27.4 C
Willemstad
• zondag 5 december 2021 04:28

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Pietersz-Janga negeert noodkreet Zorg

Pietersz-Janga is niet ingegaan op de vele verzoeken van de federatie om met haar in gesprek te gaan.

Gezondheidsminister Dorothy Pietersz-Janga heeft nog steeds niet gereageerd op de noodkreet die de zorgfederatie vorige maand uitstuurde. Dat zegt voorzitter van de Zorgfederatie Lionel Sint Jacobs in het Antilliaans Dagblad.

De zorgbudgetten zijn veelal ontoereikend, waardoor onder andere bij de GGz personeelsalarissen niet kunnen worden uitbetaald. Pietersz-Janga is niet ingegaan op de vele verzoeken van de federatie om met haar in gesprek te gaan.

Wel heeft ze laten weten bezig te zijn met de nodige hervormingen in het zorgstelsel en dat de prioriteiten nu bij het CMC liggen.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. Ze is geen uitzondering, Meeste ministers zijn zo, niet reageren, brieven bewust 2 maanden in de la laten liggen, of niet Cooper?

  Omayra blafte mensen in haar ministerkamer af, als ze klaagden dat ze zolang moesten wachten.

  H.davelaar,nvp, die reageerde gewoon niet, de mondi gaat met dit soort figurenwandelend het Fòrti in, de mondi die in hun gedrag en manieren is gaan zitten, dus!
  Normaal valt dit niet zo op, als alles redelijk ok is,
  Maar in deze moeilijke tijden vallen ze één voor één door de mand., dat ze voor niets deugen, ander dan voor een selfie, lintje door knippen en opening van eeo grand cafe etc .

  Otro minister inútil,

 2. Deze ex vriendin van Farley Lourens maakt echt een zooitje van. Blijkbaar doet ze wel iets goeds want Farley Lourens heeft 3x achter elkaar de festival di tumba gewonnen.

 3. Onbehoorlijk bestuur. De ombudsman heeft in z’n jaarverslag ‘20 ook al gewezen op het feit dat ‘bewindspersonen’ brieven van organisaties etc negeren. Dit jaar zal niet anders zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

DKR | Premier Pisas van Curaçao manoeuvreert zichzelf in netelige positie

Met Raad van Minister besluiten en handtekeningen van premier Gilmar Pik Pisas | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Willemstad – Minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) heeft zichzelf in een netelige positie gemanoeuvreerd...

Democracy now! | Friday, December 3, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 3 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | DCNA vergoot weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) vergroot de weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties zodat ze bestand zijn tegen externe schokken. Zo werd bekendgemaakt tijdens de bestuursvergadering. Volgens de organisatie blijft de...

Nu.cw | Saba start begin december met boosterprik

Saba start op woensdag acht december met de campagne voor de boosterprik tegen het coronavirus. Zestigplussers kunnen vanaf die datum hun vaccinatie halen. Dit meldt het Openbaar...

PBC | QR-codecontrole alleen door gecertificeerd personeel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijeenkomsten of feesten voor meer dan 100 mensen vereisen bij de toegang een controle op QR-codes. Om dat proces goed te laten verlopen, biedt...
- Advertentie -