28 C
Willemstad
• donderdag 20 juni 2024

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NRC | Staakt Aruba het verzet tegen het homohuwelijk?

Podcast Mogen binnenkort ook op Aruba mensen van het gelijke geslacht trouwen? Vandaag stemt het Arubaanse parlement daar opnieuw over. En dat wordt spannend, want gelijke rechten voor...

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Punda uit voorzorg afgesloten

HomeNieuwsPolitiekParadiseFM | Punda uit voorzorg afgesloten
Damen Shiprepair heeft massaontslagen aangekondigd
Wie niets te zoeken heeft in Punda komt de binnenstad niet in. Sinds het middaguur heeft de politie de ingangen van Punda gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit heeft de politie uit voorzorg gedaan.

Vanwege de onzekerheid bij Damen Shiprepair is de politie bang dat de werknemers verhaal gaan halen bij de regering in Fort Amsterdam. Het bedrijf heeft massaontslagen aangekondigd. Het is wel mogelijk om de stad te voet binnen te komen. Bezoekers kunnen hun auto op het Waaigat parkeren en de rest van de afstand te voet afleggen. Volgens woordvoerder Imro Zwerwer heeft de politie de situatie onder controle.

Bron: ParadiseFM

5 reacties

 1. Vreemd; bedrijf in de problemen en dan naar Forti toe om te klagen? Beter naar de directie stappen en vraag; wat kunnen en gaan we doen?

 2. Op de foto zien we Angelo Meijer en Gilbert Sparen, weet niet of Angelo Meijer iets heeft overgehouden aan zijn periode bij Rdk maar van Gilbert Sparen weten we dat hij voor een hongerloontje bij Direct Radio werkt.

  Laatst had PAR een bijeenkomst waarbij Quincy Girigorie tot partij leider werd gekozen. Wat toen opviel was dat er veel te drinken en te vreten was, logisch want PAR is voor de rijken.

  Het was triest om te zien dat Gilbert Sparen daar life was om verslag van het evenement te doen maar zat de polonaise met de PAR leden te dansen in plaats van zijn werk als onafhankelijke verslaggever te doen. Later werd zijn beweegredenen duidelijk toen hij aan tafel aanschoof om mee te eten en kreeg ook een doggy bag mee waarschijnlijk met wat te eten voor vrouw en kinderen.

  Het is voor mij onbegrijpelijk dat Direct van Jachmien Pinedo naar buiten toe praal en pracht uitstraalt met porseleinen dames vol met siliconen en buttocks en vervolgens verslaggevers met honger op pad stuurt.

  Toevallig zag ik hetzelfde bij Angelo Meijer, ik zat op een middag daar bij de boogjes met een Colombiaanse dame die ik de avond ervoor bij een nachtclub in de buurt van HATO had ontmoet een hapje te eten en wie zag ik aan een tafel verder op, Angelo Meijer.

  Hij was in gezelschap van wat Venezolanen waarschijnlijk van PDVSA te eten en drinken en na afloop werd de rekening door de Venezolanen betaald.

  Nou heb ik niets tegen Angelo Meijer maar zijn manier van een vakbond leiden is niet meer van deze tijd, het schreeuwen en constant meer geld voor de leden vragen om op die manier zelf geen uniform te hoeven aantrekken om aan de lopende band te gaan staan is allang passé.

  Veel leden hebben 20 jaar contributie betaald en zitten nu thuis zonder opleiding en moeten straks van een karige onderstaand zien te overleven.

 3. Tja als de regeringen vanaf 10-10-10 de staats kas had op gebouwd en niet in opdracht van leerling Pastor Gerrit de Raaf alleen maar in het vliegtuig hadden gezeten en veel te hoge lonen aan niets nutten hadden uit betaald hadden zij nu de DAMEN werknemers gewoon een half jaar nog kunnen uitbetalen, en geld kunnen lenen bij hun vrienden de Aribieren, Nederland is het geld lenen zat en ze hebben gelijk ook, gaan de luiaards van de MFK kiezers misschien nu hun ogen open.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties