27 C
Willemstad
• donderdag 19 mei 2022 05:48

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Toeristen overvallen in hun vakantiehuis op Jan Thiel

Behalve een aantal waardevolle spullen name de overvallers ook hun gehuurde Kia Picanto mee | Extra

WILLEMSTAD – Gisteravond is een familie die hier op Curaçao vakantie vierden in hun vakantiehuis overvallen. Dat gebeurde in de Kaya Tentalaria in de wijk oud-Jan Thiel. Drie overvallers vielen het huis binnen en verrasten de toeristen.

Behalve een aantal waardevolle spullen name de overvallers ook hun gehuurde Kia Picanto mee.

- Advertentie -

Meer geluk had een vrouw die drie weken geleden haar auto moest afstaan aan carjackers. Gisteren werd de auto teruggevonden in de mondi van Scherpenheuvel zonder een schrammetje. De remotekey zat nog in het slot en ook een lederen tas met een waarde van 3.000 gulden lag nog achterin.

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -

Artikel delen

8 reacties

 1. Gratis toeristenreclame voor Curaçao, die als een lopend vuurtje gaat, daar kan een duur reclame / PR bureau niet tegenop adverteren.
  Helaas niet de reclame waar je op zit te wachten, maar die wel een realistisch beeld van de “toeristvriendelijkheid’ van het eiland schetst. Als ze niet van een rots af worden gemikkerd, worden ze wel uit hun auto, appartement, of bungalow gesleurd, of tot bloedens toe toegetakeld, oms wel 2x op een dag….

  “Satirical mode” knop op max.:Al die vervelende en lastige chinezen, venezolanen, makambas, hindustanen , portugezen, indonesiers, Arabieren, joden en surinamers op het eiland ook..LOL…veroorzaken een hoop inbraken, overvallen, zwerfvuil en toeristenproblemen. ()

 2. @Mario schrijft:
  ” Wie koopt er nu een tas van 3000 gulden’

  Beste Mario, ik weet niet waar het slachtoffer van de beroving woont, maar bvb in NL heb je voor 1500 euro (= ca 3000 gulden) nog geen damestasje van Chanel. Zelfs ‘pre-owned’ en in de uitverkoop liggen de prijzen tussen de 3500 en 9000 (voor guldens x2). Overigens aanzienlijk goedkoper dan een Rolex horloge.

  ‘…te weinig te doen en teveel geld’ ??
  Bedoel je dat mensen die dingen bezitten die jij je wss niet kunt permitteren, (designer tassen en kleding, Rolex horloges, dure auto’s etc.) te weinig te doen hebben? Hoeveel is ‘teveel geld’?
  En sinds wanneer geeft dat anderen het recht hen te beroven?

  Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie!

 3. “Het is hetzelfde verhaal altijd, toeristen zijn welkom vooral als ze Euro’s en dollars meenemen maar hun veiligheid zal CHATA en CTB aan hun reet roesten.”

  klopt. Vandaag ook een goed artikel in het AD over de milieu effecten van toerisme. Vooral cruise industrie is supervervuilend. Chata en CTB zullen zich er niet druk om maken

  “Wie koopt er nu een tas van 3000 gulden. Dan heb je te weinig te doen en teveel geld”
  en dus OK om beroofd te worden?!

 4. Het is hetzelfde verhaal altijd, toeristen zijn welkom vooral als ze Euro’s en dollars meenemen maar hun veiligheid zal CHATA en CTB aan hun reet roesten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Russische bedrijven duiken onder in illegale Nederlandse trustsector

Zeker honderd Russische bedrijven doken afgelopen jaren onder in de ondergrondse trustsector in Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van Platform Investico voor de De Groene Amsterdammer. Op...

Democracy now! | Wednesday, May 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 mei 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Code geel voor extreem saharastof

De meteorologische dienst Curaçao geeft code geel af voor extreem saharastof. De voorzorgsmededeling geldt van woensdagochtend tot donderdagochtend. Mensen met allergieën kunnen last krijgen van het stof....

Nu.cw | Banco di Caribe waarschuwt klanten voor phishing

Banco di Caribe waarschuwt haar klanten voor phishing berichten. Onlangs zijn er SMS-berichten verspreid naar klanten van de bank waarin gevraagd wordt om bankgegevens. In de berichten...

Nu.cw | Vermiste vrouw weer terecht

De 39-jarige Rochelle Teresita Amalia is weer terecht. Er werd alarm geslagen toen de vrouw maandag van huis vertrok om boodschappen te doen en is niet meer...
- Advertentie -
- Advertentie -