27 C
Willemstad
• dinsdag 24 mei 2022 04:23

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Vier cruiseschepen bezoeken Curaçao op een dag


Morgen worden er 4 cruiseschepen verwacht in de haven.

Morgen zullen vier cruiseschepen de Curaçaose haven bezoeken. Het gaat om de Ventura van P&O Cruises, de World Voyager van Mystic Cruises, de Norwegian Epic van Norwegian Cruise Line en de Grandeur of the Seas van Royal Caribbean International, aldus Curaçao Ports Authority (CPA).

Samen hebben zij een maximale capaciteit van 11.000 cruisepassagiers, maar door de huidige pandemie zijn er minder opvarenden.

- Advertentie -

Vanwege de pandemie ziet CPA ook dat het vaarschema vaker verandert dan gebruikelijk. Het meest actuele vaarschema is te vinden op www.curports.com, waar de laatste wijzigingen te zien zijn.

In 2021 heeft Curaçao 107 schepen en meer dan 146.000 cruisepassagiers ontvangen.

Bron: Nu.cw

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. @Joyce Verschuren

  Wat binnenkomt aan belastinggeld, daar juicht deze minister v Financiën steeds over komt niet ten goede aan de meest kwetsbaren op Curaçao, ouderen horen er bij, de kinderen, er gebeurt geen zak aan de wegen gaten rollen op steeds nwe plekken, criminaliteit (in korte tijd 5 gewelddadige atrako’s, loslopende koeien die van alles vernielen (80 stuks) enz enz.

  Een ander interessant punt, dat ‘Djokovic’ waar iedereen ach en wee over roept omdat hij uit Australië werd gezet blijkt nu groot aandeelhouder te zijn van een Deens biotech bedrijf dat, en nou komt ie, bezig is met de ontwikkeling van een Covid-19 treatment.

  Vera van de Reuters pers.

 2. 11000 toeristen, die geld willen uitgeven, waar de arme mensen niets aan verdienen. Die een bepaald percentage besmettingen meebrengen (want het doel heiligt de middelen). Waar met name de arme mensen last van zullen krijgen. En daar zijn meestal ook de meeste ziekenhuis opnames, IC-patiënten en helaas ook de meeste doden.
  Het is hier net als in de rest van de westerse wereld: de rijken worden rijker en de armen worden doder.

 3. Hoe kunnen mensen nou besmet worden ? Iedereen is toch gevaccineerd !
  No worry, no problem, niemand raakt besmet. Vaccins zijn wonder middelen, fool proof. Meer dan 95% effectief.
  In niet gevaccineerde landen sterven mensen bij de miljoenen. Dus iedereen gauw booster nr. 4 halen. Vraag maar aan Lionfish en Joep Meloen hoe belangrijk en effectief die vaccins zijn.

 4. Heerlijk die mix van kruisbesmettingen vandaag : bewoners Curacao, al die cruisetoeristen / boten onderling en ook nog een de gewone toeristen (met bonus = aankomsthal Hato). Dat moet toch een ‘succesvol’ aantal besmettingen opleveren, ja toch?

 5. Zijn jullie nou blij met toeristen of moeten wij voortaan maar wegblijven
  Je hebt het over varende toeristen denkt de bevolking van Curacao ook zo over mensen die met het vliegtuig komen. Ook die zitten waar dan ook bij elkaar en kunnen besmet worden door bv de eilandbewoners hier hoor je niemand over. Het is wel voor een hoop mensen hun boterham heren en dames klagers!!!!

 6. “En natuurlijk hebben al deze 11.000 passagiers een negatieve PCR-test?”
  en natuurlijk houden deze 11.000 allemaal netjes 1.5 meter afstand? En niemand heeft natuurlijk seks op zo’n cruise want er zijn zoveel anderen dingen te doen

 7. 4 cuise schepen en dan wat.
  Leverd niks op.
  Veel lucht en deot niks.
  Curacao is hopi skuma en geen chokelate
  En de rest van de opmerkingen is volslagen onzin.

 8. Several Cruise Lines Cancel Sailings as Omicron COVID-19 Surge Continues

  January 17, 2022

  The omicron COVID-19 surge has caused several cruise lines, including Fred. Olsen, Holland America, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Regent Seven Seas, Royal Caribbean International, and Windstar — to cancel upcoming cruises on several vessels.

  https://www.cruisecritic.com/news/6680/

 9. Vorige week zijn een 3-tal cruises afgelast. Het regent momenteel aan cruises die geannuleerd worden…

  Ze staan geprogrammeerd maar dat wil nog niet zeggen dat ze aan zullen meren. Het is afhankelijk van eventuele besmettingsbronnen aan boord….

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AV | Europees parlement stemt in met minimumtarief vennootschapsbelasting

Het Europees Parlement is in meerderheid voor de invoering van een minimumtarief van 15 procent voor de vennootschapsbelasting. Het beoogde minimale belastingtarief is onderdeel van een akkoord...

Column Youp | Sussende Wiske

Wiske Rutte. Lieve stripfiguur. Met zijn Nokia zonder geheugen. Soort zoekt soort. Na drie lettergrepen moest hij zijn telefoon om het uur opschonen. Hoe? Schudden. Keihard schudden....

Trouw | Curaçao wacht al jaren: eerherstel voor vrijheidsstrijder Tula gaat traag in Den Haag. ‘Klap in ons gezicht’

Lodewijk Dros De Curaçaoënaar Gilbert Bacilio ijvert voor eerherstel voor Tula, de leider van de neergeslagen slavenopstand in 1795 op Curaçao. De Nederlandse regering werkt daar nog niet...

Investico | Russen in ondergrondse trustsector vallen buiten toezicht

Romy van der Burgh en Linda van der Pol ‘De heer Remmelink? Elfde verdieping,’ zegt de receptiemedewerker van een grote zorgflat in Rotterdam. Vóór het gebouw op het...

Nu.cw | Honden sterilisatieproject krijgen hartjes tattoo

De honden die gesteriliseerd of gecastreerd zijn bij het sterilisatieproject van Rescue Paws Curacao (RPC) en Feed Friends Foundation (FFF) krijgen een hartje in het oor getatoeëerd....

PB | The Aruba International Regatta, slated for August 20th & 21st

Aruba’s most important life-partner is the ocean around us. Ask yourself: When was the last time you went to the beach? Swimming? Snorkeling? Sailing? Visitors pay fortunes...
- Advertentie -
- Advertentie -