32 C
Willemstad
• zondag 26 september 2021 17:07

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Rij-instructeurs op Curaçao hebben schoon genoeg van de overheid

Gisteren en vandaag is het rijbewijskantoor zelfs helemaal gesloten | Persbureau Curacao

Rij-instructeurs op Curaçao hebben er schoon genoeg van. Door gebrek aan personeel en examinatoren op het rijbewijskantoor van de overheid gaan examens soms niet door. Dat kost nu omzet voor de rijschoolhouders.

Gisteren en vandaag is het rijbewijskantoor zelfs helemaal gesloten. Volgens de rijschoolhouders gebeurd dat veel vaker. De situatie is al jaren belabberd zeggen ze tegen de Èxtra.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Extreem Bodyguard gedrag! Omdat we hier houden van deze poespas! @Sjouru!

  Ooit hadden we een premier die net als de usa president met 3 geblindeerde auto’s rondreed. En zich met een helikopter lieten afzetten.

  Kleine minds! Grote capsones!

 2. Als onderdeel van mijn beroepsdeformatie, heb ik met bijzondere aandacht naar het Extra-videoverslag van de kersverse minister die naar de ontevreden rij-instructeurs gaat, in de hoop e.e.a. vredig op te kunnen lossen.
  Ik weet niet of het “open season” is op ministers, maar een piepklein eiland, met een populatie ter grootte van Amersfoort en die sleept een bodyguard mee. En wat voor een: een regelrecht Bokito-type, streng silverback, vol yakuza-tattoos, armen breed gekruisd, zwart gemaskerd en de wenkbrauwen boos/streng kijkend vanachter zwarte zonnebril……staand direct achter zijn beveiligingsobject.
  Met een dergelijke intimiderende en opvallende “bescherming” een situatie proberen te kalmeren en op te lossen….not in a million years.
  En Mark Rutte, premier van een kleine 17+ millioen mensen fietst diezelfde dag gerust naar zijn huis, heel soms op afstand gevolgd door een gewapend beveiliger (in uniform van een koeriersbedrijf). Not a care in the world.

 3. Pfff. Alsof dat iets zegt. 1 op de 6 of meer bestuurders krijgt elkjaar een ongeluk op Curacao.
  Die rijleraren moet eerst maar eens zorgen dat hun leerlingen niks raken.

 4. Hòm! Gaat er iets nog wel vlot op deze rots?
  Bezem door het hele overheidsapparaat!
  Vol familieleden van Don en Steven Martina , Anthony en Myrna Godett, Marveline en Aubert Wiels, Kenneth Gijsbertha, Zita hesuseya Leito! en last but not least Pik Pisas, die inmiddels deel 2 van de familie van de 600 familieleden installeert.

 5. Wordt het niet tijd dat de Rij-instructeurs zelf wat rij lessen volgen? Gezien het aantal stomme ongelukken door roekeloos rijden lijkt het niet waarschijnlijk dat ze hun leerlingen de leerstof goed bijbrengen.

  Zoals met alles in dit land wordt de put pas gedempt als het kalf verdronken is. Er is wekelijks op TV Direct een programma te zien, Kabei boto daar wordt een gesprek met een passagier in een auto gehouden. De bestuurder rijdt roekeloos en haalt allerlei vreemde capriolen uit en dat op de openbare weg waar onschuldige weggebruikers zijn.

  Zoals altijd heeft de verkeerspolitie hun hoofd in hun achterste, laten we hopen dat er geen doden vallen.

 6. “Alles , maar dan ook alles moet op de schop op dit eiland”
  En dat is iets wat wel zou moeten maar niet gaat.
  Om alles op de schop te krijgen heb je of politieke wil voor nodig (die is er niet)
  Of een revolutie (en dat wil je niet).
  Ook de “sterke man” optie is geen optie.
  Als macht corrupteert, corrupteert absolute macht absoluut.

 7. Dat krijg je met cu nos mes por .
  Tig jaren van een zwabberend beleid , pluk je nu de vruchten van
  Alles , maar dan ook alles moet op de schop op dit eiland

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Morgen worden meer dan 200 werknemers van de raffinaderij naar huis gestuurd

Persbureau Curacao Maandag vallen er opnieuw harde klappen bij de raffinaderij. Meer dan tweehonderd werknemers krijgen dan hun ontslag toegezegd. Zij zijn niet geselecteerd om in het vervolgtraject met...

PBC | Minder covid-patiënten dan vorige week, maar meer op de IC op Curaçao

Persbureau Curacao Zondag zijn er 34 mensen positief getest op Corona. Daaronder dit keer geen geïmporteerde cases, maar mensen die lokaal besmet zijn geraakt. 53 Covid-patiënten mochten vandaag uit...

LuchtvaartNieuws | Prijsvechter Wingo hervat vluchten tussen Colombia en Curaçao

WILLEMSTAD - Prijsvechter Wingo hervat de vluchtuitvoering tussen de Colombiaanse hoofdstad Bogotá en Curaçao. De dochtermaatschappij van het Panamese Copa Airlines vliegt per 6 oktober weer naar...

PBC | Pippi’s Opvang op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Zo nu en dan is het nodig om een Stichting en/of persoon onder de aandacht te brengen. Gewoon, omdat ze fantastisch werk doen en...

PBC | Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan Covid

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vanochtend vroeg is de bekende Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan de gevolgen van COVID-19. Dat maakte zijn broer, de eveneens bekende journalist Aimed...

PBC | Coronacijfers Curaçao 25 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is vandaag opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 160 personen overleden op Curaçao aan...
- Advertentie -