28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 16:33

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | 9 jaar cel en tbs voor man die Bas van Wijk doodschoot om Rolex

Curacaoenaar Bas van Wijk wilde voorkomen dat een horloge van zijn vriend werd gestolen. Bas van Wijk is een zoon van Henk van Wijk, mede-oprichter van Cafe de Tropen en geboren op Curaçao.

De 21-jarige man die vorig jaar augustus Bas van Wijk doodschoot vanwege een Rolex, is veroordeeld tot 9 jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Samir El Y. uit Hoofddorp schoot Van Wijk dood toen die probeerde te voorkomen dat op een strandje in Amsterdam het horloge van een van zijn vrienden werd gestolen. Dit horloge bleek een imitatie-Rolex.

Bas van Wijk is een zoon van Henk van Wijk, mede-oprichter van Cafe de Tropen en geboren op Curaçao.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

5 reacties

  1. @ericlapas, Ik denk dat de persoon bij het OM die de datum nog 1 keer vergat daarom nu ook zal worden weg gepromoveerd naar het OM op Curacao.

  2. Met die zg. vormfout het juridisch landschap uitvoerig aflopen. En de Rolexcollector moet een sizeable schadevergoeding betalen (en de Rijksoverheid vergeet niet te innen)

  3. Haha plas, in nederland komen criminelen tenminste nog voor de rechter, hier blijven de meeste struikrovers nadat ze samen met friends and family de kas van het land hebben geplunderd gewoon vrij rondlopen en wordt ze zelfs niets in de weg gelegd om het nogmaals te proberen.

  4. De oorspronkelijk eis was 18 jaar + tbs en door een fout van het OM een ontbrekende datum en plaats op de dagvaarding wordt de straf gehalveerd.

    Eerst dachten wij onterecht dat wij hier de zes minnen en vijf plusjes uit Nederland bij het OM krijgen maar blijkbaar hebben ze daar in Nederland bij het OM ook wat sukkels rondlopen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, June 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling...

Nu.cw | Onderhoud aan Julianabrug duurt ongeveer een maand

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel...

Nu.cw | Excuses WEB Bonaire voor aanmaning van 1 cent

Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire werd onlangs een aanmaning voor een bedrag van 1 dollarcent over het hoofd gezien en verstuurd aan de klant. Het...

ParadiseFM | Ambtenaren krijgen deze week 1/12e van het vakantiegeld

Ambtenaren krijgen aanstaande vrijdag 1/12e van het vakantiegeld uitbetaald. Dat blijkt uit een interne aankondiging van de overheid. De betaling zal gezamenlijk met het salaris worden gedaan,...
- Advertentie -