Morgen seminar ‘IT GROWS IN CURAÇAO’

seminar It Grows in Curaçao

Sprekers seminar It Grows in Curaçao zijn al uit Nederland gearriveerd

Willemstad – De visiegroep Un Korsou Hustus organiseert seminar “IT GROWS IN CURAÇAO’ om haar visie van moderne land- en tuinbouw te delen.

Oud-Minister van Economische Zaken, Steven Martina, heeft in zijn visie-document “Curaçao sustainable economic development potential” (mei 2013) aangegeven, dat de landbouw sector een groei potentieel heeft van 10%.

Un Korsou Hustus (UKH) wenst de uitvoerbaarheid op Curaçao te faciliteren en te stimuleren. Met toepassing van moderne technologie is landbouw op Curaçao, ondanks klimatologisch mogelijk ongunstige omstandigheden, geen fictie maar een reële mogelijkheid. Goed voor economische groei, werkgelegenheid, voedsel garantie en betaalbaar voedsel. Experts op dit gebied gaan ons daarover vertellen.

Uit Curaçao:

  • Lloyd Philbert, Business Consultant o.a. op het gebied van Botanische Analyse en Microbiologie.
  • Wybe Bruinsma van Maxwell Silver Investment Partners, Entrepreneur, Investment, Legal and Strategy Advisor samen met
  • Daan Hoogendijk, technisch expert Aquaponics installaties voor o.a. het project Banda BouFresku.

Uit Nederland:

  • Peet van Adrichem, Directeur Demokwekerij Westland, Innovatiecentrum voor glastuinbouw, teelt- en techniek innovaties voor de nationale een internationale glastuinbouw.
  • Jan Westra, business developer en programma-manger bij Priva, oplossingen voor een optimaal rendement op het gebied van duurzame klimaatbeheersing, schaarste van water, energie arbeid en productie.
seminar vindt plaats op zaterdag 1 november 2014, van 08:00 tot 14:00 uur bij de OvA

Seminar “IT GROWS IN CURAÇAO’’ op zaterdag 1 november 2014, van 08:00 tot 14:00 uur bij de University of Curaçao dr. Moises da Costa Gomez

Dit seminar vindt plaats op zaterdag 1 november 2014, van 08:00 tot 14:00 uur in de aula van de University of Curaçao dr. Moises da Costa Gomez (voorheen UNA). De toegang is gratis.

Bron: Persbericht Un Korsou Hustus (UKH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *