‘Monster wilde ook Jais vermoorden’

‘Monster wilde ook Jais vermoorden’

Willemstad – De website crimescene.pro, gespecialiseerd in misdaadnieuws, meldt dat Elvis ‘Monster’ Kuwas eerder zou zijn aangehouden voor het beramen van moord op Jais Juliana, het bendekopstuk dat dinsdagavond bij luchthaven Hato werd doodgeschoten.Monster wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op politicus Helmin Wiels. Hij zou de schutter zijn geweest. Ook zit hij momenteel vast op verdenking van de moord op Lionel Arnaud en Raikel Conception.

Door wie Jais Juliana dinsdagavond is vermoord is niet bekend, er zijn nog geen verdachten aangehouden. Jais was het kopstuk van de bende Buena Vista City (BVC). Crimescene.pro schrijft:

,,Elvis ‘Monster’ K. werd aangehouden omdat de politie informatie had gekregen dat hij Jais Juliana zou gaan liquideren in Rotterdam. K. werd aangehouden in Nederland. Samen met de Antilliaanse huurmoordenaar werd ook een 27-jarige verdachte uit Zaandam aangehouden voor het moordplan. Jais Juliana is door de politie geïnformeerd dat ze de liquidatie hebben voorkomen. Het Openbaar Ministerie wil geen mededelingen doen over de inhoud van de informatie.”

Monster is van Curaçao overgebracht naar Nederland en verblijft volgens de website in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. De liquidatie van afgelopen dinsdag, waarbij naast Juliana ook de 22-jarige Shantley Percival Arnhem omkwam, kan volgens de website te maken hebben met een conflict tussen No Limit Soldiers (NLS) uit Koraal Specht en BVC uit Buena Vista.

Bron: Antilliaans Dagblad
Zie ook: Dossier: Helmin Wiels – Moord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *