28 C
Willemstad
• donderdag 29 september 2022

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...
- Advertentie -

Nu.cw | Vluchten gecanceld wegens orkaan Ian

Luchthavens en vliegtuigmaatschappijen annuleren vluchten vanwege orkaan Ian. Onder andere luchthaven van Aruba en American Airlines annuleren vluchten naar Florida en de westelijke Caribische luchthavens. American Airlines...

RO | Ruim 33 miljoen euro voor duurzame elektriciteit Caribisch Nederland

Het kabinet stelt 33,6 miljoen euro beschikbaar voor een versnelde overstap op duurzame elektriciteit in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Daarmee wordt binnen 3 jaar gemiddeld zo’n...

RTL | Van alle Nederlandse gemeenten zal Bonaire als eerste onderlopen

Welk stukje Nederland zal het eerst in zee verdwijnen door de stijgende zeespiegel? Het antwoord is niet één of andere laaggelegen polder, maar het wordt waarschijnlijk Bonaire....

Trouw | Nederland doet te weinig om Bonaire te beschermen tegen bedreiging klimaatverandering

Maarten van Gestel Het zuiden van het eiland Bonaire kan onder water komen te staan, en inwoners lopen steeds meer gevaar door orkanen. Maar de Nederlandse overheid doet...

DolfijnFM | Regering is voor heropening Campo Alegre

Campo is door het Openbaar Ministerie in beslag genomen als gevolg van een rechterlijk vonnis | Persbureau Curacao

De regering van Curaçao is voor een heropening van Campo als prostitutiecentrum, maar het is uiteindelijk de koper die bepaalt wat er gaat gebeuren. Dat valt op te maken uit de woorden van Javier Silvania. De minister van Financiën heeft het dossier onder zich.

De overheid schept enkel de juridische kaders voor een gedoogbeleid. Campo is door het Openbaar Ministerie in beslag genomen als gevolg van een rechterlijk vonnis.

De verwachting is dat het centrum geveild gaat worden. Een werkgroep adviseert hoe de regulering van Campo ingericht gaat worden.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

9 reacties

 1. @brian S schreef;
  “Vandaar dat Erol Cova er zo vaak was met zijn zoon”

  Ja, en jij was er dus ook net zo vaak, want hoe anders kun je het weten? (lol)

 2. Als je in die tijd trouwens een politiek figuur wilde spreken dan maakte je geen afspraak bij forti of statengebouw, je wist dat die persoon aldaar zou zijn, dus daar sprak je hem aan.

  Vandaar dat Erol Cova er zo vaak was met zijn zoon

 3. @Ericlapas. Haha mijn beste, ik kan me die tijd nog herinneren. Je kon inderdaad als minderjarige over het hek klimmen aldaar. Op de plek waar het kon was er een beerput die niet afgedekt was. Er dreven allemaal gebruikte condooms in en het stonk behoorlijk. Ja er was leeftijdscontrole maar alleen als je legaal de poort doorging. De gainan di bario wisten dat te omzeilen en lieten zien hoe. Als knaapje ging je dan langs de kamertjes en je keek je ogen uit. Al dat lekkers dat daar stond, heel wat anders dan de meisjes op school. En ja op uitnodiging ging je dan verlegen naar binnen, legde wat geld op de tafel en liet de vakkundige dame jouw inwijden in de liefde voor het moment. Heel wat centen daar uitgegeven als jonge knul. En niemand bemoeide zich met elkaar, vriend en vijand kende men alleen buiten de muren van campo. Binnen de muren waren zelfs de ergste rivalen brothers van elkaar. Later is het inderdaad veel veranderd. Ook ten goede daar niet van. Ben er nog wel eens geweest in 2007. Oh mijn gunst wat een schone dames waren daar, maar helaas is er aan alles een einde gekomen. Wat ik wel blijf zeggen en wat jammer is, is dat er ook veel onverzorgde en stinkende mannen bij die dames gingen. Dat maakte het toch wel goor en ranzig, ook al nam ik altijd met die dames een douche. Als je in die tijd trouwens een politiek figuur wilde spreken dan maakte je geen afspraak bij forti of statengebouw, je wist dat die persoon aldaar zou zijn, dus daar sprak je hem aan.

 4. Goed dat het weer open gaat. Minder gerotzooi bij sneks, concentratie van, medische controle en hopelijk minder ongewenste intimiteiten. En meer bedrijvigheid en goed voor toeristen en het toerisme. Win, win, win.

 5. Ik krijg door dit artikel heel veel verzoek in mijn inbox om iets over de historie van de prostitutie op Curaçao te vertellen. Lijkt me leuk om wat over te vertellen wat niet gedocumenteerd is.

  Kan me nog herinneren dat Campo Allegre van vroeger heel gezellig was, het was de tijd dat de toegang nog gratis was en als je nog niet aan de minimale leeftijd voldoet, kon je makkelijk over de hek klimmen. Kon me nog herinneren dat een man buiten over de hek nog flessen drank verkocht omdat het bij de bar binnen erg duur was.

  Vroeger was het voor de meeste ouders hard werken en de meeste waren echt ouderwets en vrezen dat hun dochter zwanger werd dus als je iets met een meisje wilt dan moet het in het bos. Het is niet zoals nu dat de dochter van 15 al met het vriendje bij de ouders thuis naar de slaapkamer mag.

  Kan me nog herinneren dat wij toen na school over het hek klom en daar binnen ging lopen om naar de vrouwen te kijken. Soms had je een mazzeltje en mocht je het gratis met één van de vrouwen doen maar dat is tegenwoordig niet meer bij.

  Soms heb je mazzel en heb je vijf gulden bij je en kon me herinneren dat jongetjes met uitgestrekte arm met de vijf gulden in de hand tegen een vrouw zeide, por favor, por favor. Voor zover de oude Campo.

  Rond het jaar 2000 heeft Campo allegre een grote metamorfose ondergaan met danspodia buiten en grote beeldschermen. Ook werd meer aandacht aan de dames besteedt dus kwamen veel meer mooie vrouwen.

  Het was bijna elke avond erg druk want er waren vrouwen erbij die bijna elke avond bezet waren dus het was echt geluk hebben als je een vrouw daar op het oog had. Weet niet of daarna een recessie was want het werd plotseling erg stil en de meeste vrouwen hadden zelfs moeite om de kamer te betalen.

  Heb natuurlijk heel veel verhalen over Campo maar ja te veel om dat allemaal nu en hier te vertellen.

  Weet niet of het kwam omdat vrouwen die de kamer niet konden betalen zonder pardon teruggestuurd werden of omdat ik zelf uit een één ouder gezin komt, heb zelfs 3 vrouwen uit dat leven geholpen en ze doen het alle 3 nu goed in Europa.

 6. Hahaha, de koper zal wel weer zo een smerig figuur zijn als dat zwijn van een RATvocaat die het eerder onder beheer had. Uiteraard gelinkt aan politici. Weer zal het een centrum voor pathetic figuurtjes zijn. Slonzige vieze obesitas figuren die denken dat ze gods gift to women zijn. Ik zou zeggen maak er een high standaard bordeel van waar zware eisen gesteld worden aan hygiene en uiterlijk. Zet een weegschaal bij de ingang neer. Ben je een obese varken met een hangbuik tot je knieen, dan blijf je buiten staan. Getrouwde mannen komen er ook niet in en politici al helemaal niet. Ga maar met je kleine pielemuis spelen onder de lakens bij moeders thuis. Als ik geld had dan zou ik het opkopen. En dan ging de bulldozer erover heen. Zou er een parkeerplaats van maken met een palmboom in het midden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -