25.9 C
Willemstad
• zondag 26 maart 2023

ParadiseFM | Aangifte Calmes tegen Leeflang en De Andrade

Politicus Rennox Calmes is de beschuldigingen aan zijn adres zat. Hij wil aangifte doen van laster tegen Omayra Leeflang en Elvis de Andrade. Beiden zouden zijn naam...

CN | SER keurt nieuwe gokwet Curaçao goed, maar blijft kritisch

Jimmy Driessen | CasinoNieuws.nl De Sociaal-Economische Raad (SER) van Curaçao heeft de nieuwe gokwet goedgekeurd. De raad geeft in haar advies aan dat het moderniseringstraject van de (online)...

Democracy now! | Friday, March 24, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 24 maart 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Portugese oorlogsschepen gespot voor Piscadera

Voor de kust van Piscadera zijn Portugese oorlogsschepen gespot. Vissers hebben in totaal vijf kwallen gevangen. Het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) is op de...

Nu.cw | SER adviseert over belastingverordeningen

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft donderdag advies uitgebracht over wijzigingen in verschillende belastingverordeningen. De verordeningen waarin wijzigingen zijn aangebracht zijn onder andere de Algemene Landsverordening Landsbelastingen en...

RO | Ministerraad besluit dat Caribische studenten voor aankomst in Nederland een BSN krijgen

De Ministerraad stemde in met het wijzigen van het Besluit basisregistratie personen, zodat Caribische studenten bij aanvraag van studiefinanciering via DUO direct een BSN kunnen krijgen. Dit...
- Advertentie -

PBC | Werner Wiels, broer van Helmin overleden

Persbureau Curacao

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Werner Wiels is gisteren overleden. Dat meldt ochtendkrant Èxtra. De broer van de vermoordde politicus Helmin Wiels was vooral bekend vanwege zijn werk om een nieuwe exploitant te vinden voor de raffinaderij.

Hij leidde het multidisciplinaire team dat daarvoor opdracht kreeg. Wiels raakte in die functie in opspraak vanwege malversaties met geld, maar werd daar nooit voor vervolgd. Zelf zei Wiels altijd voor het welzijn van het volk te hebben gewerkt.

Ex-premier Ben Whiteman zegt in de Èxtra dat Wiels zich dag en nacht inzette voor Curaçao en niets van doen had met corruptie.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

11 reacties

 1. …”Ex-premier Ben Whiteman zegt in de Èxtra dat Wiels zich dag en nacht inzette voor Curaçao en niets van doen had met corruptie’….

  Even Drechi na doen:
  WhoooaahiiwhhahawoeeeHAAheehiiihahha, weinig van gemerkt!

  Laat me toch niet lachen, dag en nacht inzetten voor zijn diepe onverzadigbare zakken.

 2. Met dank aan een falend rechtssysteem is deze dief nooit in de gevangenis gekomen.

  Dus ik neem aan dat zijn latina bysides nu op zoek zijn naar een nieuwe papi?

 3. Weet niet of de nabestaanden gelovig zijn maar wellicht kunnen ze het gestolen geld terug geven. Wie weet kopen ze zo een plaats in de hemel voor hun geliefde Werner.

 4. Jammer dat hij altijd is blijven ontkennen. Tegen ieders beter weten in. Het werk van de Cie. Wiels was een fiasco en berguensa. Dat weet Ben ook en dat neemt hij nu mee zijn graf in. Gemiste kans, jammer en niet goed. So be it. Qdep.

 5. Geloof niet dat Curacao hem zal gaan missen. Alleen jammer dat hij nooit is vervolgd en dat hij het gestolen geld niet terug heeft hoeven te betalen.

 6. De Heer zal hem hopelijk vergeven van zijn vele zonden. De Heer is Groots en zal een ieder die Hem verloochend heeft straffen. Hoppende voor heer Wiels dat de Here God hem zal vergeven in zijn daden en ondanks alles kan laten rusten in vrede. Een ding is zeker de Here God kan je vergeven van je zonden als je het maar gemeend aan hem vraagt, maar dat kunnen velen niet en helemaal politici niet, aangezien die meestal zo verrot zijn als appels uit DUBAI.

 7. Zwaarlijvigheid lijkt veel voor te komen in de familie Wiels, het probleem hier dat er een taboe is om met iemand over zijn of haar overgewicht te hebben. Helaas is het nog zo dat mensen elkaar met, “O, bo a bira gordo, kos ta bon” groeten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -