer…
    De politici willen er geen einde aanmaken, want dan valt (een deel van) hun controle weg

  5. Het ligt er zo dik bovenop, maar zoals het gezegd luidt “de mens is horende blind en ziende doof”. Als sinds dat die gek uit Amerika met zijn fakenews filmpje aan kwam zetten, zeg ik al hoe de sekte werkte. Met propaganda werd de mens gek gemaakt over het klimaat met niet wetenschappelijk of gefundeerd gekwaak, alleen maar aannames. Daarna werd dat zweedse wicht met tig psychische stoornissen op het schild geheven. Een kleuter die ons wel even kwam vertellen dat we ons moesten schamen. Daarna was daar opeens het virus uit het laboratorium. Binnen minder dan een week klonk het al “wen maar alvast aan het nieuwe normaal”. Niemand die zich afvroeg waarom terwijl er nog niks bekend was, dit al stellig werd herhaald. Terwijl vliegtuigen vanuit China driftig af en aan bleven gaan, werd de gewone mens het verboden en verhinderd om te vliegen of op een andere manier te reizen. Met ondemocratische en dictatoriale middelen werd de gewone burger gepest en gedwarsboomd. De beklap was het pressiemiddel. Mensen wilden niet met een smoelenvod rondlopen dus namen ze maar de prik, puur op de leugen dat dat ervoor zou zorgen dat alles afgeschaft zou worden. En nu opeens is daar heel toevallig iets gaande in een land waar voorheen niemand zich voor interesseerde. Opeens loopt iedereen met een debiel vlaggetje te zwaaien niet gespeend met enerlei kennis van wat er gaande is, maar ja de media zegt het dus het zal wel waar zijn. Nog geen twee dagen daarna roeptoeterde het meest nutteloze orgaan (naast de regeringen van Curacao sinds decenia dan) ter wereld ook wel bekend als het afvalputje van gesjeesde europese politici met tante Ursula aan het hoofd, dat men sancties gaat afkondigen, want dat zal rusland leren. En wat gebeurt er, de prijzen van brandstof schieten omhoog. Neen niet omdat er schaarste is, nee hoor het argument is dat er angst is dat er schaarste komt. En zie nu opeens wordt er geroepen dat WE niet afhankelijk meer moeten zijn van het gas en Halleluja en Hosanna geen zorgen want er zijn windmolens en zonnepanelen. Tja dat vogels kapotgehakt worden doet er niet toe, dat het op plekken waar die zonnepanelen staan het enorm warm is, mwa who cares. Het gaat erom dat u als burger het groene sprookje blijft geloven. De politici lachen zich een breuk. Jan Lul met de Pet moet een smoelenkap op in het vliegtuig dus die zal het vliegtuig laten staan. Dora Minkukel alleenstaande moeder die kan de brandstof van haar autotje niet meer betalen en klappertand straks van de kou in haar gasloze woning. En de politici die komen niks tekort hoor. Die blijven vliegen en geloof mij zonder snuitlap voor. U betaald. Ik hoop in ieder geval van harte dat al die vliegtuigmaatschappijen die meewerken aan deze dictatoriale zaken bij bosjes omvallen.

  6. En wanneer we allemaal gaan eten half uur lang neemt covid een pauze zeker, zie geen nut in dit hele gebeuren. Afschaffen scheelt nog is een hoop milieu vervuiling

  7. Twee weken geleden terug uit NL gekomen om eind maart weer weg te gaan. Voor mij geen enkel probleem. Voor vele anderen ook niet want de KLM zat tjokvol.

  8. Dan vlieg ik voorlopig lekker niet. Het is duidelijk, reizigers pesten moet doorgaan want het klimaat he. Heb zo al heel wat centjes uitgespaard dus ik klaag niet

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties