31 C
Willemstad
• donderdag 28 oktober 2021 16:25

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Extra termijn Ombudsman

In een brief aan de Staten en later ook tijdens een Statenvergadering had Concincion al aangegeven zijn ambtstermijn te willen verlengen.

Keursly Concincion mag van de Staten nog een termijn ombudsman zijn, schrijft het Antilliaans Dagblad. Daar is gisteren een stemming voor geweest waarbij 16 Statenleden vóór zijn herbenoeming waren en één Statenlid blanco gestemd heeft.

In een brief aan de Staten en later ook tijdens een Statenvergadering had Concincion al aangegeven zijn ambtstermijn te willen verlengen.

Mocht blijken dat er toch een nieuwe ombudsman gezocht moest worden, had de Raad van Advies (RvA) al aangegeven geen plaats te willen nemen in de voordrachtscommissie, beargumenteerd met verschillende redenen.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. @knoek koe ben het vaak met je eens maar deze keer niet.
  Ombudsman Keursly C. doet zijn werk naar behoren en zoals het de ombudsman betaamd.
  Het grootste probleem is dat de verschillende departementen het vertikken te antwoorden vaak door domheid en/of arrogantie.
  Het jaarverslag van de Ombudsman geeft de problemen goed weer.

  Zoek het jaarverslag ff op anders stuur ik de link.

 2. @ Brown .J. Inderdaad Ons kent ons, maar wat nog erger is op deze curzcrim is het Vestzak Broekzak Systeem. Heb veel meegemaakt in de bouw wereld maar wat hier open en bloot gebeurt en gedaan word door de regering en het parlement, daar lusten zelfs de straat honden geen kostje droog brood van. En zij durven alles met een stallen gezicht hun O zo mooie planen te vertellen waar niks van te recht komt ( geen Geld ) Heeft U het gezien die BOMMARIE van Holle Bolle Gijs Cooper met zijn project wegen gaten vullen, hij stond volop in de kranten met een schep in zijn geld hand, na 2 weken zijn alle gaten weer open na een bui regen. Mijn vraag is wie heeft die opdracht gehad en wie heeft de rekening mogen in dienen en het geld gebeurd. Ik weet het wel Holle Bolle Gijs heeft het werk aan meerdere bedrijfjes ( zwart ) uit besteed, is niet meer te controleren wie welk gat heeft dicht gegooid, niet het geld in de goed dicht genaaide broelzak van Holle Bolle Gijs die zit vol samen gedeeld met PIk. Wat een stelletje LOSERS zijn het toch ook, zakken vullers dat zijn het en meer niet.

 3. Verandering van spijs doet eten! Dat geldt ook voor deze ombudsman hoofd!
  Tijd voor een frisse wind.
  Op curacao hebben we gemerkt dat hoe langer men zit, hoe minder men presteert, hoe hoger de salarissen worden, en men “morphed ” in een dispoot! Zie zus en broer wiels, tromp, en velen!

  Tromp, Sluis, De geus, Phillip Martis,

 4. Vrijdag, 17 september 2021/18:20
  Instituut “”De Ombudsman”” heeft veel tijd nodig om te groeien en om een vaste waarde te zijn binnen de kleine gemeenschap dat Curaçao is. “”Ons kent ons “” mentaliteit is helaas alom vertegenwoordigd , zelfs in onze rechtspraak. Dit instituut moet meer bevoegdheden hebben om burgers te beschermen en hun grondrechten in de praktijk te garanderen. De instanties die dit moeten doen laten het helaas vaak afweten en juist deze instanties vallen buiten de bevoegdheden van het instituut “”De Ombudsman””. Het is te hopen dat de 16 voorstemmers uit de Staten ook hun echte stem laten horen in verdediging van dit Instituut ook buiten de kamers van de Staten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Telegraaf | Douane vindt 930 kilo cocaïne tussen gebruikt frituurvet uit Curaçao

Rotterdam - De douane heeft vorige week donderdag tijdens een controle in de Rotterdamse haven 930 kilo cocaïne onderschept. De drugs zijn ruim 69 miljoen euro waard. De...

Democracy now! | Thursday, October 28, 2021

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tweede Kamer wil dat regering Curaçao aanspreekt op mensenrechtensituatie

Persbureau Curacao DEN HAAG – De Tweede Kamer wil dat Nederland Curaçao gaat aanspreken op mensenrechtenschendingen in de Venezolaanse vreemdelingenopvang. Dit naar aanleiding van het laatste rapport van...

PBC | Vuilnis Aruba wordt weer opgehaald

Persbureau Curacao ORANJESTAD – De vuilnisophalers van Serlimar op Aruba zijn weer aan het werk. Het ministerie van Milieuzaken is met geld over de brug gekomen. Het personeel...

PBC | Nieuwe gedragscode financiële sector Curacao in ontwikkeling

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft een nieuwe corporate governance code voor de financiële sector opgesteld. Daarmee worden de rollen en...
- Advertentie -