25.9 C
Willemstad
• vrijdag 28 januari 2022 12:12

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Brand in kerk aangestoken

- Advertentie -
De politie vond een kartonnen bord met de tekst: next sanger kore, volgende keer vloeit er bloed | Persbureau Curacao

Politie en Justitie onderzoeken een brand in een kerk aan de kaya Pachi Jan Bakhuis in Bonam. Dat meldt de Èxtra. Gisterochtend ontstond daar brand, die vermoedelijk is aangestoken.

De politie vond een kartonnen bord met de tekst: next sanger kore, volgende keer vloeit er bloed. De brand verwoestte een deel van het interieur van de kerk.

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -

Artikel delen

5 reacties

 1. @ericlapas schreef; Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down”
  Holy cow!!!…joh!..dit is maar een vraag!…,zijn het frustraties die jou parten speelt,of
  hebben ze jouw dosis Aripiprazole teveel gehalveerd?!

 2. @William, i.p.v. naar Spanje vs Italië te kijken volg ik de RTL 4 live uitzending over de neergeschoten Peter de Vries. Ik vind het echt heel erg, en ik hoop van harte dat hij het overleeft. Ook regering Rutte laakt het gebeuren. Vreselijk man. Ik mag die man, ook al ken ik hem niet persoonlijk.

 3. Eens @Mano.
  Van journalisten blijf je af, anytime. Of je de man of vrouw al dan niet mag.
  Het geweld in Nl begint echt de spuigaten uit te Lien.

  Vwb de homohaat dat gaat te ver.
  Ook Kerken hbbn veel ellende op hun geweten. Of het in Europa is of elders.
  Het is het kwaad, ze verontschuldigen zich nergens meer voor. Ze wapperen alleen met geld en denken zo eronder uit gekomen.
  De vreselijke graven die nu in Canada zijn gevonden, zullen ongetwijfeld elders ook binnenkort opduiken.

 4. @ericlapas schreef;
  “Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down” ‘dan weten ze dat jullie geen nichten zijn’. ”

  ‘dan weten ze dat jullie geen nichten zijn’?!? Wat? Nu begrijp ik er echt niets meer van. Zijn homo’s dan geen nichten? Of beter, ‘nicht’ is toch net zoals ‘poot’ een andere benaming voor mannen die van mannen houden. Of niet?

  Peter de Vries is geen homo, en toch is hij zonet neergeschoten. Dát vind ik pas erg. In Canada worden er dezer dagen tientallen kerken in brand gestoken. Kerkgenootschappen hebben altijd al homohaat gepredikt, ook al zitten/wonen de meeste homo’s en pedo’s in Vaticaanstad. (lol)

 5. “next sanger kore”, welke taal is dat? Eigenlijk was het logischer geweest als de tekst was, “laga nos Lhbt nan na pas”. Nou fuck, ik probeer het netjes te houden, “Laga nos Marikunan na pas”.

  De genen die buitenlandse zenders ontvangen konden zien hoe erg vooral in sommige Europese landen homo haat aangemoedigd door de kerk is.

  Het gaat zover dat in Spanje een jongeman, Manuel vermoord is en voordat Manuel vermoord is, schreeuwden de daders nog Maricon..

  Het is toch ongelooflijk dat wij hier die kerkgenootschappen, ongestraft homohaat laten verspreiden. Moeten homo’s hier vermoord worden voordat het verspreiden van homohaat door kerken gestraft wordt?

  Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down” dan weten ze dat jullie geen nichten zijn. In het oude testament staat tenslotte,” eye for eye, teeth for teeth”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -