Monster bedreigt partner Wiels

Betty de la Fonte (midden) woonde de rechtszaak bij in het gezelschap van onder andere Aubert Wiels (links). FOTO JEU OLIMPIO

Monster bedreigt partner Wiels Willemstad – Tijdens een pauze, nadat raadsvrouw Olga Saleh-Kostrzewski haar pleidooi gisteren had gehouden, ontstond er een confrontatie tussen haar cliënt Elvis Kuwas, alias Monster, en de levenspartner van wijlen Helmin Wiels, Betty de la Fonte. Hierbij heeft Kuwas De la Fonte ook bedreigd.

Monster bedreigt partner Wiels Nadat de rechter gistermiddag de zitting even kort onderbrak, keek Monster naar zijn familie die in het publiek zat.

De partner van Wiels, De la Fonte, die ook in het publiek zat, vlak voor de familie van Kuwas, dacht dat de verdachte haar steeds aankeek en zei:

,,Ik ben de partner van Wiels.”

Kuwas ontplofte toen ze dit zei en riep:

,,Wat denk je wel? Denk je dat ik niks kan doen omdat ik vastzit?”

En vervolgens tegen de marechaussee die hem probeerde te kalmeren:

,,Nee man, ze moet geen domme dingen tegen me zeggen. Zeg haar dat ze haar mond moet houden.”

Vervolgens keek hij De la Fonte weer aan en zei:

,,Bai hunga pakul swa.”

Het is vooralsnog onduidelijk of Monster De la Fonte verkeerd heeft verstaan of dat hij hetgeen zij heeft gezegd verkeerd heeft geïnterpreteerd.

Tegenover leden van de pers zei De la Fonte – die tijdens de scheldkanonnade van Kuwas stilletjes bleef zitten – dat ze niet weet waarom hij ging schelden.

,,Ik zag hem steeds kijken en dacht dat hij mij aankeek. Ik heb toen maar gezegd dat ik de partner van Wiels ben.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *