24 C
Willemstad
• dinsdag 31 januari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

DolfijnFM | Sint-Maarten wil hulp van Nederland in seksindustrie

Nederland zou bij kunnen staan in een gerichte informatiecampagne bij de hervatting van de visumverlening aan sekswerkers.
Sint-Maarten wil hulp uit Nederland krijgen om uitbating van sekswerkers tegen te gaan. Vanwege de Covid19 pandemie ligt de seksindustrie weliswaar op zijn gat, maar een heropening van bordelen is aanstaande.

Het eiland heeft daarvoor nieuwe protocollen opgesteld en er is een hulplijn geopend voor slachtoffers van mensenhandel.

Nederland zou bij kunnen staan in een gerichte informatiecampagne bij de hervatting van de visumverlening aan sekswerkers. Dat wordt al gedaan op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

7 reacties

  1. Waarom kunnen wij niet onze eigen experts vragen om dit op te lossen? Waarom is beflapas als lokale expert niet gevraagd?

  2. “Sint-Maarten wil hulp van Nederland in seksindustrie”. Het is geen grootspraak en geen bluf maar op de eilanden zijn er genoeg ervaringsdeskundigen.

  3. Wat is dit weer voor stom gelul van de na zaten cq pooiers van de familie Claude Worhty, Nederland moet helpen in de sex industrie. Laat ze lekker de pleuris krijgen die nazaten van Claude ze zijn rijker dan de dochter van Heineken. Geen gulden naar die 1e klas hoeren lopers. Volk van Nederland word wakker en kom in opstand tegen Rutte en Knops de geld in de put gooiers.

  4. Reguleren, misbruik voorkomen en medisch toezicht. Kan SxM zelf doen. Is er een verborgen agenda? Sex is prima en gezond (ja, ook in onze wat calvinistische landjes), but yes; you have to keep it in the holes.

  5. “De seksindustrie ligt op zijn gat…maar heropening is aanstaande”….dit lijkt mij een mooie beeldspraak voor het probleem dat hier geschetst wordt. De vraag is “hoe moet tie dan liggen”? Wat moet Nederland dan doen, wat St Maarten niet kan doen? Immers, een informatiecampagne kan net zo goed door St Maarten worden opgetuigd en uitgerold op de plek waar het probleem ligt….of staat. Je kunt beter de industrie reguleren dan voorkomen. Het laatste wat St Maarten wil is een industrie die “ondergronds ligt”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -