29 C
Willemstad
• dinsdag 25 januari 2022 16:49

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Openhouden failliet Kura Hulanda is een hele klus

- Advertentie -
Een straatje in de wijk Otrobanda | Persbureau Curacao
Het personeel van Kura Hulanda heeft deze maand nog geen salaris gekregen en de kans is groot dat dat ook niet gaat gebeuren. Mei en juni konden overbrugd worden met behulp van Nederlands geld via de NOW-regeling.

Maar dat geld is nog niet binnen. De eigen fondsen zijn op. Manager Janet Bonet zoekt naar nieuwe fondsen en heeft de Voedselbank gevraagd om voedselpakketten voor het personeel.

Het hotel in Otrobanda is al langer failliet maar wordt opengehouden in afwachting van de renovatie. Kura Hulanda is verkocht aan een combinatie van lokale ondernemersgroepen.

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. “Voedselpakketten voor het personeel”. Mijn hart bloedt als ik dit lees vooral als we zien dat ambtenaren, ministers en parlementariërs met al hun zekerheden weigeren om salaris in te leveren.

  Het is toch van de pot gerukt dat het eerste wat dit kabinet gedaan heeft, het klein beetje geld dat er is gebruiken voor asfalt om zo goede sier te maken en dit terwijl een groot deel van de bevolking van de voedselbank moet leven.

 2. NOW gelden zijn toch al eerder gebruikt voor tenten, zoals bv Sta Barbara resort die alle medewerkers eruit hebben gegooid en kort na ontvangst van vele miljoenen de zaak dichtgooiden, de vele grote bedrijven die hun personeel hebben ontslagen terwijl dat nu net juist niet de bedoeling van de NOW gelden was.
  Onderzoek zoals in Nl plaatsvond is hier nooit gebeurd.
  Kortom er is flink op z’n Curaçaos ‘Gerommeld’.
  Daar hoor je niemand meer over.

 3. Ook Holle Bolle Gijs C Cooper$$$$$$, nu de verlosser van curacrim, gunde Jacob Geld Dekker nog niet eens het licht in de ogen en de beroeps dief cq LOSSER zit nu weer op de goeie stoel.

 4. Ik kan me voorstellen dat de NOW gelden niet worden besteed aan een failliete tent maar vraag me dan tegelijk af of andere bedrijven wel geld hebben ontvangen over mei en juni.
  Het kan toch niet zo zijn dat deze gelden zijn gebruikt voor de salarissen van onze volksvertegenwoordigers, ambtenaren of personeel van de ISLA dat qua bedrijf in dezelfde positie verkeert als Kura Hulanda.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Monday, January 24, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 januari 2022

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Minister verbiedt werkbezoek parlementariër; Van Heydoorn ontkent

Minister Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) heeft een werkbezoek van parlementariër Steven Croes aan de Brionschool verboden. Dat stelt Croes. De...

Nu.cw | Extra: Veertien liquidaties uit 2017 nog niet opgelost

De Extra heeft gesignaleerd dat veertien liquidaties uit 2017 nog altijd niet zijn opgelost. De ochtendkrant besteed opnieuw aandacht aan de zaken en sprak met politiewoordvoerder Imro...

PBC | Politie controleert op rood licht

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De politie controleert deze weken speciaal op door rood licht rijden. 28 chauffeurs werden binnen anderhalf uur staande gehouden die bij de kruising Jan...

PBC | Boze taxichauffeurs blokkeren toegang Megapier

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De 1.400 passagiers van cruiseschip Aida Perla moesten gisteren lang wachten voor ze van boord mochten. Boze taxichauffeurs hielden de uitgang van de Megapier...
- Advertentie -
- Advertentie -