26 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 00:02

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Vliegveld Curaçao opent uitkijkpunt ‘The Mirador’

Persbureau Curacao

Vliegtuigspotters zijn ook welkom om vanaf deze plek vliegtuigen te spotten en te fotograferen | CAP

WILLEMSTAD – Uitkijkpunt, ‘The Mirador’ bij de Airport Boulevard is vanaf vandaag geopend voor mensen die familie of vrienden willen uitzwaaien of zien wegvliegen.

Vliegtuigspotters zijn ook welkom om vanaf deze plek vliegtuigen te spotten en te fotograferen.

De nieuwe plek is op het dak van het luchthavengebouw.

De nieuwe plek is op het dak van het luchthavengebouw. Het hele project is onderdeel van de modernisering en uitbreiding van Hato Airport.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Wat mogelijk nog triester is is dat ydk algemene middelen, openbaar bezit, gemeenschappelijk kapitaal en fondsen beschouwd worden als “van een ander” en daarmee wordt met het zelfde respect mee gehandeld. Ze zijn er voor om voor eigen gewin en doeleinden gebruikt te worden. Als dat betekent dat ze onbruikbaar worden is dat niet erg ze waren toch van een ander.
  Beste ydk wat er gesloopt, onbruikbaar vernietigd en waardeloos gemaakt wordt is van jullie en jullie kinderen.
  Zien jullie niet dat er met de toekomst en mogelijkheden van jullie kinderen gespeeld wordt?
  Begrijp je niet dat Julie en Julie kinderen bestolen worden. En dat de dieven iedere keer door Julie gekozen worden?

 2. ” Waarom heeft niemand het besef om zuinig om te gaan met de eigendommen van een ander ?”

  dat is wel het probleem van Curacao: kijk hoe er met het geld van anderen is omgegaan bij Girobank, ENNIA, en nu APC? Naar de talloze projecten van een hellingsbaan tot 1000 koeien. zodra het om geld of spullen van anderen gaat maakt het ons kennelijk niets uit. Zie nu ook Coho: Nederland geeft geld en de politiek voelt geen enkele morele verplichting om iets goed te doen met dat geld of om verantwoording af te leggen waar het geld aan besteed wordt

 3. @ Drechi,

  Er ontgaat mij iets, wil je nu echt beweren dat YdK hier worden gediscrimineerd ? Mag ik vragen door wie en wat de gevolgen zijn van die discriminatie ?
  Het enige dat ik hier zie is dat alles wat niet YdK is hier volop wordt gediscrimineerd en geminacht door de YdK. Chinezen zijn een minderwaardig volk, Haitianen, Columbianen etc idem dito Worden simpelweg uitgebuit door de YdK en werkelijk behandeld als oud vuil.
  De Nederlanders ? Hoef alleen maar de woorden: ‘vuile kut makamba’ te uiten en ik denk dat je snapt wat ik bedoel.
  Alle andere ex-pats ? Die zijn vaak niet eens een blik waardig.
  Surinamers ? Die worden al helemaal niet voor vol aangezien.

  Dus serieus, waar en wanneer wordt een YdK hier op Curacao gediscrimineerd ?

  En even over Mirador.
  Dat was dus ong een jaar of 5 geleden geopend, en is in die tijd volledig gesloopt door YdK. Kun je niet leuk vinden om te horen, maar is wel de realiteit. Je zou voor de gein eens moeten gaan kijken (destijds) naar de immense afvalberg onder de Mirador. Alle staaldraden zijn kapot gemaakt omdat kinderen en ouders het nodig vonden om er op te gaan staan. Dit is al de zoveelste keer dat alles moet worden gerepareerd.
  Leg mij eens uit, beste Drechi, waarom alles hier op het eiland kapot moet. Waarom heeft niemand het besef om zuinig om te gaan met de eigendommen van een ander ?
  Waarom dondert iedereen het afval gewoon achteloos in de natuur i.p.v. in de afvalbakken, die werkelijk overal staan.

  Dan kun je hier heel hautain lopen beweren dat jij zult gaan staan lachen wanneer iemand van het eiland gaat, maar wat je in werkelijkheid zegt is dat het jou geen ene flikker uitmaakt of anderen er hier een teringzooi van maken. Kennelijk wentel jij je graag in rotzooi en vindt jij het heel normaal dat andermans spullen worden gesloopt.

  En daarmee plaats jij je niet een klein beetje buiten de maatschappij, je plaatst jezelf op een compleet andere planee.t
  En ja, je zult wel weer gaan schelden, vloeken en tieren, beweren dat de YdK wel zonder betweters kan. Maar helaas, de YdK kan niet zonder betweters, de YdK heeft het geld van anderen nodig om uberhaupt in leven te blijven, want voor elkaarr zorgen komt ook niet bij de YdK op (althans niet bij een zeer groot deel van de YdK).
  Wanneer dit eiland een voorbeeld zou zijn zoals Singapore dat is, dan zou ik je a la minute volledig gelijk geven, maar helaas is het hier bijna 180 graden andersom.

  En dat, beste Drechi, kun je proberen weg te lachen, kun je proberen af te doen als anti-Curacao, maar besef wel dat jij de enige bent alhier die anti-Curacao is wannneer je dat soort gedrag goed probeert te praten.

 4. @Knoek Koe:
  Als JIJ hier weggaat zakt het discriminatiegemiddelde tov de YDK’s met zeker een tien tot 15 tal procentpunten.
  Als Kaat en Bram en nog een aantal hier op KKC of weg- of dood gaan, staan we in een klap weer in de top tien van landen waar er geen discriminatie is……. Op het westelijk halfrond ZEKER.

 5. @Drechi, als Curaçao jou en je cultuurgenoten nou eens kon uitzwaaien zou alles hier echt veel beter worden, en ook vooral véééééeél schoner!

  Curaçao zou het Sint Barths worden van het ABC zonder jou en je cultuurgenoten.

  Schoon, minder luid en vooral veel zelfstandiger!

 6. @Meliuslegere:
  Nee, om jou zal ik geen traan hoeven te laten.
  Jij bent n.l. een van de weinigen hier geweest die nadenkt voordat zij praat.
  Het ga je goed.

 7. @Drechi:
  Als ik had geweten dat je zo blij zou zijn met het vertrek van een reageerder op dit forum, zou ik jou zeker hebben uitgenodigd om mijn vertrek op 1 mei jl te komen vieren.
  Nee, ik heb niet omgekeken:
  1 Niet omdat Curaçao Sodom & Gomorah zou zijn, want dat is zowat de halve bewoonde wereld
  2 Ik kijk nooit achterom, alleen vooruit.
  3 Overal zijn goede en slechte mensen en dingen. Het goede in Nederland is dat al mijn kinderen en kleinkinderen hier wonen.
  Het minder prettige op Curaçao was dat ik er helemaal geen familie meer had.
  Ik hoop dat jij je vreugdetranen alsnog kunt storten, of nog beter:
  Drink een borrel op mijn en jouw gezondheid: cheers!

 8. Het zal toch niet zo zijn dat ik binnenkort een aantal van jullie uit zal kunnen zwaaien?? Maak me niet onnodig blij…….
  Ik zal de ene zijn die hardop van geluk huilt als jullie omkijken… Goede raad echter: Volgens jullie is Curacao Sodom en Gomorah, toch? Dus ik zou niet omkijken als ik jullie was.
  Whuahauahauahahhaaaaaaaaa

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -