27.4 C
Willemstad
• zaterdag 4 december 2021 13:39

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Pietersz-Janga plaatst advertentie om beleid te verdedigen

Persbureau Curacao

De minister weten dat een combinatie van vaccinatie én ‘Pro alternatieven’ nodig is om samen het coronavirus te bestrijden.

WILLEMSTAD – GMN-minister Dorothy Pietersz-Janga heeft een advertentie geplaatst in het Antilliaans Dagblad om haar beleid te verdedigen. In de advertentie wordt Pietersz-Janga aangeduid als ‘een minister voor de gehele bevolking’.

De minister laat daarin ook weten dat een combinatie van vaccinatie én ‘Pro alternatieven’ nodig is om samen het coronavirus te bestrijden.

De minister van Volksgezondheid deed afgelopen donderdag uitspraken in een Tv-interview waarin zij zei geen bezwaar te zien in het gebruik van lvermectine en vitamines voor de preventie en behandeling van Covid19.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. is deze minister dadelijk ook verantwoordelijk als het CMC vol ligt, en wij vanuit Amerika en Nederland extra zorgverleners moeten invliegen? Prima dat iedereen zijn mening heeft, maar is Dorothy Pietersz-Janga dan ook verantwoordelijk als het fout gaat?

 2. Eindelijk begint het besef door te dringen dat de discussie helemaal andersom gevoerd moet worden. Vaccinatie tegen covid is de enige juiste oplossing; niet alleen voor de persoon zelf maar vooral voor andere personen die zorg nodig hebben. In Nederland zullen niet gevaccineerde covid patienten daarom voortaan niet langer het eerste recht hebben op een IC bed als die bedden ook nodig zijn voor het kunnen continueren van de reguliere zorg. Uiteraard geld dit niet voor mensen welke om medische redenen niet gevaccineerd kunnen worden. Wappies zullen in ieder geval in Nederland dus eindelijk zelf de consequenties van hun eigen gevaarlijke onnozelheid moeten dragen, al schreeuwen ze nog zo hard. Daar hebben we helaas helaas bijna twee jaar op moeten wachten. Met een wappie minister als deze zal het op deze rots zoals met alles nog wel jaren duren.

 3. Ben reuze benieuwd hoe Kòrsou ku ta kubo zal reageren eenmaal dat madam
  “zelfgenoegzaam” code F60-F69…hun zal adviseren om sopi di Cadushi te drinken
  als verweer tegen de opkomst zijnde nieuwe Delta variant..virus AY 4.2.

 4. @Lamoenchi: Het probleem is dat als de gezondheid van die mensen plotseling omslaat in “ongezondheid” door covid, vaccineren té laat is.

 5. Photoshopped ! Zo mooi als op de advertentie is zij niet. Maar ik begrijp haar redenering heel goed. Ik ben het met haar eens dat gezonde mensen zich niet hoeven te vaccineren.

 6. Ik zei toch , ook zo,n omhoog gevallen YDK .
  Hopi chukulati ma poco skuma .
  Het is veel geschreeuw maar weinig wol .
  Was te verwachten

 7. Tien jaar geleden al zei een van de oprichters van de MFK Corallo, dat deze vrouw niet geschikt was om minister te worden. Zijn alternatief was natuurlijk niet veel beter, de corrupte Jacinta Constancia.

  Betaald deze vrouw deze advertentie voor deze pagina grootte advertentie uit eigen zaak of moet de belastingbetaler weer bloeden voor haar gestunteld.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Friday, December 3, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 3 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | DCNA vergoot weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) vergroot de weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties zodat ze bestand zijn tegen externe schokken. Zo werd bekendgemaakt tijdens de bestuursvergadering. Volgens de organisatie blijft de...

Nu.cw | Saba start begin december met boosterprik

Saba start op woensdag acht december met de campagne voor de boosterprik tegen het coronavirus. Zestigplussers kunnen vanaf die datum hun vaccinatie halen. Dit meldt het Openbaar...

PBC | QR-codecontrole alleen door gecertificeerd personeel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijeenkomsten of feesten voor meer dan 100 mensen vereisen bij de toegang een controle op QR-codes. Om dat proces goed te laten verlopen, biedt...

PBC | Windsurfer Badloe grijpt naast mondiale onderscheiding

Persbureau Curacao Windsurfer Kiran Badloe krijgt geen mondiale onderscheiding van de internationale zeilbond, World Sailing. Bij de mannen heeft nog nooit iemand met de Nederlandse nationaliteit deze onderscheiding...
- Advertentie -