26 C
Willemstad
• woensdag 19 januari 2022 07:19

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Sint-Maarten wil hulp van Nederland in seksindustrie

Nederland zou bij kunnen staan in een gerichte informatiecampagne bij de hervatting van de visumverlening aan sekswerkers.
Sint-Maarten wil hulp uit Nederland krijgen om uitbating van sekswerkers tegen te gaan. Vanwege de Covid19 pandemie ligt de seksindustrie weliswaar op zijn gat, maar een heropening van bordelen is aanstaande.

Het eiland heeft daarvoor nieuwe protocollen opgesteld en er is een hulplijn geopend voor slachtoffers van mensenhandel.

Nederland zou bij kunnen staan in een gerichte informatiecampagne bij de hervatting van de visumverlening aan sekswerkers. Dat wordt al gedaan op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

  1. Waarom kunnen wij niet onze eigen experts vragen om dit op te lossen? Waarom is beflapas als lokale expert niet gevraagd?

  2. “Sint-Maarten wil hulp van Nederland in seksindustrie”. Het is geen grootspraak en geen bluf maar op de eilanden zijn er genoeg ervaringsdeskundigen.

  3. Wat is dit weer voor stom gelul van de na zaten cq pooiers van de familie Claude Worhty, Nederland moet helpen in de sex industrie. Laat ze lekker de pleuris krijgen die nazaten van Claude ze zijn rijker dan de dochter van Heineken. Geen gulden naar die 1e klas hoeren lopers. Volk van Nederland word wakker en kom in opstand tegen Rutte en Knops de geld in de put gooiers.

  4. Reguleren, misbruik voorkomen en medisch toezicht. Kan SxM zelf doen. Is er een verborgen agenda? Sex is prima en gezond (ja, ook in onze wat calvinistische landjes), but yes; you have to keep it in the holes.

  5. “De seksindustrie ligt op zijn gat…maar heropening is aanstaande”….dit lijkt mij een mooie beeldspraak voor het probleem dat hier geschetst wordt. De vraag is “hoe moet tie dan liggen”? Wat moet Nederland dan doen, wat St Maarten niet kan doen? Immers, een informatiecampagne kan net zo goed door St Maarten worden opgetuigd en uitgerold op de plek waar het probleem ligt….of staat. Je kunt beter de industrie reguleren dan voorkomen. Het laatste wat St Maarten wil is een industrie die “ondergronds ligt”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PZC | Ambachtse verdachte (32) van doodsteken Lorenzo vluchtte naar Curaçao en wacht nu op uitlevering

Folkert Van Der Krol De 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam-West blijkt vorige week te zijn gevlucht naar Curaçao....

DH | Corallo claims his phone was hacked on orders of Italy and the Netherlands

PHILIPSBURG--St. Maarten-based casino owner Francesco Corallo, also known as “King of the Slots”, is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his...

PBC | Nieuwe kabinet Rutte heeft nog geen tijd gehad om Caribische dossiers te lezen, Rijksministerraad uitgesteld

Persbureau Curacao De rijksministerraad van komende vrijdag is uitgesteld tot 4 februari. Reden is dat de nieuwe bewindslieden van het kabinet Rutte IV meer tijd nodig hebben om...

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -