28 C
Willemstad
• zondag 25 september 2022

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...

DolfijnFM | Staatssecretaris Knops: behandeling Venezolanen is zaak Curaçao

Volgens demissionair staatssecretaris Knops van Koninkrijksrelaties is de behandeling van migranten op Curaçao een zaak van het eiland zelf. Hij ziet in het rapport van Amnesty International geen reden om actie te ondernemen.

De mensenrechten organisatie houdt ook Nederland verantwoordelijk voor mensenrechtenschendingen op Curaçao.

Morgen praat de Tweede Kamer in Den Haag over het rapport in het kader van de begroting Koninkrijksrelaties.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

16 reacties

 1. De standpunt van R.Knops dat de behandeling van vluchtelingen op Curacao is dus een discussie over Christenen en hun bijbel en over geloof in God of niet?
  To be or not to be!
  Heel diepzinnig.

 2. @Meliuslegere schreef;
  “@Mano:
  Je hebt gelijk. Ik had deel 1 van mijn reactie niet aan jou moeten richten, maar in zijn geheel aan @alle reageerders.”

  Nou, zo erg vind ik het ook weer niet hoor MeliusL. Je had eigenlijk op LaStiwz’s reactie moeten reageren. Maar om je te overtuigen dat jouw reactie voor mij niet de aanleiding is geweest om te schrijven wat ik eerder heb geschreven, heb ik toch maar een ouder artikel gegoogled dat ook over god handelde. Als je tijd over hebt lees dan de reacties en je zal merken dat mijn denken over een god niet noemenswaardig aan verandering onderhevig is. (wink)

  https://knipselkrant-curacao.com/ingezonden-wat-gij-niet-wiit-dat-u-geschiedt-doe-dat-ook-een-onder-niet/

 3. @Meliuslegere schreef;
  “Het was geenszins mijn bedoeling mijn geloofsovertuiging tot een steen des aanstoots voor andersdenkenden te maken.”

  @MeliusL.,
  Jouw geloofsovertuiging is voor wat mij betreft “geen moment” een steen des aanstoots geweest. Jouw reactie was niet de aanleiding voor mijn eerder geplaatste reactie.. Ik reageerde enkel op het commentaar van LaStiwz. Heb je die gelezen? Dat vraag ik omdat je voornamelijk op mijn reactie focust. Het is overigens niet voor het eerst dat ik spotreacties over een vermeende god op KKC plaats. Doe ik al jaren hoor. Dus nogmaals, mijn reactie heeft niets van doen met de jouwe, bovendien respecteer ik ieders geloof, heb ik altijd gedaan. (wink)

 4. @Melius: agnostisch en een atheist zijn is geen geloofsovertuiging.

  Je gelooft in beide gevallen niet. De een iets meer dan de ander.

 5. @Mano:
  Mijn familie bestaat uit mensen met diverse geloofsovertuigingen, waaronder ook atheisten en agnostici. Wij respecteren elkaars overtuigingen.
  Ik zal nooit mijn geloof aan andersdenkenden opdringen of beweren dat mijn overtuiging de enig juiste is.
  Ik heb mij in mijn eerste reactie rechtstreeks gericht tot Raymond Knops, in de hoop dat hij (hoe gering de kans daarop ook is) op dit forum terecht zou komen en mijn post zou lezen.
  Veel politici hebben nl een ‘knipseldienst’. Ik weet toevallig dat bvb Rutte ook wel eens stukken uit KKC leest, dus het is niet ondenkbaar.
  Wanneer ik mij tot een christen richt, kan ik verwijzen naar de bijbel.
  Tegen een ander zou ik bvb hebben verwezen naar Karma en bij weer iemand anders een andere verwijzing hebben gebruikt.

  @ALLEN:
  Het was geenszins mijn bedoeling mijn geloofsovertuiging tot een steen des aanstoots voor andersdenkenden te maken.
  Mocht dit onverhoopt toch gebeurd zijn, dan bied ik bij deze mijn oprechte verontschuldigingen aan.

 6. De bijbel is toch eeuwen na het al dan niet vermeende bestaan van Jesus geschreven?
  Dus moeten de verhalen via mondelinge overdracht gedurende die eeuwen hebben plaatsgevonden.
  Kent u dat oubollige verjaardagspelletje? stel: 15 mensen zitten op een rij. Nummer 1 fluistert een zin in het oor van nr 2. Nr 2 dient nu dezelfde zin in het oor van nr 3 te fluisteren enz. tot nummer 15. Nr. 15 dient dan de laatst door gefluisterde zin hardop te zeggen. Het is bekend dat de zin die nr 15 uitspreekt in het geheel niet overeenkomt met de zin waarmee nr 1 begon. In de loop de tijd gaat veel van het oorspronkelijke verhaal verloren en wordt er in diezelfde tijd ook veel bij verzonnen. Dus…

 7. @LaStiwz schreef;
  “MAAR hij HOUDT WEL VAN JE.”

  Het is nog erger dan je denkt, het is niet hij die al die plagen, massamoorden etc. beveelt, want hij bestaat niet in die vorm. Sterker, in geval hij echt bestaat wie zegt dan dat hij een hij is? Niemand heeft immers hij ooit in levende lijve gezien, waarom zou hij geen ‘zij’ of een ‘het’ kunnen zijn? als god een hij is heeft hij dus ook een penis? (wink)

  Het is erger dan men denkt, het is de mensdier, het beestmens zelf die zo moorddadig in elkaar steekt. Stel dat hij indien hij, zij of het inderdaad bestaat dan heeft hij, zij of het zijn of haar aanbidders een ENORME loer gedraaid, hahahahaha lollie.

  Het is gewoon het zoogdier dat zich ‘mens’ noemt zelf, en inmiddels ook wel weet en begrijpt hoe de mens in elkaar steekt, die zo moorddadig is. En om dat te verhullen heeft de mens goden, in dit geval de liefhebbende christelijke god verzonnen.

  Vermoord maar een ander mens, vraag vergiffenis aan hij, zij of het, en de door jou begane doodzonde wordt door hij, zij of het vergeven, je komt ondanks die gepleegde moord toch in de hemel terecht, hahahahaha, (lol)

  Tot nu toe heeft de evolutietheorie van Charles Darwin de beste papieren. Ook al is het een theorie, maar wel een waarvoor door huidige biologen steeds vaker bewijzen worden gevonden. Het zal misschien nooit een sluitende theorie worden. Maar daar hoeven kritische geesten en de rest van de goedgelovige massa’s zich geen zorgen over te maken, want zowel het leven als de creatie van alles zal voor de lage levensvorm ‘mens’ een mysterie blijven.

  En ter geruststelling,
  mocht god inderdaad wél bestaan dan zal god niemand straffen die zijn of haar bestaan in twijfel trekt of ooit in twijfel heeft getrokken. Dát omdat god immers bij voorbaat wist welke diermensen zijn/haar bestaan zouden ontkennen of betwijfelen. Wat een rotzak. Hahahahaha(lol)

 8. Ze waren toch ooit onze goede buren.

  MFK en hun gezallen zijn inderdaad goede vrienden met Caracas. Maar nu de PdvsA hier weg is zijn we niet meer zo belangrijk voor ze.

 9. Ze waren toch ooit onze goede buren .
  Waar zijn al die schreeuw lelijkers gebleven .
  Venezuela dit en Venezuela dat .
  Over discriminatie gesproken .

 10. “Morgen praat de Tweede Kamer in Den Haag over het rapport ”
  Dat is, waarschijnlijk, al meer dan dat onze staten gaat doen.
  En de minister gaat naar Nederland met de vraag om meer geld “om de problemen aan te pakken”, wij willen wel de positie van de vluchtelingen verbeteren, we willen ook wel cmc steunen om garant te staan voor de gezondheidszorg. Maar wij hebben geen geld.
  Dus als u die dingen belangrijk vind wilt u dan een goede donatie doen?
  Wij denken aan 700 miljard euro tot Juni 2022.

 11. @Meliuslegere, deze bijbelse deugden gelden 100% voor het autinomie schreeuwende kabinet Pisas.
  Zoals ze nu met kwetsbaren en migranten omgaan, zo zullen ze straks met jou en mij omgaan!

 12. Dit pretkabinet mekkert non stop over autonomie! Maar als het om serious issues en kastanjes uit het vuur halen gaat, dan is Nederland in ene 110% in charge?

  Pik pisas! Grow some brains en neem je verantwoordelijkheid ipv lintjesknippend en foto-shootend je twee ministerschappen door te komen!

 13. @Melius: niet gaan cherry picken uit dat verderfelijke boek, met name deel 1.

  Kinderverkrachters, je dochter hoer maken, je zoon doodslaan, broedermoord, bijvrouwen, de hele wererld onder water zetten en op 2 na van alles laten verrekken, dwangarbeid, geboortebeperking, slavenhouden goedkeuren (ik snap niet dat de gemiddelde YdK nog deze god aanbidt), moorden, plagen afroepen over complete volkeren (een stuk of zeven geloof ik) volkerenmoord, degene die jouw slaat terug op zijn bek slaan, MAAR hij HOUDT WEL VAN JE.

  Get a fucking life.

 14. “Volgens demissionair staatssecretaris Knops van Koninkrijksrelaties is de behandeling van migranten op Curaçao een zaak van het eiland zelf. Hij ziet in het rapport van Amnesty International geen reden om actie te ondernemen.”

  Raymond, ik hoop dat je een kijkje neemt op deze site en dit leest.
  Je bent MILITAIR: je weet dat ‘wegkijken’ LAF is.
  Je bent ook een CHRISTEN. lees:
  Exodus 22:21: “Een vreemdeling zul je niet onderdrukken, noch hem benauwen want je bent vreemdelingen geweest in het land Egypte”.
  Voor de straf die God oplegt aan degenen die meewerken aan het onderdrukken van medemensen in nood, verwijs ik naar Exodus 22:23.

  Als ik in jouw plaats was, zou ik ‘s nachts wakker liggen van schaamte en gewetensnood!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -