27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 03:59

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Sint-Maarten wil hulp van Nederland in seksindustrie

Nederland zou bij kunnen staan in een gerichte informatiecampagne bij de hervatting van de visumverlening aan sekswerkers.
Sint-Maarten wil hulp uit Nederland krijgen om uitbating van sekswerkers tegen te gaan. Vanwege de Covid19 pandemie ligt de seksindustrie weliswaar op zijn gat, maar een heropening van bordelen is aanstaande.

Het eiland heeft daarvoor nieuwe protocollen opgesteld en er is een hulplijn geopend voor slachtoffers van mensenhandel.

Nederland zou bij kunnen staan in een gerichte informatiecampagne bij de hervatting van de visumverlening aan sekswerkers. Dat wordt al gedaan op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

  1. Waarom kunnen wij niet onze eigen experts vragen om dit op te lossen? Waarom is beflapas als lokale expert niet gevraagd?

  2. “Sint-Maarten wil hulp van Nederland in seksindustrie”. Het is geen grootspraak en geen bluf maar op de eilanden zijn er genoeg ervaringsdeskundigen.

  3. Wat is dit weer voor stom gelul van de na zaten cq pooiers van de familie Claude Worhty, Nederland moet helpen in de sex industrie. Laat ze lekker de pleuris krijgen die nazaten van Claude ze zijn rijker dan de dochter van Heineken. Geen gulden naar die 1e klas hoeren lopers. Volk van Nederland word wakker en kom in opstand tegen Rutte en Knops de geld in de put gooiers.

  4. Reguleren, misbruik voorkomen en medisch toezicht. Kan SxM zelf doen. Is er een verborgen agenda? Sex is prima en gezond (ja, ook in onze wat calvinistische landjes), but yes; you have to keep it in the holes.

  5. “De seksindustrie ligt op zijn gat…maar heropening is aanstaande”….dit lijkt mij een mooie beeldspraak voor het probleem dat hier geschetst wordt. De vraag is “hoe moet tie dan liggen”? Wat moet Nederland dan doen, wat St Maarten niet kan doen? Immers, een informatiecampagne kan net zo goed door St Maarten worden opgetuigd en uitgerold op de plek waar het probleem ligt….of staat. Je kunt beter de industrie reguleren dan voorkomen. Het laatste wat St Maarten wil is een industrie die “ondergronds ligt”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -