28 C
Willemstad
• zondag 1 augustus 2021 22:17

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Brand in kerk aangestoken

De politie vond een kartonnen bord met de tekst: next sanger kore, volgende keer vloeit er bloed | Persbureau Curacao

Politie en Justitie onderzoeken een brand in een kerk aan de kaya Pachi Jan Bakhuis in Bonam. Dat meldt de Èxtra. Gisterochtend ontstond daar brand, die vermoedelijk is aangestoken.

De politie vond een kartonnen bord met de tekst: next sanger kore, volgende keer vloeit er bloed. De brand verwoestte een deel van het interieur van de kerk.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. @ericlapas schreef; Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down”
  Holy cow!!!…joh!..dit is maar een vraag!…,zijn het frustraties die jou parten speelt,of
  hebben ze jouw dosis Aripiprazole teveel gehalveerd?!

 2. @William, i.p.v. naar Spanje vs Italië te kijken volg ik de RTL 4 live uitzending over de neergeschoten Peter de Vries. Ik vind het echt heel erg, en ik hoop van harte dat hij het overleeft. Ook regering Rutte laakt het gebeuren. Vreselijk man. Ik mag die man, ook al ken ik hem niet persoonlijk.

 3. Eens @Mano.
  Van journalisten blijf je af, anytime. Of je de man of vrouw al dan niet mag.
  Het geweld in Nl begint echt de spuigaten uit te Lien.

  Vwb de homohaat dat gaat te ver.
  Ook Kerken hbbn veel ellende op hun geweten. Of het in Europa is of elders.
  Het is het kwaad, ze verontschuldigen zich nergens meer voor. Ze wapperen alleen met geld en denken zo eronder uit gekomen.
  De vreselijke graven die nu in Canada zijn gevonden, zullen ongetwijfeld elders ook binnenkort opduiken.

 4. @ericlapas schreef;
  “Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down” ‘dan weten ze dat jullie geen nichten zijn’. ”

  ‘dan weten ze dat jullie geen nichten zijn’?!? Wat? Nu begrijp ik er echt niets meer van. Zijn homo’s dan geen nichten? Of beter, ‘nicht’ is toch net zoals ‘poot’ een andere benaming voor mannen die van mannen houden. Of niet?

  Peter de Vries is geen homo, en toch is hij zonet neergeschoten. Dát vind ik pas erg. In Canada worden er dezer dagen tientallen kerken in brand gestoken. Kerkgenootschappen hebben altijd al homohaat gepredikt, ook al zitten/wonen de meeste homo’s en pedo’s in Vaticaanstad. (lol)

 5. “next sanger kore”, welke taal is dat? Eigenlijk was het logischer geweest als de tekst was, “laga nos Lhbt nan na pas”. Nou fuck, ik probeer het netjes te houden, “Laga nos Marikunan na pas”.

  De genen die buitenlandse zenders ontvangen konden zien hoe erg vooral in sommige Europese landen homo haat aangemoedigd door de kerk is.

  Het gaat zover dat in Spanje een jongeman, Manuel vermoord is en voordat Manuel vermoord is, schreeuwden de daders nog Maricon..

  Het is toch ongelooflijk dat wij hier die kerkgenootschappen, ongestraft homohaat laten verspreiden. Moeten homo’s hier vermoord worden voordat het verspreiden van homohaat door kerken gestraft wordt?

  Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down” dan weten ze dat jullie geen nichten zijn. In het oude testament staat tenslotte,” eye for eye, teeth for teeth”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Covid op Curaçao

Persbureau Curacao Er is opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het gaat om een oudere vrouw die niet op de Intensive Care lag. De laatste keer dat een coronapatiënt overleed...

PBC | Actueel reisadvies Curaçao

Persbureau Curacao De kleurcode voor Curaçao is geel. Reizen is mogelijk, maar let op: je kunt niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. Je moet je testbewijs...

ND | Opnieuw 20 jaar cel geëist tegen Bouterse voor decembermoorden

Het Surinaamse Openbaar Ministerie heeft vrijdag opnieuw twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse, melden Surinaamse media. De krijgsraad in Paramaribo behandelt het decembermoorden-proces...

Opinie | Nederland is het rottende hart van Europa

Opinie Roberto Saviano | NRC Handelsblad Criminaliteit Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert...

Column Youp | Asesinato !

Moet je alles geloven? Iemand probeerde mij aan het lachen te maken door te vertellen dat Camiel Eurlings per 1 augustus toetreedt tot de Raad van Commissarissen...

Column Den Cayente | Piraten

Column Arien Rasmijn Vandaag is mijn laatste dag als fulltime journalist. Volgende maand verhuis ik samen met mijn vrouw naar Europa en starten we een nieuw avontuur. Dat...
- Advertentie -