27 C
Willemstad
• maandag 18 maart 2024

CC | Marnix College and Albert Schweitzerschool pioneering as the first ‘language friendly schools’ in Curaçao

WILLEMSTAD - The Marnix College and Dr. Albert Schweitzerschool have achieved a remarkable milestone by becoming the first schools in Curaçao to receive the designation of 'Language...

NU | Ajacied Martha opgenomen in eerste selectie Advocaat als bondscoach Curaçao

Ar'jany Martha is vrijdag (lokale tijd) opgenomen in de eerste selectie van Dick Advocaat als bondscoach van Curaçao. Vitesse-doelman Eloy Room keert terug in het keurkorps, nadat...

Opinie | Illusies, verknopingen, een natte droom en luchtkastelen op Curaçao

Jan Huurman WILLEMSTAD – Tijdens een recente bijeenkomst van de Antillenkring deelde Jan Huurman, voormalig Inspecteur Volksgezondheid, zijn inzichten over Curaçao na vijf jaar afwezigheid. Met een focus...

NTR | Internationale vrouwendag: ‘balans houden is niet makkelijk’

Marit Severijnse In het kader van internationale vrouwendag werd op Bonaire een conferentie gehouden met als thema een gebalanceerde levensstijl. “Ook al is Bonaire een eiland waar alles op...

CC | Ministry of Finance reaches agreement with Capriles Clinic

WILLEMSTAD - The Ministry of Finance has reached an agreement with the Capriles Clinic, as announced by the ministry. The operational costs will be covered by this...

DH | Alida Francis to become Governor of St Eustatius

ST.EUSTATIUS -- Government Commissioner Alida Francis is to become the next governor of Statia in the coming months. The state secretary of kingdom relations and digitisation Alexandra van...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Vier cruiseschepen bezoeken Curaçao op een dag

HomeLandenCuraçaoNu.cw | Vier cruiseschepen bezoeken Curaçao op een dag

Morgen worden er 4 cruiseschepen verwacht in de haven.

Morgen zullen vier cruiseschepen de Curaçaose haven bezoeken. Het gaat om de Ventura van P&O Cruises, de World Voyager van Mystic Cruises, de Norwegian Epic van Norwegian Cruise Line en de Grandeur of the Seas van Royal Caribbean International, aldus Curaçao Ports Authority (CPA).

Samen hebben zij een maximale capaciteit van 11.000 cruisepassagiers, maar door de huidige pandemie zijn er minder opvarenden.

Vanwege de pandemie ziet CPA ook dat het vaarschema vaker verandert dan gebruikelijk. Het meest actuele vaarschema is te vinden op www.curports.com, waar de laatste wijzigingen te zien zijn.

In 2021 heeft Curaçao 107 schepen en meer dan 146.000 cruisepassagiers ontvangen.

Bron: Nu.cw

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

  1. @Joyce Verschuren

    Wat binnenkomt aan belastinggeld, daar juicht deze minister v Financiën steeds over komt niet ten goede aan de meest kwetsbaren op Curaçao, ouderen horen er bij, de kinderen, er gebeurt geen zak aan de wegen gaten rollen op steeds nwe plekken, criminaliteit (in korte tijd 5 gewelddadige atrako’s, loslopende koeien die van alles vernielen (80 stuks) enz enz.

    Een ander interessant punt, dat ‘Djokovic’ waar iedereen ach en wee over roept omdat hij uit Australië werd gezet blijkt nu groot aandeelhouder te zijn van een Deens biotech bedrijf dat, en nou komt ie, bezig is met de ontwikkeling van een Covid-19 treatment.

    Vera van de Reuters pers.

  2. 11000 toeristen, die geld willen uitgeven, waar de arme mensen niets aan verdienen. Die een bepaald percentage besmettingen meebrengen (want het doel heiligt de middelen). Waar met name de arme mensen last van zullen krijgen. En daar zijn meestal ook de meeste ziekenhuis opnames, IC-patiënten en helaas ook de meeste doden.
    Het is hier net als in de rest van de westerse wereld: de rijken worden rijker en de armen worden doder.

  3. Hoe kunnen mensen nou besmet worden ? Iedereen is toch gevaccineerd !
    No worry, no problem, niemand raakt besmet. Vaccins zijn wonder middelen, fool proof. Meer dan 95% effectief.
    In niet gevaccineerde landen sterven mensen bij de miljoenen. Dus iedereen gauw booster nr. 4 halen. Vraag maar aan Lionfish en Joep Meloen hoe belangrijk en effectief die vaccins zijn.

  4. Heerlijk die mix van kruisbesmettingen vandaag : bewoners Curacao, al die cruisetoeristen / boten onderling en ook nog een de gewone toeristen (met bonus = aankomsthal Hato). Dat moet toch een ‘succesvol’ aantal besmettingen opleveren, ja toch?

  5. Zijn jullie nou blij met toeristen of moeten wij voortaan maar wegblijven
    Je hebt het over varende toeristen denkt de bevolking van Curacao ook zo over mensen die met het vliegtuig komen. Ook die zitten waar dan ook bij elkaar en kunnen besmet worden door bv de eilandbewoners hier hoor je niemand over. Het is wel voor een hoop mensen hun boterham heren en dames klagers!!!!

  6. “En natuurlijk hebben al deze 11.000 passagiers een negatieve PCR-test?”
    en natuurlijk houden deze 11.000 allemaal netjes 1.5 meter afstand? En niemand heeft natuurlijk seks op zo’n cruise want er zijn zoveel anderen dingen te doen

  7. 4 cuise schepen en dan wat.
    Leverd niks op.
    Veel lucht en deot niks.
    Curacao is hopi skuma en geen chokelate
    En de rest van de opmerkingen is volslagen onzin.

  8. Several Cruise Lines Cancel Sailings as Omicron COVID-19 Surge Continues

    January 17, 2022

    The omicron COVID-19 surge has caused several cruise lines, including Fred. Olsen, Holland America, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Regent Seven Seas, Royal Caribbean International, and Windstar — to cancel upcoming cruises on several vessels.

    https://www.cruisecritic.com/news/6680/

  9. Vorige week zijn een 3-tal cruises afgelast. Het regent momenteel aan cruises die geannuleerd worden…

    Ze staan geprogrammeerd maar dat wil nog niet zeggen dat ze aan zullen meren. Het is afhankelijk van eventuele besmettingsbronnen aan boord….

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties