27.4 C
Willemstad
• zaterdag 4 december 2021 12:06

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Regeringspartij MFK laat eigen minister in de steek

Persbureau Curacao

De MFK diende geen motie van wantrouwen in tegen haar eigen minister.

WILLEMSTAD – De regeringspartij MFK is het niet eens met de handelingen van haar eigen minister om een instructie te geven aan de vereffenaars van het Bureau ziektekostenvoorziening.

Dorothy Pietersz-Janga gaf vorige week een instructie om ex-bestuurders, die verdacht worden van malversaties niet lang lastig te vallen en het onderzoek naar hen te staken. Daarmee grijpt de minister van Volksgezondheid in in een lopende juridische zaak.

De MFK diende geen motie van wantrouwen in tegen haar eigen minister.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. @Joop , is toe te juichen dat tweede kamer hierover aan ‘t overleggen, kan toch niet langer door blijven gaan, dat blaaskaak fraudeur Cooper daar gewoon zit en ook liever niet meer met ‘n besmeurd verleden zoals chong, braam, larmonie, wie eigenlijk niet van de mfk.

 2. Het verschil met NL is natuurlijk dat velen politicologie hebben gestudeerd, de meesten goed onderlegd zijn.
  En zelfs na verloop van tijd binnen de periode opstappen. De wisseling is de afgelopen tijd nl niet zo groot geweest als nu.
  Dat zullen ze hier nooit doen, opstappen, logisch in het bedrijfsleven zit niemand op deze clowns te wachten.
  Maar dat is mijn mening natuurlijk.

 3. In NL word er op dit moment in de tweede kamer overlegd dat er een einde moet komen dat er telkens weer de zelfde figuren op de zelfde stoel komen te zitten zonder politieke ervaring, zie de jaren lange ellende en F&F op 6 de eilanden.

 4. Haar collega minister keurde de zware luchtvervuiling, lees terreur van hele wijken, door de chickenfarm goed. Zij overrulede een uitspraak van een rechter!!
  “Toevallig” elke(!) dag na 17 uur en vooral ‘s nachts, rarara, brandende luchtverontreining = tranende ogen, keelpijn, barstende koppijn. Mensonterend !!!
  Op Curacao geldt enkel het motto ” poen, poen, poen en geen enkel fatsoen”. Maak er een onbewoond eiland van.

 5. Er gebeurt niets….

  BTW, Als zij weg moet, moet Coopers ook weg, (die heeft veeeeeel meer op zijn kerfstok) Pik ook, heeft 300 f&f in 2 maanden tijd geparkeerd”bij de overheid, (“geparkeerd”, want ze kunnen net zoveel als hij), en verder, vreet hij alleen maar, en doet niets, kan ook niets, niet minister van justitie waardig, ), Lamoney ook, die heeft miljoenen (9 miljoen +/-) doorgeschoven naar f&f stichtingen en fondsen, via onrechtmatige subsidies))., Sheldrey Osepa ook, (de schatkist 60K, lichter gemaakt), reisde o.a. naar het verre oosten (voor wat?)

  Het wordt steeds duidelijker dat je als minister alles mag, niets hoeft, en met heel veel wegkomt!

  OM slaapt, HOF die is net zo passief.

 6. De mfk is het niet eens met de eigen minister.
  Maar de mfk en ook de oppositie komt niet met een motie van wantrouwen.
  Ik ben wel benieuwd wat een minister dan wel moet doen om een motie van wantrouwen aan de broek te krijgen.
  Wij zijn het er niet mee eens maar wat is de status van de opdracht nu?
  Heeft de minister haar opdracht herroepen?
  Als de opdracht, terecht, niet uitgevoerd wordt hoe is het dan gesteld met macht van de minister over de entiteiten die onder haar staan?
  In hoever kan de minister politieke verantwoordelijkheid dragen over entiteiten welke bewust instructies van haar negeren?
  Het wegsturen van de minister zou het antwoord op deze vragen zijn.
  Het niet wegsturen van de minister maakt de politieke verantwoordelijkheid nog belachelijker als het al was.

 7. @Kiko, “Weg ermee! Show some balls Pisas”. @Kiko denk je echt dat deze minister dit op eigen houtje beslist heeft? De zin; “De MFK diende geen motie van wantrouwen in tegen haar eigen minister.” Zegt al genoeg. De oppositie heeft ook vrede mee.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Friday, December 3, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 3 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | DCNA vergoot weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) vergroot de weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties zodat ze bestand zijn tegen externe schokken. Zo werd bekendgemaakt tijdens de bestuursvergadering. Volgens de organisatie blijft de...

Nu.cw | Saba start begin december met boosterprik

Saba start op woensdag acht december met de campagne voor de boosterprik tegen het coronavirus. Zestigplussers kunnen vanaf die datum hun vaccinatie halen. Dit meldt het Openbaar...

PBC | QR-codecontrole alleen door gecertificeerd personeel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijeenkomsten of feesten voor meer dan 100 mensen vereisen bij de toegang een controle op QR-codes. Om dat proces goed te laten verlopen, biedt...

PBC | Windsurfer Badloe grijpt naast mondiale onderscheiding

Persbureau Curacao Windsurfer Kiran Badloe krijgt geen mondiale onderscheiding van de internationale zeilbond, World Sailing. Bij de mannen heeft nog nooit iemand met de Nederlandse nationaliteit deze onderscheiding...
- Advertentie -