31 C
Willemstad
• woensdag 29 november 2023

Extra | Journaal 27 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States

El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States PHILIPSBURG—Dante Ottley and Stevevanus Richardson, known as the El Capitan shooters, and as fugitives after...

NTR | Ambulans Deseo vervult laatste wensen: ‘Nog één keer op de pontjesbrug’

Eva Breukink Een laatste ritje over het eiland, nog een keer op de pontjesbrug staan of weer even thuis in je eigen bed liggen.   Dankzij stichting Ambulans Deseo...

PBC | Wapen uitgeleend aan moordenaar Boechi: 12 maanden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De rechtbank in Willemstad heeft de 45-jarige D. Gabriel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens wapenbezit. Het betreffende wapen zou gebruikt zijn...

PBC | Lichte stijging kamerbezetting en hotelinkomsten op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De toeristische sector op Curaçao heeft in oktober 2023 een positieve trend laten zien met een lichte stijging in het aantal toeristen dat een...

PBC | HAL Holding verruilt Curaçao voor Rotterdam

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belegger HAL Holding is van plan zijn hoofdkantoor van Curaçao naar Rotterdam te verhuizen. De grootaandeelhouder van Coolblue en eigenaar van bedrijven als Boskalis,...
- Advertisement -spot_img

Minister moet illegalenproblematiek aanpakken

HomeMediaAlgemeen nieuwsMinister moet illegalenproblematiek aanpakken

Partij KLA:

kla-logoWILLEMSTAD — De nieuwe politieke partij Kòrsou Liber Asosiá (KLA) van Christopher Middelhof roept de minister van Justitie Nelson Navarro (Pais) dringend op om met een plan te komen voor illegalen op het eiland.

Middelhof kan zich het project ‘Brooks Tower’ nog herinneren, maar merkt op dat dit project niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.
Er zijn en komen nog steeds veel ongedocumenteerden op het eiland die zwart werken, waardoor er minder werk is voor lokalen.
Verder dragen zij niet bij aan de economie van het land, omdat ze al hun verdiende geld naar hun familieleden in het buitenland overmaken.
In verband hiermee moet de minister zo snel mogelijk een oplossing zoeken voor deze problematiek, aldus KLA.

bron: Amigoe

To Top

Dit artikel is geplaatst in
  1. Nog even ten overvloede. Een ongedocumenteerde draagt wel degelijk bij aan de economy. Men moet nl leven, eten etc naar de supermarkt etc etc.
    Middelhof moet niet zo dom raaskallen iedereen draagt bij aan de economy uitgezonderd het grote aantal dieven die dagelijks oude mensen en toeristen beroven.

  2. Middelhof onder welke steen is dit subject nu weer gekropen. Hij vergeet in zijn opgeklopte enthousiasme erbij te vertellen dat onze eigen ydk echt niet de klusjes van deze mensen gaan doen. Waar heeft zo’n figuur het over. Wegjirissen maar ermee.

  3. Middelhof lijkt me ook geen naam voor een van oorsprong Curaçaoënaar. Zullen zijn voorouders ooit illegaal op het eiland zijn beland?

  4. Ik krijg van die KLA en Middelhof een nare smaak in de mond, lijkt een beetje op “eigen volk eerst”. (Jan Maat) Lijkt dat die Middelhof wat meer van die trekjes heeft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties