26 C
Willemstad
• woensdag 1 februari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

DolfijnFM | Stickers autobelasting nog steeds niet geleverd

Curaçao heeft volgens de verzekeraars 90.000 auto’s op de weg.

Wie nu zijn autobelasting wil betalen, heeft een probleem. De belastingdienst is nog niet klaar om betalingen te ontvangen. De wet schrijft voor dat voor ieder voertuig voor 1 februari de belasting moet zijn voldaan. Anders mag je de weg niet op.

Maar de nieuwe stickers zijn nog niet binnen. De verwachting is, dat die eind januari worden geleverd en dan begint de verkoop meteen.

Curaçao heeft volgens de verzekeraars 90.000 auto’s op de weg. Dat aantal is waarschijnlijk hoger, omdat bij politiecontroles en ongelukken blijkt dat een groot deel niet verzekerd is of belasting betaalt.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Dat is Curacao ten top!
  Wachten, lange rijen, te laat, opstoppingen, dringen, voordringen!
  Doordat er veel mensen op plekken zitten, ja “zitten”, waar ze niet horen, maar ja F& F cultur viert hoogtij.
  We zijn gewoon Haiti met een nederlandse reddingsboei om.
  Organiseren kunnen we niet, zeker niet met een pizzabakker aan het stuur die eigelijk als hoofdvaardigheid proces verbalen perforeren heeft,
  Volgens mij is er ook ergens anders een gaatje geperforeerd.
  Mensen , eerlijk is eerlijk, met een Pisas aan het stuur , die latinas , alles wat lang haar heeft, en zangeressen probeert te paaien omdat hij “premier”is, en op jouw kosten dineetjes betaalt, en een Bloeper en andere koekenbakker, kun je toch alleen maar bergafwaarts gaan?

 2. Oh ja. DRECHI VOOR JULLIE DAAR OP CURACAO. Elke bevolking krijgt de regering die het verdient. Jullie verdienen een regering met een Opperbevelhebber op zweetsokken. Misschien leren jullie eens een keer verstandig te stemmen, ook al betwijfel ik dat. Mij zullen jullie niet missen, maar dit is nu waarom ik geen enkele goesting heb om naar Curacao te komen voor vakantie. Mijn centen geef ik liever in een beschaafd land uit inplaats van een land met een structuur waar zelfs Haiti en Congo meewarig het hoofd voor schudden.

 3. Ja en dan lees je in de Extra van vandaag: Polis lo kontrolá vehíkulonan para un banda tambe riba kaminda públiko (https://extra.cw/polis-lo-kontrola-vehikulonan-para-un-banda-tambe-riba-kaminda-publiko/). Wat weer aantoont dat Curaçao een politiestaat is geworden, waar de politie de dienst wil uitmaken. Uiteraard zullen vele casussen enkeltje prullenbak krijgen als het voor de rechter komt. De meeste politieagenten zijn nog te dom om een fatsoenlijke proces-verbaal op te maken, laat staan de wet te interpreteren. Als de politie bij mij op privé terrein zou komen, dan zou ik dat zien als gewapende invasie van mijn eigendom.

 4. Atrobé weer het bewijs cu nos mes no por .
  Het is pappen en nat houden .
  De regeringen komen en de regeringen gaan ,
  maar alle ellende die er zijn blijven bestaan

 5. Men komt er pas achter om nieuwe stickers te laten maken als het nieuwe jaar al begonnen is. Dat is onze “cultuur ” want het is al vele jaren de gewoonte. Nu komt het door Corona, andere jaren door Pascu of voorbereiding voor karnaval.
  Er schijnt ook geen wettelijke bepaling te zijn dat de sticker op de voorruit geplakt moet worden, het staat wel aangegeven maar vele autobezitters doen dit gewoon niet. Heb wel eens gevraagd of er een but op staat als men de sticker niet opplakt. Zelfs de politie weet daar geen antwoord op. Zij houden dus voor joker de auto’s aan van de eigenaren die wel betaald hebben maar geen sticker opgeplakt hebben.
  Er rijden legio auto’s rond zonder sticker, met 1 nummerplaat, donkere ramen, slechte verlichting etc.etc. en laten we niet vergeten het van richting veranderen aangeven en door rood stoplicht rijden.
  Men gaat dus nu meer controleren volgens de M.P. ??
  Vele jaren geleden heeft men enkele (nep) camera’s opgehangen. Toen men tot daden over wilde gaan bleek dat e.e.a. ook niet in een wet vastgelegd was. Tot op heden is daar ook niets meer aan gedaan daar de camera’s verdwenen zijn.
  Weer veel woorden van onze M.P. maar daden blijven uit.

 6. OOK weer geweldig gepland toch? En dan allemaal tegelijk hutjemutje in de ellenlange rij waaacchhhten op de betaalpunten in coronatijd. Hoe primitief mag je denken?
  Net zo primitief als het wegdek inderdaad.
  Al die wachttijd = hoeveel economische schade aan werktijd?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -