30 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Vier doden op Curaçao, besmettingen per dag lopen terug

HomeLandenArubaPBC | Vier doden op Curaçao, besmettingen per dag lopen terug

Persbureau Curacao

Er kwamen ruim 900 nieuwe besmettingen bij dit weekend en iets meer dan 450 mensen mochten hun isolatie beëindigen, waardoor het totaal aantal cases op bijna 12.000 komt | Persbureau Curacao
WILLEMSTAD – Dit weekend hebben vier mensen hun leven verloren aan de gevolgen van hun corona-infectie. Drie in het CMC en een thuis. Het dodental sinds het begin van de pandemie staat op 206.

Er kwamen ruim 900 nieuwe besmettingen bij dit weekend en iets meer dan 450 mensen mochten hun isolatie beëindigen, waardoor het totaal aantal cases op bijna 12.000 komt. Per saldo meer corona patiënten, maar de stijging per dag neemt af.

Op Bonaire overleed dit weekend één patiënt. Er kwamen 225 nieuwe besmettingen bij, waarmee de daling van het aantal actieve cases nu wel is ingezet. Bijna 900 mensen op Bonaire zitten in isolatie.

Ook op Aruba lopen de besmettingen terug. Dit weekend kwamen er bijna 600 nieuwe cases bij, het totaal daar staat op precies 1500 corona patiënten, ruim 1000 minder dan voor het weekend.

Bron: Persbureau Curacao

14 reacties

 1. Te beginnen met @Loes die op maandag 17 januari 2022 op 02:30 schreef;
  “En Mano.
  Welke mano de linker of de rechter.”

  Deze opmerking vind ik nou echt grappig. Grappig in de zin dat Loes blijkbaar bezeten is van een bepaalde fantasie die wat mij betreft volkomen normaal is. Maar dat ze er nog steeds aan denkt zegt mij veel over haar gedachtenspinsels. (lol)

  Want je moet het wel scherp op je netvlies hebben Loes. Vind ik ook normaal hoor, je hoeft je dus niet te schamen, vrouwen verschillen in dit geval niet van mannen, ook zij ervaren het hebben van bepaalde seksuele fantasieën, wensen of handelingen.(lol)

  Ook weet ik hoe Loes op die korte maar veelzeggende bondige opmerking is gekomen. Het gaat om een tafereel dat ik een paar maanden geleden beschreef. Dat n.a.v. een misverstand veroorzaakt door bepaalde woorden en opmerkingen tussen een bekend forumlid en ik. Ik beschreef toen uitgebreid en best wel nauwkeurig een bepaald spel dat ik met mijn vriendin speel waarbij o.a. de mano’s, zowel de linker als de rechter en ook die van mijn vriendin, een belangrijke rol vervullen.

  Ik begrijp nu, gelezen Loes opmerkelijke opmerking, dat genoemd tafereel, zelfs na bijna 3 maanden, in haar gedachten is blijven hangen. (lol)

  Maar beste Loes, misschien kan of wil Sate batata, die overduidelijk verlekkerd is op jou,
  na het beloofde avondje stappen onder het genot van een cocktailtje bij candlelight volgens hem, jou helpen hetzelfde door mij beschreven tafereel persoonlijk te ondervinden, te spelen ofwel te beleven. Zelf val ik niet op gerimpelde dames van middelbare leeftijd.(wink)

  Loes, tot slot wil ik toch melden dat de opmerking die ik maakte n.a.v. LaStiwz’s brute ontkrachting van bepaalde vastgeroeste aannames, niets van doen had met jouw opvattingen over diabeten en obesitas. Ik heb me nog nooit verdiept in dat soort zaken. Het interesseert me echt niet hoe dik, lang, mager of kort mensen zijn, als het een probleem is is het hun probleem.

  Het ging mij puur en alleen om de kordate wijze waarop LaStiwz optrad, vandaar ik ook schreef dat niet alleen ‘niet kloppende’ covid aannames maar als het aan mij ligt allerlei aannames die niet kloppen zo bruut zouden moeten worden ontkracht. (wink)

 2. Ik meen toch ook recht te hebben op een paar tegenreacties gericht aan Tico Martina en Loes die respectievelijk op 16 en 17 jan. aan mij gerichte reacties plaatsten onder het artikel PBC | Bijna 11.000 besmettingen op Curaçao, 1065 erbij.

  Had toen geen tijd om op de inmiddels verwijderde reactie van Tico M. te reageren. Had het wel gelezen, niet echt, maar ik kan me er nog wel iets van herinneren. Toen ik gisteren eindelijk tijd over had om op zijn clowneske opmerkingen te reageren bleek dat de discussie uit hand was gelopen waardoor naar ik gelezen heb de commentpolis genoodzaakt werd de discussie te beëindigen. Pas toen bespeurde ik ook de korte bondige reactie van Loes, gericht aan mijn adres. Dus ik denk dat ik een paar tegenreacties tegoed heb.(wink)

 3. Ondanks miljarden gevaccineerden blijft het virus zich verspreiden, veelal onder meerdere keren gevaccineerden. Duidelijk dat die vaccins waardeloos zijn. Iedereen die zich liet vaccineren werd belazerd. Alleen Israel en UAE geven dat nu toe. Wanneer komt men op Curacao er achter dat ze stom bezig zijn ?
  Corona heeft trouwens ook z’n voordelen. Lekker rustig overal, zeker in het verkeer.

 4. Het heeft geen zin mensen te overtuigen die lid zijn geworden van een sekte. Maar om levens te redden nog een laatste poging. Nieuw-Zeeland, door zijn geïsoleerde ligging en toegangsbeleid geen COVID van betekenis. Wel zwaar gevaccineerd. Ideale proeftuin dus. Oversterfte KAN dus niet aan COVID Liggen eens of niet? Oversterfte gaat gelijk op met vaccinatie!
  https://hatchardreport.com/relationship-between-covid-19-vaccination-and-all-cause-mortality/
  Hier een uitleg en tevens een uitleg over de onzin van boosters: https://youtu.be/VVxmAIKjYM4

 5. “Heb ik al zo vaak gedaan.
  En wordt altyd genegeerd.”
  u roept maar wat. als u echt inzicht zou hebben dan zou u zelf een ingezonden brief opsturen of artikel publiceren. U copy past nu gewoon wat er op internet geroepen wordt

 6. Heb ik al zo vaak gedaan.
  En wordt altyd genegeerd.
  Kom met leeftijd,
  Achterliggende oorzaken.
  4 mensen overlijden met of door.
  90% is 70 plus.
  Die cijfers zijn nu wel duidelijk of niet.
  98% en meer heeft geen effect.
  Dus waarom moet de meerderheid lijden onder de minderheid.
  Leg dat nu eens aan mij uit.

 7. Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid zijn er zoveel mensen in zo’n korte periode gevaccineerd. Miljarden mensen zijn gevaccineerd 2 en 3 keer, en miljoenen zelfs 4 keer. En dat in minder dan 1 jaar tijd. Het resultaat ? De meesten raken toch besmet met de virus. Vergelijk dat eens met Smallpox vaccinaties. Smallpox werd uitgeroeid. Een van de dodelijkse ziektes bestaat niet meer dank zij een vaccin. Polio is niet meer in de Westerse wereld. Mazelen nog zelden. Dat zijn pas echte vaccins ! Zien Lionfish en Joep Meloen dat verschil niet?
  Corona vaccins zijn troep! Die werken niet. Miljarden mensen zijn voor de gek gehouden. De idioten blijven erin geloven als een soort godsdienst.

 8. @Joep: eens. Wellicht dat Omikron minder heftig is maar het is een kwestie van aantallen maal kans. De kans kan best onder Omikron lager zijn, maar als de aantallen veel hoger zijn, dan heb je als nog meer slachtoffers

 9. We hebben nog nooit 4 doden op 1 dag gehad door corona, ook niet bij de delta variant. Nu bij omikron dus wel. Hoezo ongevaarlijke variant ?
  Get yourself a vaccine !

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties