32 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 13:51

Laatste reacties

- Advertentie -

Telegraaf | ’Rapper Josylvio reisde met vervalste PCR-test’

Rapper Josylvio Ⓒ ANP/HH

Rapper Josylvio is woensdag op de luchthaven van Curaçao opgepakt omdat hij reisde met een vervalste PCR-test. Dat schrijven Curaçaose media donderdagochtend (lokale tijd). De politie kan de berichten desgevraagd niet bevestigen.

Het enige dat de politie meldt is dat er woensdagavond een man is gearresteerd op de luchthaven.

Volgens ooggetuigen zou Josylvio meerdere agenten hebben uitgescholden. Het management van Josylvio is nog niet bereikbaar voor commentaar.

- Advertentie -

Alle reizigers uit Nederland moeten een negatieve PCR-test kunnen overhandigen op de luchthaven van Curaçao. De test mag niet ouder zijn dan 72 uur.

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. Ongelooflijk! Die yosilvio is blijkbaar belangrijk wereldnieuws. Maar ik heb echt nooit eerder, maar dan ook echt nooit van mijn leven van ‘hey yo’ Silvio gehoord.(lol) Blijkbaar kijk ik niet naar de juiste TV programma’s. En beluister ik ook niet de juiste muziek.

  Op KKC forum schijnt josilvio ook erg veel aandacht te genereren. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom ook ik meen te moeten reageren op zulks nieuws. Eigenlijk toch wel, het komt door die keiharde doodsklap. (lol)

  Ik heb net naar SBS-nieuws gekeken waaraan ik normaliter geen tijd besteed. Wel, de Nederlandse media zit er bovenop. Die klap in z’n gezicht was niet leuk, maar het heeft hem toch iets positiefs opgeleverd. Dat kan zelfs hij niet ontkennen.

  Die verschrikkelijke wanta heeft wel gezorgd dat hij nu echt berucht en beroemd is in Nederland. Voor een artiest die zo onbekend is als josilvio is niets zo belangrijk als naamsbekendheid. Het zal mij niet verbazen als hij binnenkort in verschillende praat en roddel shows zijn opwachting maakt, oftewel wordt uitgenodigd.

  Hij had trouwens geen valse papieren, ook geen valse pcr- test, alles was in orde. Zowel de gemeente als de marechaussee op Schiphol hebben toegegeven dat zij een fout hebben gemaakt. Zij hebben het te laat doorgefaxt naar immigratie Curacao. Yosilvio kan als hij het echt wil zowel van de gemeente als de marechaussee op Schiphol smartengeld eisen. Het enige wat hij nodig heeft is een goede advocaat. Als ik yosilvio was zou ik ook die burdugo Curaçaose politieagent voor het gerecht dagen.

  Het is ongelooflijk dat zelfs ik op zo’n gebeurtenis reageer, alles vanwege die doodsklap.

 2. Aan een groot deel van degene die een reactie insturen.
  Eerst maar eens afwachten voordat je conclusies trekt.
  Lees je eigen reactie maar eens na.

 3. Management: Rapper Josylvio op Curaçao aangehouden vanwege problemen met paspoort

  UPDATE/VIDEO

  De Nederlandse rapper Josylvio is woensdagavond (lokale tijd) aangehouden op de luchthaven van Curaçao. Dat heeft de politie daar vanmiddag bevestigd.

  Volgens zijn management ging het om problemen met zijn nieuwe paspoort waar hij niets aan kon doen, waarna een woordenwisseling volgde.

  https://www.ad.nl/show/management-rapper-josylvio-op-curacao-aangehouden-vanwege-problemen-met-paspoort~a4ffcd29/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

 4. En dan ineens gebeurt er iets heel positiefs op ons eiland.

  Deze over het paard getilde flapdrol op zijn nummer gezet.

  Hulde voor de agent!

 5. Rappers zijn vaak ook een beetje over het paard getild.
  Die agent gaf een keiharde klap in het gezicht. Lekker conflict mijdend. Zegt ook veel over de professionaliteit van deze agent.
  Goed dat hij zwart is, anders zou Colon in brand staan.

  De hele prc, mondkapjes, en testgedoe blijkt steeds meer een grote zwendel te zijn , waar grof geld mee wordt verdiend.

 6. Hij mag terugzwemmen naar zijn roots in de Rode Zee. Fijn dat de agent niet op zijn nek is gaan zitten maar wel zijn kop achterstevoren slaat als disrespect naar de diender. Zo pakken we dat dus op Curacao aan..de boel belazeren en de volksgezondheid in gevaar brengen….grote mond?Knal!
  Meneer had beter naar familie in Hurgada op vakantie kunnen gaan, daar zijn ze misschien wel onder de indruk van zijn verbale talenten.

 7. Aso’s als deze paar weekjes in KS zetten daarna tot ongewenst persoon verklaren en linea recta terugsturen naar nl, per roeiboot met 1 peddel.

 8. Ja Drechi wat ga je er nu mee doen? Een brother. Een mederapper die het N woord gebruikte.. Als het een makamba was geweest had je hem van de noordkust in zee gegooid.

 9. Is deze Josilvo misschien de alias van Bram, Brian, of een van de andere anti- YDK personen hier???
  Nee?
  Jammer……

Comments are closed.

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Weekend weer vol ongelukken en gewonden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het begint bijna gewoon te worden, het grote aantal ongelukken in het weekend. Vaak ook met gewonden. Twee ambulances moesten zaterdag naar de Sta Rosaweg,...

PBC | Man gewond op Bonaire na sprong in zee

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Een 18-jarige man is gewond geraakt bij Boca Slagbaai op Bonaire toen hij van de rotsen in zee wilde springen. De man kwam met zijn...

ParadiseFM | Jean-Julien Rojer test positief op coronavirus

De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer is positief getest op het coronavirus. Daarmee eindigt zijn deelname aan de Olympische Spelen in Tokio. Het is al de vierde sporter...

ParadiseFM | CHATA: hotelbezetting Curaçao gaat goed, maar kan beter

Bijna 55% van de hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat ligt boven het Caribisch gemiddelde van bijna 50%. Zo meldt CHATA. In dezelfde...

ParadiseFM | Positief geteste vrouw met valse bewijzen binnen gereisd

Een vrouw die op Bonaire positief heeft getest op Covid-19 is met vervalste papieren Curaçao binnengekomen. Zo maakt het Korps Politie Curaçao bekend. Het was al bekend...

DH | ‘CFT’s suggestion to impose land tax is anti-local people’

PHILIPSBURG--Member of Parliament and United People’s Party faction leader Grisha Heyliger-Marten commemorated the late Dr. Albert Claudius Wathey on July 24 for his contribution to the growth...
- Advertentie -