29 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | AirBelgium en Curaçaohuis maken goedkope ticketdeal rond de feestdagen

HomeNieuwsGezondheidDolfijnFM | AirBelgium en Curaçaohuis maken goedkope ticketdeal rond de feestdagen
AirBelgium vliegt tweemaal per week op woensdag en zaterdag naar Curaçao.

AirBelgium heeft in overleg met het Curaçaohuis haar vliegtarieven rond kerst en oud en nieuw aangepast. Curaçaoënaars die in die periode naar Nederland willen, kunnen voor 1182 gulden een retourtje boeken. Dat is inclusief een koffer van 30 kilo.

Je moet dan tussen 15 en 29 december naar Amsterdam vliegen en tussen 29 december en 12 januari weer terugkomen. Omgekeerd kunnen Curaçaose studenten oud en nieuw op Curaçao doorbrengen voor 700 euro retour. Een promocode is verkrijgbaar bij het Curaçaohuis.

De heenreis naar Hato is op 29 december of 1 januari, de terugvlucht naar Brussel moet voor 12 januari plaatsvinden. AirBelgium vliegt tweemaal per week op woensdag en zaterdag naar Curaçao.

Bron: DolfijnFM

4 reacties

  1. Ik woon al 20 jaar op curacao en ben geb in NL, mag ik nu ook een vliegticket kopen van 1182 of zien mij alleen als een makamba aan en moet ik de volle pond betalen voor deze ticket stund zowel dan noem ik dat discriminatie van Airbel en het Curacrimhuis, een YDK is ook een Nederlander zo te zien aan zijn paspoort. naar mijn inzien klopt er hier geen ene moer van deze stunt, hier zit een dikke grote zwarte Ader slang onder het gras, let op mijn woorden!.

  2. mooi initiatief en publiciteitsstunt voor Curaçaohuis. Hoe kan dit ??.
    Commerciële vliegtuig maatschappijen delen geen cadeautjes uit.
    Wordt er een bijdrage geleverd per gekochte ticket of heeft het Curaçaohuis vliegtuigstoelen ingekocht in de hoop deze allemaal te kunnen verkopen ??.
    Graag even duidelijkheid. Het lijkt me niet meer dan terecht dat we weten voor welke kosten we als land kunnen opdraaien voor deze op zich positieve stunt. .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties