30 C
Willemstad
• maandag 20 maart 2023

Luchtvaartnieuws | Akkoord over onbeperkte vluchten tussen Curaçao en Trinidad & Tobago

WILLEMSTAD – Luchtvaartmaatschappijen uit Curaçao en Trinidad & Tobago kunnen binnenkort onbeperkte commerciële vluchten tussen elkaars eilanden aanbieden. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen over een...

Column Kadushi | Té ongeloofwaardig

Dossier Koninkrijksrelaties “Het eiland is dankzij de bijna altijd schijnende zon, een heerlijk verkoelende passaat en de vijftig tinten blauw gekleurde zee populair bij toeristen die weinig geven...

PBC | Dode na schietpartij bij rotonde Palu Blanku

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een dode en een gewonde door een schietpartij. Dit gebeurde rond 3 uur in de ochtend van 19 maart. Volgens de politie is er...
- Advertentie -

PBC | Politicus Rolando Brison dag na aanhouding weer vrijgelaten

Persbureau Curacao PHILIPSBURG – Het Openbaar Ministerie (OM) op Sint-Maarten heeft bekendgemaakt dat Rolando Brison, een parlementslid dat vrijdag werd gearresteerd op verdenking van het aannemen van steekpenningen...

PBC | Video: Hoe vangt de marine drugs in het Caribisch gebied?

Persbureau Curacao In deze video legt de marine uit hoe drugs worden onderschept in het Caribische gebied. Voor drugssmokkelaars is de Caribische zee de perfecte plek om ongezien...

PBC | Tentoonstelling slavernijverleden van het Rijksmuseum te zien in New York

Persbureau Curacao NEW YORK – Het onderwerp van slavernij is van wereldwijde betekenis. Om die reden heeft de Verenigde Naties (VN) besloten om de tentoonstelling “Slavernij” van het...

Column Youp | Doffe dreun

Lees ik nou dat steeds minder Nederlanders seksueel actief zijn en dat alleen de 70+’ers nog regelmatig vaak van bil gaan? Hebben die oudjes bij die enquête...
- Advertentie -

DolfijnFM | Brand in kerk aangestoken

De politie vond een kartonnen bord met de tekst: next sanger kore, volgende keer vloeit er bloed | Persbureau Curacao

Politie en Justitie onderzoeken een brand in een kerk aan de kaya Pachi Jan Bakhuis in Bonam. Dat meldt de Èxtra. Gisterochtend ontstond daar brand, die vermoedelijk is aangestoken.

De politie vond een kartonnen bord met de tekst: next sanger kore, volgende keer vloeit er bloed. De brand verwoestte een deel van het interieur van de kerk.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

5 reacties

 1. @ericlapas schreef; Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down”
  Holy cow!!!…joh!..dit is maar een vraag!…,zijn het frustraties die jou parten speelt,of
  hebben ze jouw dosis Aripiprazole teveel gehalveerd?!

 2. @William, i.p.v. naar Spanje vs Italië te kijken volg ik de RTL 4 live uitzending over de neergeschoten Peter de Vries. Ik vind het echt heel erg, en ik hoop van harte dat hij het overleeft. Ook regering Rutte laakt het gebeuren. Vreselijk man. Ik mag die man, ook al ken ik hem niet persoonlijk.

 3. Eens @Mano.
  Van journalisten blijf je af, anytime. Of je de man of vrouw al dan niet mag.
  Het geweld in Nl begint echt de spuigaten uit te Lien.

  Vwb de homohaat dat gaat te ver.
  Ook Kerken hbbn veel ellende op hun geweten. Of het in Europa is of elders.
  Het is het kwaad, ze verontschuldigen zich nergens meer voor. Ze wapperen alleen met geld en denken zo eronder uit gekomen.
  De vreselijke graven die nu in Canada zijn gevonden, zullen ongetwijfeld elders ook binnenkort opduiken.

 4. @ericlapas schreef;
  “Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down” ‘dan weten ze dat jullie geen nichten zijn’. ”

  ‘dan weten ze dat jullie geen nichten zijn’?!? Wat? Nu begrijp ik er echt niets meer van. Zijn homo’s dan geen nichten? Of beter, ‘nicht’ is toch net zoals ‘poot’ een andere benaming voor mannen die van mannen houden. Of niet?

  Peter de Vries is geen homo, en toch is hij zonet neergeschoten. Dát vind ik pas erg. In Canada worden er dezer dagen tientallen kerken in brand gestoken. Kerkgenootschappen hebben altijd al homohaat gepredikt, ook al zitten/wonen de meeste homo’s en pedo’s in Vaticaanstad. (lol)

 5. “next sanger kore”, welke taal is dat? Eigenlijk was het logischer geweest als de tekst was, “laga nos Lhbt nan na pas”. Nou fuck, ik probeer het netjes te houden, “Laga nos Marikunan na pas”.

  De genen die buitenlandse zenders ontvangen konden zien hoe erg vooral in sommige Europese landen homo haat aangemoedigd door de kerk is.

  Het gaat zover dat in Spanje een jongeman, Manuel vermoord is en voordat Manuel vermoord is, schreeuwden de daders nog Maricon..

  Het is toch ongelooflijk dat wij hier die kerkgenootschappen, ongestraft homohaat laten verspreiden. Moeten homo’s hier vermoord worden voordat het verspreiden van homohaat door kerken gestraft wordt?

  Kom op homo’s slaat terug, “Burn the fucking churches down” dan weten ze dat jullie geen nichten zijn. In het oude testament staat tenslotte,” eye for eye, teeth for teeth”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -