29 C
Willemstad
• dinsdag 25 januari 2022 17:13

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Ramon Chong stapt naar rechter om ministerspost

- Advertentie -
PNP partijfinancieerder hoopt met een uitspraak van de rechter weer minister te kunnen worden

WILLEMSTAD – Ramon Chong wil nog steeds minister worden. De financierder van regeringspartij PNP aasde op de portefeuille van Economische Ontwikkeling, maar kwam niet door de screening. Vermoedelijk vanwege een strafrechtelijke veroordeling 15 jaar terug.

Chong stapt nu naar de rechter om zijn naam te zuiveren. Hij hoopt met een uitspraak van de rechter weer minister te kunnen worden. Die post is nog steeds vacant en wordt nu bemenst door partijleider Larmonie.

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -

Artikel delen

15 reacties

 1. …..”Ja want we willen zo graag een veroordeelde crimineel als Minister! Zou echt heel goed zijn voor ons land!”….

  @Brian S. LOL
  Je kunt hier uit begrijpen dat deze bevolking graag criminelen oplichters en zakkenvullers prefereert als hun leiders.

 2. Duidelijk is zeker wel dat Nu zeker men weet wie deze hebberige figuur is dat hij zelfs via de Rechter een positie wil afdwingen dat duidelijk geen recht is maar een eer die word bepaald door de partij zelf.

 3. De Chinezen zullen geen aangifte tegen chong gaan indienen , dan gaan de Chinezen onderling in conflict komen. Anders zou hij , chong de sigaar zijn.

 4. Gelukkig is de rechtsgang nog mogelijk anders alleen maar de zuurpruimers van het mediatribunaal.

  Ja want we willen zo graag een veroordeelde crimineel als Minister! Zou echt heel goed zijn voor ons land!

 5. Na zijn ‘veroordeling’ is Chong momenteel verantwoordelijk voor het goedkeuren van werkvergunningen voor Chinezen.
  Maak eens een praatje met wat Chinese werkgevers en dan hoor je al snel wat zij aan hem moeten betalen om die vergunningen er door te krijgen.
  Kan natuurlijk dat de Chinezen liegen, maar het is wel frappant dat wederom Chong daarbij betrokken is. Als het niet waar is……….. waarom zouden de Chinezen zijn naam blijven noemen ???

 6. Chong wil per se minister worden. Waar gaat dit eigenlijk over? Duidelijk puur om zijn eigen ego en toko? Niet om het land Curaçao uit de ellende te halen. Ronduit walgelijk. Wat een schandelijk figuur. Ben benieuwd of de partij inmiddels al haar financiële verantwoording heeft ingeleverd bij Pacheco Römer.

  Nee het is niks en het wordt nooit meer iets op dat eiland. Bad breed. Niet uit te roeien. Jammer.

 7. Het is zijn goed recht, maar men kan zich wel afvragen waarom? Een rechter kan waarschijnlijk zijn verzoek niet honoreren. En dan? Waarom niet gewoon op de huidige manier door gaan? Niet bij de rechter maar als rechterhand van de Minister, je inzetten voor ons Land en dat knagende ego laten voor wat het is. Be wise, be good and be happy.

 8. Dat de georganiseerde misdaad tot in de regering en Staten zitten is al langer bekend, en nu met een gewezen politie-agentje als minister president wordt de eenoog ook dicht gehouden. Zoals in Nederland is de toleratie ook op Curacao heel hoog, maar onacceptabel. Dus wij hopen op een negatief oordeel voor dhr. Chong.

 9. “Die post is nog steeds vacant en wordt nu bemenst door partijleider Larmonie.” Het is nu niet meer te volgen, de politieagent Ruisandro Cijntje zou toch minister van Economische Ontwikkeling worden?

 10. Onze politici kennen geen schaamte!
  Meneer moet en zal zijn MEO/ROI-post bekleden.

  Hij heeft een flinke duit in de partijpot gestopt!

  Echt niet voor het welzijn van de partij!
  Nee! Om een ministerpost en legio deals eruit te slepen!

  Net als Zita destijds! Zie waar dat toe heeft geleid. Maar ze heeft de nodige deals er uit kunnen slepen! Zoals de brug!

  Ze zijn Entitled!

  Slechte verliezers!
  Ga maar naar de rechter toe!
  Kan er nog meer in de poep geroerd worden!
  Kan de doopzeel nog meer gelicht worden.

 11. “Ramon Chong wil nog steeds minister worden. De financierder van regeringspartij PNP aasde op de portefeuille van Economische Ontwikkeling”

  En dan op MEO ‘Return on Investment’….

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Monday, January 24, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 januari 2022

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Minister verbiedt werkbezoek parlementariër; Van Heydoorn ontkent

Minister Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) heeft een werkbezoek van parlementariër Steven Croes aan de Brionschool verboden. Dat stelt Croes. De...

Nu.cw | Extra: Veertien liquidaties uit 2017 nog niet opgelost

De Extra heeft gesignaleerd dat veertien liquidaties uit 2017 nog altijd niet zijn opgelost. De ochtendkrant besteed opnieuw aandacht aan de zaken en sprak met politiewoordvoerder Imro...

PBC | Politie controleert op rood licht

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De politie controleert deze weken speciaal op door rood licht rijden. 28 chauffeurs werden binnen anderhalf uur staande gehouden die bij de kruising Jan...

PBC | Boze taxichauffeurs blokkeren toegang Megapier

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De 1.400 passagiers van cruiseschip Aida Perla moesten gisteren lang wachten voor ze van boord mochten. Boze taxichauffeurs hielden de uitgang van de Megapier...
- Advertentie -
- Advertentie -