30 C
Willemstad
• zaterdag 24 februari 2024 15:49

Middelhof op de bres voor ondernemers

middelhofWillemstad – Politiek leider van de nieuwe politieke partij KLA, Christopher Middelhof, springt op de bres voor de kleine ondernemers op het eiland die lijden onder de economische crisis en voor wie geen hulp voor is vanuit de overheid.

Advertentie

,,Ik ben teleurgesteld bij het horen van het aantal mensen dat aan het begin van 2014 het werk is verloren. Veel kleine winkeliers moeten de deuren sluiten”, aldus Middelhof in een bericht aan de media.

Middelhof vindt het betreurenswaardig omdat de beste hulp die de overheid volgens hem kan geven, de hulp aan kleine ondernemingen is waar tussen de 2 en 10 mensen werken.

,,Er zijn veel kleine winkels waar gezamenlijk veel mensen werken die samen een groot aandeel vormen van de families die het minder breed hebben. Als de overheid niet helpt in deze gevallen of luistert naar deze kleine ondernemers zullen steeds meer de deuren moeten sluiten en zal de armoede toenemen”, geeft hij aan.

Middelhof vindt dat de overheid minder gemeenschapsgeld moet uitgeven aan projecten waar de bevolking nooit de vruchten van plukt en moet beginnen te luisteren naar de kleine ondernemers die hulp nodig hebben om de deuren open te kunnen houden en daarmee werkplaatsen te behouden.

,,De bevolking kan niet blijven lijden onder slecht bestuur. Grijp in voor het te laat is.”

bron: Antiliaans Dagblad

Advertentie

back home

Gearchiveerd als

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties