28 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Toeristen overvallen in hun vakantiehuis op Jan Thiel

HomeLandenCuraçaoDolfijnFM | Toeristen overvallen in hun vakantiehuis op Jan Thiel
Behalve een aantal waardevolle spullen name de overvallers ook hun gehuurde Kia Picanto mee | Extra

WILLEMSTAD – Gisteravond is een familie die hier op Curaçao vakantie vierden in hun vakantiehuis overvallen. Dat gebeurde in de Kaya Tentalaria in de wijk oud-Jan Thiel. Drie overvallers vielen het huis binnen en verrasten de toeristen.

Behalve een aantal waardevolle spullen name de overvallers ook hun gehuurde Kia Picanto mee.

Meer geluk had een vrouw die drie weken geleden haar auto moest afstaan aan carjackers. Gisteren werd de auto teruggevonden in de mondi van Scherpenheuvel zonder een schrammetje. De remotekey zat nog in het slot en ook een lederen tas met een waarde van 3.000 gulden lag nog achterin.

Bron: DolfijnFM

8 reacties

 1. Gratis toeristenreclame voor Curaçao, die als een lopend vuurtje gaat, daar kan een duur reclame / PR bureau niet tegenop adverteren.
  Helaas niet de reclame waar je op zit te wachten, maar die wel een realistisch beeld van de “toeristvriendelijkheid’ van het eiland schetst. Als ze niet van een rots af worden gemikkerd, worden ze wel uit hun auto, appartement, of bungalow gesleurd, of tot bloedens toe toegetakeld, oms wel 2x op een dag….

  “Satirical mode” knop op max.:Al die vervelende en lastige chinezen, venezolanen, makambas, hindustanen , portugezen, indonesiers, Arabieren, joden en surinamers op het eiland ook..LOL…veroorzaken een hoop inbraken, overvallen, zwerfvuil en toeristenproblemen. ()

 2. @Mario schrijft:
  ” Wie koopt er nu een tas van 3000 gulden’

  Beste Mario, ik weet niet waar het slachtoffer van de beroving woont, maar bvb in NL heb je voor 1500 euro (= ca 3000 gulden) nog geen damestasje van Chanel. Zelfs ‘pre-owned’ en in de uitverkoop liggen de prijzen tussen de 3500 en 9000 (voor guldens x2). Overigens aanzienlijk goedkoper dan een Rolex horloge.

  ‘…te weinig te doen en teveel geld’ ??
  Bedoel je dat mensen die dingen bezitten die jij je wss niet kunt permitteren, (designer tassen en kleding, Rolex horloges, dure auto’s etc.) te weinig te doen hebben? Hoeveel is ‘teveel geld’?
  En sinds wanneer geeft dat anderen het recht hen te beroven?

  Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie!

 3. “Het is hetzelfde verhaal altijd, toeristen zijn welkom vooral als ze Euro’s en dollars meenemen maar hun veiligheid zal CHATA en CTB aan hun reet roesten.”

  klopt. Vandaag ook een goed artikel in het AD over de milieu effecten van toerisme. Vooral cruise industrie is supervervuilend. Chata en CTB zullen zich er niet druk om maken

  “Wie koopt er nu een tas van 3000 gulden. Dan heb je te weinig te doen en teveel geld”
  en dus OK om beroofd te worden?!

 4. Het is hetzelfde verhaal altijd, toeristen zijn welkom vooral als ze Euro’s en dollars meenemen maar hun veiligheid zal CHATA en CTB aan hun reet roesten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties