30 C
Willemstad
• zondag 26 september 2021 18:55

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Openhouden failliet Kura Hulanda is een hele klus

Een straatje in de wijk Otrobanda | Persbureau Curacao

Het personeel van Kura Hulanda heeft deze maand nog geen salaris gekregen en de kans is groot dat dat ook niet gaat gebeuren. Mei en juni konden overbrugd worden met behulp van Nederlands geld via de NOW-regeling.

Maar dat geld is nog niet binnen. De eigen fondsen zijn op. Manager Janet Bonet zoekt naar nieuwe fondsen en heeft de Voedselbank gevraagd om voedselpakketten voor het personeel.

Het hotel in Otrobanda is al langer failliet maar wordt opengehouden in afwachting van de renovatie. Kura Hulanda is verkocht aan een combinatie van lokale ondernemersgroepen.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. “Voedselpakketten voor het personeel”. Mijn hart bloedt als ik dit lees vooral als we zien dat ambtenaren, ministers en parlementariërs met al hun zekerheden weigeren om salaris in te leveren.

  Het is toch van de pot gerukt dat het eerste wat dit kabinet gedaan heeft, het klein beetje geld dat er is gebruiken voor asfalt om zo goede sier te maken en dit terwijl een groot deel van de bevolking van de voedselbank moet leven.

 2. NOW gelden zijn toch al eerder gebruikt voor tenten, zoals bv Sta Barbara resort die alle medewerkers eruit hebben gegooid en kort na ontvangst van vele miljoenen de zaak dichtgooiden, de vele grote bedrijven die hun personeel hebben ontslagen terwijl dat nu net juist niet de bedoeling van de NOW gelden was.
  Onderzoek zoals in Nl plaatsvond is hier nooit gebeurd.
  Kortom er is flink op z’n Curaçaos ‘Gerommeld’.
  Daar hoor je niemand meer over.

 3. Ook Holle Bolle Gijs C Cooper$$$$$$, nu de verlosser van curacrim, gunde Jacob Geld Dekker nog niet eens het licht in de ogen en de beroeps dief cq LOSSER zit nu weer op de goeie stoel.

 4. Ik kan me voorstellen dat de NOW gelden niet worden besteed aan een failliete tent maar vraag me dan tegelijk af of andere bedrijven wel geld hebben ontvangen over mei en juni.
  Het kan toch niet zo zijn dat deze gelden zijn gebruikt voor de salarissen van onze volksvertegenwoordigers, ambtenaren of personeel van de ISLA dat qua bedrijf in dezelfde positie verkeert als Kura Hulanda.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Morgen worden meer dan 200 werknemers van de raffinaderij naar huis gestuurd

Persbureau Curacao Maandag vallen er opnieuw harde klappen bij de raffinaderij. Meer dan tweehonderd werknemers krijgen dan hun ontslag toegezegd. Zij zijn niet geselecteerd om in het vervolgtraject met...

PBC | Minder covid-patiënten dan vorige week, maar meer op de IC op Curaçao

Persbureau Curacao Zondag zijn er 34 mensen positief getest op Corona. Daaronder dit keer geen geïmporteerde cases, maar mensen die lokaal besmet zijn geraakt. 53 Covid-patiënten mochten vandaag uit...

LuchtvaartNieuws | Prijsvechter Wingo hervat vluchten tussen Colombia en Curaçao

WILLEMSTAD - Prijsvechter Wingo hervat de vluchtuitvoering tussen de Colombiaanse hoofdstad Bogotá en Curaçao. De dochtermaatschappij van het Panamese Copa Airlines vliegt per 6 oktober weer naar...

PBC | Pippi’s Opvang op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Zo nu en dan is het nodig om een Stichting en/of persoon onder de aandacht te brengen. Gewoon, omdat ze fantastisch werk doen en...

PBC | Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan Covid

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vanochtend vroeg is de bekende Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan de gevolgen van COVID-19. Dat maakte zijn broer, de eveneens bekende journalist Aimed...

PBC | Coronacijfers Curaçao 25 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is vandaag opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 160 personen overleden op Curaçao aan...
- Advertentie -