25 C
Willemstad
• zondag 23 januari 2022 04:28

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Cooper zegt structureel 1,3 miljoen nodig te hebben voor FAA categorie 1 status

- Advertentie -
Hij heeft het parlement gevraagd om daarvoor ruimte te maken in zijn begroting. Met dat geld zouden negen man extra personeel aangenomen moeten worden. Ⓒ anp/hh
De categorie 1 status van de luchthaven van Curaçao blijft voorlopig nog ver weg. Volgens Charles Cooper is het grote probleem: geld. De minister van Verkeer, Transport en Ruimtelijke Ordening zegt zeker 1,3 miljoen gulden elk jaar nodig te hebben om de begeerde FAA-status te verkrijgen.

Hij heeft het parlement gevraagd om daarvoor ruimte te maken in zijn begroting. Met dat geld zouden negen man extra personeel aangenomen moeten worden.

Nu werken er achttien mensen, maar dat is te weinig.

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -

Artikel delen

20 reacties

 1. @ Eric,
  Ik mag hopen dat de rijksministerraad, de gouverneur of wie dan ook een streep door plan B van Cooper trekt. De politiek en het lot van het eiland laten bepalen door de locale financiële instellingen. De zelfde instellingen waar een andere politicus een boekje open wilde doen. Die instellingen moeten het nu officieel voor het zeggen krijgen.
  De man is een levensgevaarlijke gek

 2. Zag dit sujet in de toko rijkelijk z’n kar vullen. Hij had nog oren, had verwacht dat er zure zult van gemaakt was voor de Kerst.

 3. Gezien al het geld dat hier al in is gepompt, is niet geld maar incompetentie het probleem.
  De oplossing is níet Om additioneel F&F te benoemen!

  A propos: het was leuk om te zien dat Google bij dit bericht een advertentie plaatste over “wilt u kilo’s lichaamsgewicht verliezen? ……..”

 4. Laten we niet vergeten dat Cooper de oorzaak is dat we categorie verloren. Meneer was destijds Minister en aantal keren gewaarschuwd over het risico om de categorie te verliezen. Maar Cooper vond dienstreizen veel belangrijker dan dit aan te pakken en zoals we weten de Amerikanen dansen niet naar onze pijpen.
  En het laconieke antwoord van Cooper dat het ging om wat missende koppietjes in een file.

 5. Deze man heeft in het parlement een betoog gehouden en het is pijnlijk duidelijk dat het parlement uit een groep randdebielen bestaat. De man wilt zijn plan B in werking stellen, lenen tegen een hoge rentepercentage bij lokale entiteiten.

  Het volgende doem scenario openbaar zich, een overheid dat jaarlijks tonnen rente aan Dos Santos en Friends betaalt zonder één cent af te lossen. Dit allemaal terwijl Cooper en MFK goede sier kan maken met waardeloze asfalt gelegd door bevriende ondernemers.

  Deze man wilt onze kinderen en klein kinderen met een enorme staatsschuld opzadelen en het parlement slaapt rustig door.

  Het valt op dat de oppositie ook niet reageert want zij zijn ook afhankelijk van deze zogenaamde lokale entiteiten.

  De Curaçaose bevolking lijkt net een overspelige vrouw die graag door Jan en Allemaal genaaid wordt.

 6. Mmmmm…hij heeft het parlement gevraagd “ruimte”te maken in de begroting?
  Er is geen geld Cooper, maar je wilt “ruimte”maken in de begroting met een begrotingsgat?
  Je wilt eigenlijk zeggen, maak ergens in de begroting een nog groter gat, en dan kan jouw begrotings”gat’opgevuld worden?

  Dat heet slepen Cooper, en het is al zo’n slepende kwestie met jou aan het roer.
  Het enige gat dat je moet dichten Coopers, naast de gaten die je toch niet dicht (naar behoren althans, de wegen zitten nog vol, valse verkiezingsstunt/blofte?) is het gat waar Curacao momentreel steeds verder in zakt met figuren als jij en partijen als de MFK

 7. Het is bijna onmogelijk geworden deze man nog serieus te nemen. Hij heeft zijn credit verspeeld. Evenals zijn partij. Zou hij het nu menen? Wat moeten we hier nu weer achterzoeken? De MinFin gaat nee zeggen. En dan gaat hij weer zielig doen.? Bekende MFK/Schotte strategie. Hoe lang nog gaat men op deze volksbedriegers stemmen?

 8. Vet NEK holle bolle Gijs Cooper heeft weer 1.3 mlj nodig om extra F&F salaris te geven. Waar blijven we met de COHO afspraken om personeel te minderen en geen personeel aan te nemen, het is en blijft een zooitje op deze crim.

 9. Wat wil hij nou? Hij wil structureel 1,3 miljoen onder f&f verdelen?
  Lol!!!!

  Declareer deze belastinggeldrover tot persona non grata!
  Kan hij niet gedeporteerd worden naar het land van zijn voorouders? Hij zier er niet uit als een indiaan, dus net als zwarte pias de beroepsnepotist terugsturen!!! Nutteloos, Onbruikbaar, en kost heel veel.

  Dit is geen vriend van curaçao! Dit is een rover van curaçaose middelen!

 10. Waar is Plan B toch gebleven? Geen ene kruimel van Nederland was nodig toch?
  Cooper is iemand die gauw vergeet over zijn o zo whaaaauw belofte.
  Het is om te janken met zulke figuren zoals Bolo Cooper.

 11. Altijd een geld kwestie op het eiland .
  Hij heeft 20 miljoen gekregen toen , maar hoeveel is er nu van over .
  Laat me raden .
  Vreemd , heel vreemd .

 12. Niet alleen het vliegveld is gedegradeerd, wat te denken van de gedegradeerde milieuonvriendelijke prehistorische minitoestellen, die tientallen malen per dag, soms in file, met een ongelooflijke eindeloze
  H E R R I E boven de wijk SunSAD Heights voorbij vliegen (beter kruipen) richting Bonaire vv. Ook zeker geen geld om fatsoenlijke moderne milieuvriendelijke vliegtuigen met normaal geluid te laten vliegen? Wat enkel niet gedegradeerd is, is de schandalig hoge vertrektax, die het vliegveld de reiziger aan durft te rekenen. Ontwikkelingland?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -