29 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | PNP boos op Silvania

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | PNP boos op Silvania
In een interview sprak Silvania neerbuigend over PNP-leider en minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia.

Financiënminister Silvania ligt weer onder vuur. Dit keer is PNP-parlementariër Elvin Gerard boos op de minister. In een interview sprak Silvania neerbuigend over PNP-leider en minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia. Volgens Gerard moet Silvania worden terechtgewezen.

Premier Gilmar Pisas nam het gisteren op voor zijn partijgenoot tijdens de persconferentie. Volgens hem moet Silvania nog leren hoe hij zich als politicus moet uitdrukken.

Deze week stapten ook de lijfwachten van Silvania op. De twee politieagenten hebben genoeg van het hufterig gedrag van de minister.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. De kleine scheurtjes in dit lozers kabinet komen al heel rustig te voorschijn, nu nog een paar grove politieke fouten van Pik Pisas in opdracht van MFK baas leerling pastor Gerrit de Raaf erbij en over is de game voor MFK/PNP.

 2. Ohh dear!! The man is so vain, so vain ! Ya still don’t get it?
  Wel een prestatie dat je twee Korsou flatfeet zover brengt dat ze weg willen, terwijl autoritaire bejegening met een schofterige houding hun trademark is voor hun dagelijkse werk op Korsou.

 3. Silvania sprak neerbuigend over PNP-leider en minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia. Het is wel jammer dat iedereen het over belediging heeft, maar niemand heeft het over de daadwerkelijke inhoud. Silvania heeft gezegd dat Larmonie-Cecilia in 6 maanden niets gepresteerd heeft.

  Elvin Gerard moet reageren op het feit of Larmonie-Cecilia wel of niets gepresteerd heeft en niet dat zij in haar kruis getast voelt. In feite is dit een motie van wantrouwen van Silvania tegenover zijn collega Ruthmilda Larmonie-Cecilia.

  Waar blijft de controle functie van het parlement? Het parlement bestaat uit wat veel lijkt op een stelletje apen met luxe sieraden en brillen.

 4. Precies, ze praten Silvanie niet onder de tafel, jammer dat hij mfk’er is en heult met cooper. Jammer dat hij het onbeschofte meegekregen heeft van zijn partij en de smerige kdnt’ers.

 5. Pik is een grote hond en Silvania is een wat kleinere hond alleen wat slimmer, ik zie het spreekwoord al aan komen met die twee, drie honden vechten om een BOT en de slimste gaat er mee van door, dus Pik en Holle bolle Gijs Gijs Cooper maken jullie je borst maar vast nat, van deze slimme vos Silvania kunnen jullie niet winnen hij is nog 10 keer slimmer als jullie BAAS de rat en leerling Pastor Gerrit de Raaf

 6. Pikkie de afgekeurde politie agent heeft het over politieke uitdrukken, zelf kan hij zich niet eens zonder fouten uitdrukken ik het Nederlands in een persconferentie daarom doet hij ook alles in het criools uit de mondi van West Punt. Zal mij benieuwen hoe hij uit de bus komt als hij een keer op de Nederlandse TV komt samen met Rutte en een hoogleraar economie en moet praten over zijn drie duur betaalde bestuurlijke functie’s als Minister President op Curacrim, zijn uitspraken taal woorden zullen zeker zijn !, uhuuu, aarit, jaaa. koooe. iiikkke etctra een half uur lang tot dat Rutte het zat was en de stekker uit het stop contact trok, en mocht Pik niet in een 1e klas vliegtuig stoel richting curacrim maar in een rubberroeibootje zonder peddels, kom er maar in Drekkie.

 7. PNP-parlementariër Elvin Gerard moet intussen wel weten dat niemand hem in dit land nog serieus neemt. De zoveelste parlementariër die zijn zakken vult en niets concreets levert, behalve af en toe wat schreeuwen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties