25 C
Willemstad
• vrijdag 2 december 2022

Democracy now! | Tuesday, November 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, November 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 28 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Grootste sportsbetting 1xBET uit Curaçao toch failliet

Persbureau Curacao | Dick Drayer DEN HAAG – Het grootste online sportbettingsbedrijf 1xBet/1xCorp wordt waarschijnlijk toch failliet verklaard. Dat valt op te maken uit de conclusie van de...

DKR | Nieuwe dreun voor Curaçaose goksector

Met PG advies | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Den Haag – De online kansspelsector op Curaçao blijft in de hoek waar de klappen vallen. Vandaag heeft de advocaat-generaal bij de...

Democracy now! | Friday, November 25, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

PBC | Staatssecretaris van Huffelen begonnen aan kennismakingsreis

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – De kersverse staatssecretaris Alexandra van Huffelen is aangekomen op Curaçao voor een kennismakingsbezoek langs de eilanden.

Vanmiddag had ze een ontmoeting met premier Gilmar Pisas en de Raad van Ministers in Fort Amsterdam.

Gedurende het gesprek is van de gelegenheid gebruik gemaakt om persoonlijk stil te staan bij de actuele situatie van het land en ook met elkaar van gedachten daarover te wisselen.

– later meer –

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

11 reacties

 1. @TOC
  @Samuel
  @S.Bolivar:

  Mevrouw Van Huffelen is wellicht onvoldoende op de hoogte van de op Curacao geldende dresscode en het belang dat er door velen aan wordt gehecht.

 2. De eerste opdracht voor van Huffelen is om de gvm.min. uit Den Haag bij haar op het matje te roepen en waarom hij zich niet aan de afspraken heeft gehouden om te gaan bezuinigen in het curacrimhuis te Den Haag. Het onnodige 1e klasse kostende pretreisje naar zijn F&F en om op de foto te staan met het zooitje rapalje wat de regering moet voorstelen is een duur snoepreisje van de gvm.min. maar geen kostenbesparende. Hoelang gaan de toneelstukken nog duren van deze Pik Pisas MFK/PNP nog duren, is het curacrimse nu echt horen doof en blind geworden, het lijkt er wel op, volk sta op voor dat het te laat is en NL moet in grijpen, nou een provincie van Nederland zou ook niet gek zijn denk ik!. kom er maar in Drekkie!.

 3. The “gang”!
  Wat een zootje ongeregeld bij elkaar!
  Waarom is de gev.min. erbij?
  Wie neemt waar in den Haag?
  Hij heeft goed geoefend om zijn handjes heel diplomatiek te positioneren voor de foto.

 4. Kijk het zooitje ongeregeld nu eens daar staan op het bordes van Fort Amsterdam “ongeregeld op van Huffelen na!” ze verdienen en kosten de curacrimse bevolking miljoenen per maand en bereiken nada nopes niks. En van Huffelen word ingepakt met brood boter en suiker.

 5. Blijkbaar mag de gevolmachtigde minister in Den Haag telkens als een minister of staatssecretaris deze kant op komt meereizen voor familie bezoek. De rekening mag naar de belasting betaler.

  Intussen konden wij allemaal weer de gênante vertoning van een persconferentie aanschouwen. Een opmerking is mij wel bijgebleven en dat was van een zekere Rafaela, die vroeg aan Van Huffelen als ze van plan is om iets te doen tegen al die Curacaoënaars die in hun wanhoop naar Cuba reizen en op zee omkomen.

  Een beetje vreemd ik vraag me af of ik iets gemis heb of dat deze Rafaela dronken of stoned op de persconferentie is verschenen.

  Een zekere Giribaldi had het nog over met de staatssecretaris dat hij in een lokale krant gelezen heeft dat Nederland 149 gulden of dollar aan Curaçao zou geven.

  Wat altijd weer blijkt bij deze zogenaamde verslaggevers is dat ze Nederland als de oplossing voor alle problemen op de eilanden ziet. Angela Paris had het over honger en als gevolg daarvan huiselijk geweld op het eiland en haar vraag, “hoe gaat Van Huffelen dat oplossen?”.

  Het is begrijpelijk dat Van Huffelen het diplomatiek wilde houden anders had ze kunnen antwoorden, ben je nou achterlijk? Jullie hebben toch een eigen regering? Jullie hebben de mond vol over op eigen benen staan en over autonomie en kolonialisme? Moeten wij jullie rotzooi opruimen terwijl de regering hier gigantische salarissen blijft uitbetalen? Maar nee, ze antwoordde met, “ooo dat is heel erg”.

  Wellicht het eerste signaal dat het met deze staatssecretaris de komende jaren pappen en nathouden wordt.

 6. …..”Als de voorouders van deze politici in Afrika waren gebleven dan waren zij nu in Benin, Ivoorkust, Mali of Nigeria zeker allemaal minister in de regeringen aldaar”….

  LOL @ Lamoenchi!
  Diversiteit op zijn best maar niet heus!

  Dan waren ze “Stamhoofd” van Tikitaka land of zaten ze in een asielzoekerscentrum ergens in europa
  !

 7. Charles “sportief” gekleed. Waarschijnlijk geen jas te vinden die hem past. Een heel diverse ministers kabinet zo te zien. Alle bevolkingsgroepen vertegenwoordigd. Multicultureel Curacao. Nederland mag hier een voorbeeld aan nemen.
  Als de voorouders van deze politici in Afrika waren gebleven dan waren zij nu in Benin, Ivoorkust, Mali of Nigeria zeker allemaal minister in de regeringen aldaar.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -