30 C
Willemstad
• zondag 14 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Tweede dag op rij verdubbeling aantal besmettingen op Curaçao

HomeNieuwsGezondheidPBC | Tweede dag op rij verdubbeling aantal besmettingen op Curaçao

Persbureau Curacao

Gisteren werden 121 mensen positief getest, waarmee het aantal actieve cases op 372 kwam.
WILLEMSTAD – Voor de tweede dag op rij is het aantal besmettingen op Curaçao verdubbeld. Gisteren werden 181 mensen positief getest. De dag ervoor was dat nog 95. Het aantal mensen dat in isolatie zit is nu 462.

Twee patiënten met corona overleden gisteren. Eén thuis en een in het CMC. Het totaal aantal doden als gevolg van het virus op Curaçao is nu 186. In het ziekenhuis liggen nu 11 patiënten met corona, vijf van hen liggen in de Intensive Care. Ook op Aruba blijft het aantal nieuwe besmettingen stijgen.

Gisteren werden 121 mensen positief getest, waarmee het aantal actieve cases op 372 kwam.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Zoals ik al eerder heb gezegd @Lamoen je spoort niet. Verre van. Hou je gewoon liever bezig met je andere partners in bs talking.
  Ik denk dat Lionfish groot gelijk heeft. De zwarte kousen mentality, ook daaar gaan mensen ‘stiekem’ naar een andere gemeente omdat ze niet voor friends and family willen weten dat zij zijn gevaccineerd.

  Iets klopt er niet aan jou. De huichelachtigheid straalt van elke post die je neerzet.

 2. Kom er maar in @Loes, je wil je partner in crime limoen toch niet in de steek laten? Wat is vandaag de smoes? Hoe bevalt trouwens de boosterprik die je vorige week samen met limoen stiekum hebt gehaald?

 3. Als de vaccins de beweerde percentage van 95% bescherming inderdaad gaven dan was de corona epidemie al lang verleden tijd. Deze vaccins zijn de grootste oplichterij van het jaar. Miljarden mensen hebben erin geloofd en zich laten belazeren. Bij de eerste virus boden deze vaccins inderdaad enige protectie, maar niet wat werd beweerd. Tegen de Omicron en andere varianten zijn ze nutteloos gebleken, maar men blijft vaccineren en boosteren ermee opdringen.
  Lionfish en William hebben, als makke schapen die naar de slacht gebracht worden, zich ook laten belazeren, realiseren dat nu en uiten hun frustraties op Loes en anderen die iets slimmer zijn. Lionfish, no worry, er komt een nieuwe op eiwit gebaseerd vaccin aan waarmee jij je geluk kunt proberen. Succes, veel plezier bij het boosteren en ik wens U een Merry Christmas!

 4. Het kon ook niet uitblijven met het beleid van Madero ocean club (zelfde eigenaar als Bottles, Dolfijnfm, Distribier en natuurlijk ook de importeur van Amstel bright.)
  Met alle feesten waarvan er nu vele met corona thuis liggen.
  En Zanzibar die ook maar iedereen binnen laat met of zonder QR code.
  Ook is het zo dat 70% van het horeca personeel nog altijd niet gevaccineerd is, dus hoe wil je een eiland naar de klote helpen?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties