MFK vraagt naar dienstreizen Jardim

logo-mfkWILLEMSTAD — De MFK-fractie in de Staten heeft vragen over dienstreizen die Financiënminister José Jardim (namens onafhankelijk Statenlid Glenn Sulvaran) in de afgelopen periode heeft gemaakt. MFKStatenlid Amerigo Thodé constateert dat Jardim onlangs onder meer naar Portugal is afgereisd. Hij wil nu weten wat deze reizen het eiland nu hebben opgeleverd.

Advertentie

In een serie vragen aan Jardim gaat Thodé in op de verschillende reizen die de minister heeft gemaakt.
Specifiek is het MFK-Statenlid benieuwd naar de dienstreis naar Portugal.
Zo wil hij onder meer weten wat voor doel de dienstreis had, of dat doel onder de portefeuille van Financiën viel, met wie Jardim tijdens het bezoek heeft gesproken en waarom de dienstreis vijf dagen in beslag heeft genomen.
Thodé wil van Jardim ook een schriftelijk of mondeling verslag toegestuurd krijgen over deze reis naar Portugal en wat de trip specifiek voor Curaçao heeft betekend.
Maar het MFKStatenlid gaat nog verder en eist dat de minister een lijst met alle werkbezoeken en de kosten die hieraan zijn verbonden naar de Staten stuurt.
Tevens wil Thodé weten wie hem op deze werkbezoeken heeft vergezeld.

To Top

0 Reacties op “MFK vraagt naar dienstreizen Jardim

  1. wat een gotspe. De dieven vragen rekening en verantwoording van degene die zijn integriteit heeft bewezen door enigszins de schade van een lege kas te hebben verzacht al hebben de maatregelen de burgers zwaar getroffen. Kan iemand svp. al die MFK’ers onderdompelen in het vieze Waaigat water zonder op te laten komen.

  2. Abraham Mossel

    In goed Nederlands vertaald,Waar haalt hij de Gore moet van dan om dit überhoubt te vragen terwijl Gerrit de Raaf,Hakim,Jamoolodin en nog meer van dit soort losers van de MFK zich suf hebben gereist,ze zaten meer in het vliegtuig als dat zij op Curaçao hun werk deden,wat een Flappie’s .

  3. Juist de MFK heeft total geen recht van spreken als het om het maken van dienstreizen gaat!!!

  4. Hoop toch wel dat THODE de absurd reizen van Mavo Schotte onder de loep gaat nemen. En misschien kan hij dan meteen vertellen aan de bevolking van het Land Curacao hoe het mogelijk is dat er tussen 10-12 zo enorm veel tekorten zijn ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *