27.4 C
Willemstad
• zaterdag 27 november 2021 13:44

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | 9 jaar cel en tbs voor man die Bas van Wijk doodschoot om Rolex

Curacaoenaar Bas van Wijk wilde voorkomen dat een horloge van zijn vriend werd gestolen. Bas van Wijk is een zoon van Henk van Wijk, mede-oprichter van Cafe de Tropen en geboren op Curaçao.

De 21-jarige man die vorig jaar augustus Bas van Wijk doodschoot vanwege een Rolex, is veroordeeld tot 9 jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Samir El Y. uit Hoofddorp schoot Van Wijk dood toen die probeerde te voorkomen dat op een strandje in Amsterdam het horloge van een van zijn vrienden werd gestolen. Dit horloge bleek een imitatie-Rolex.

Bas van Wijk is een zoon van Henk van Wijk, mede-oprichter van Cafe de Tropen en geboren op Curaçao.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. @ericlapas, Ik denk dat de persoon bij het OM die de datum nog 1 keer vergat daarom nu ook zal worden weg gepromoveerd naar het OM op Curacao.

  2. Met die zg. vormfout het juridisch landschap uitvoerig aflopen. En de Rolexcollector moet een sizeable schadevergoeding betalen (en de Rijksoverheid vergeet niet te innen)

  3. Haha plas, in nederland komen criminelen tenminste nog voor de rechter, hier blijven de meeste struikrovers nadat ze samen met friends and family de kas van het land hebben geplunderd gewoon vrij rondlopen en wordt ze zelfs niets in de weg gelegd om het nogmaals te proberen.

  4. De oorspronkelijk eis was 18 jaar + tbs en door een fout van het OM een ontbrekende datum en plaats op de dagvaarding wordt de straf gehalveerd.

    Eerst dachten wij onterecht dat wij hier de zes minnen en vijf plusjes uit Nederland bij het OM krijgen maar blijkbaar hebben ze daar in Nederland bij het OM ook wat sukkels rondlopen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

RO | Benoeming president Gemeenschappelijk Hof van Justitie

De heer mr. M.J. de Kort wordt president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. De Rijksministerraad heeft ingestemd met de voordracht voor benoeming op voorstel van minister...

Democracy now! | Friday, November 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PB | Kanselarij der Nederlandse Orden bezoekt Saba

SABA—Een delegatie van de Kanselarij der Nederlandse Orden bezocht Saba op donderdag 25 november om, onder meer, te spreken met gezaghebber Jonathan Johnson over de voordracht van...

PB | Makana ferry service to Saba, Statia starts December 1

SABA/STATIA—The new Makana ferry service starts on December 1, 2021 with the inaugural run to Saba and St. Eustatius scheduled for this Sunday, November 28, the Public...

DH | Louis-Constant Fleming Hospital can now offer cancer treatment

MARIGOT--After a very long wait, Louis-Constant Fleming Hospital has finally obtained authorisation to treat cancer, a release from the hospital disclosed. The hospital now has a “clean”...
- Advertentie -