27 C
Willemstad
• donderdag 1 december 2022

Democracy now! | Tuesday, November 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, November 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 28 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Grootste sportsbetting 1xBET uit Curaçao toch failliet

Persbureau Curacao | Dick Drayer DEN HAAG – Het grootste online sportbettingsbedrijf 1xBet/1xCorp wordt waarschijnlijk toch failliet verklaard. Dat valt op te maken uit de conclusie van de...

DKR | Nieuwe dreun voor Curaçaose goksector

Met PG advies | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Den Haag – De online kansspelsector op Curaçao blijft in de hoek waar de klappen vallen. Vandaag heeft de advocaat-generaal bij de...

Democracy now! | Friday, November 25, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan corona

Persbureau Curacao

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Er is gisteren opnieuw een patiënt overleden in het CMC. Het aantal mensen dat aan de gevolgen van Covid is bezweken komt daarmee op 174.

Vijf patiënten mochten het ziekenhuis gisteren verlaten, zodat er nu nog 11 zijn opgenomen, van wie er vijf in de IC liggen.

Twintig mensen werden positief getest, tien mochten uit hun thuisisolatie komen, zodat het het aantal coronacases op Curaçao nu precies op 150 staat, tien minder dan gisteren.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

22 reacties

 1. Ach @luma en @Lamunchi, wat zielig voor jullie dat je de rest van je leven op deze rots zult slijten omdat jullie je vanwege je waanideeen over covid niet als ieder verstandig wezen zal laten vaccineren en dus nooit meer zult kunnen reizen, maar liever blijft zuipen en als een karpat de rest van de maatschappij hier blijft uitzuigen. Ik denk dat diezelfde maatschappij snel genoeg krijgt van dat soort profiteurs, en zoals reeds op veel plekken ter wereld de rekening presenteert voor dit asociale gedrag.

 2. Dislect en William, gaan jullie maar je booster shots halen. Ik pak zelf een shot van mijn beste rum. Uiteraard met een kneepje lamoenchi. Sommige wappies beweren namelijk dat die goed is tegen corona. Helpt het niet, dan deert het niet. Toch ? Tussen haakjes, zijn jullie aandeelhouders of salesmen van Pfiser en Moderna ? Ja, ik weet niet of jullie politiek gebonden zijn en moeten preken wat de baas zegt.

 3. @ lamunchi,
  Ik ga niet proberen jou te overtuigen, dat gaat niet lukken bij iemand die ziende blind en horende doof is.
  Een virus is er en een virus gaat niet weg, tenzij het virus 100% dodelijk is.
  De meeste indianen zijn gestorven aan het griep virus want ze hadden geen weerstand tegen het virus. Virussen kunnen wel muteren naar meer of minder dodelijk.
  Het virus of besmetting is niet de schuld van ongevaccineerde.
  Ongevaccineerde hebben wel 4x zo veel kans op ernstige gevolgen en het virus is bij hun langer actief en dat betekent weer dat de kans op mutaties bij hun dus ook groter is.
  Ook is de belasting van de zorg door hun dus 4x zo groot.
  En als dat dus “bewust” gedaan is is dat niet bepaald sociaal.
  Twee “gratis” injecties en 4 x minder kans op ziekenhuis opname voor je zelf
  En 4x mindere belasting voor het zorgstelsel voor de samenleving is toch een goede deal?

 4. Yaedonkomt uit de koker van Pfizer, en zou het me niet verbazen als hij eruit geknikkerd is.
  Hij doet nogal undefined uitspraken vgs het CfDC.

  “ Yeadon has previously speculated, without evidence, that vaccines cause infertility in women, having launched a petition to Europe’s medicines regulator last year. This was spread widely on social media at the time (here)”.

  Ach ja die @LuMa toch.

 5. De QR code berokkend meer schade dan goeds. Gevaccineerde jongelui gaan met drommen het nachtleven in, dansend, hotsend en zingend feest vieren boven op mekaar. Er hoeft in zo’n nacht tent maar 1 wel gevaccineerd, maar besmet persoon te zijn en iedereen daar neemt de virus mee naar huis. Naar de huisgenoten en collega’s op het werk die mischien wel gevaccineerd, maar niet zo gezond zijn.
  Ipv. QR code had men beter de avondklok kunnen handhaven van 11 uur s’avonds tot 5 uur s’ochtends.
  Het is makkelijker om de niet-gevaccineerden de schuld van alle besmettingen, zieken en doden, te geven.

 6. Net van onze tuinman gehoord dat hij zijn tweede vaccinatie gaat halen en al 1.45 in de rij staat. We zaten op hem te wachten nl.
  Het lijkt me toch wel dat er wat meer priklocaties mogen komen, zeker nu mensen alsnog besluiten zich te laten vaccineren, wat ik toejuich.
  Het blijkt dus weer een ongeregeld zootje.

 7. Joep Meloen, “Je moet toch wel ongelofelijk asociaal zijn, wanneer je weet dat de IC medewerkers er mentaal en fysiek niet meer tegen kunnen en je vervolgens weigert hen te ontlasten”. Ontlasten? Meer ontlasting zou ook helpen, het zal niet meevallen om de hele dag en nacht patiënten van meer dan 100 kilo om te draaien.

 8. NB
  Ben het eens met @Dislect
  Maar vergeet niet dat het gros van de clown die nu thuiszitten, spookambtenaren etc meegenomen Friends&Family is.
  Dus die route van terugbetalen kun je vergeten. Daar brand niemand zijn vingers aan.

 9. “70 procent nieuwe coronapatiënten in Vlaamse ziekenhuizen is volledig gevaccineerd.”

  en 90% van de vlaamse bevolking is volledig gevaccineerd (https://www.msn.com/nl-be/nieuws/other/90-procent-volwassenen-in-vlaanderen-volledig-gevaccineerd/ar-AAOv8H6), dus even de feiten op een rijtje:
  * 90% gevacinneerd, 10% niet gevaccineerd
  * ziekenhuis opnamen: 70% gevacinneerd, 30% niet gevacinneerd

  Laten wij fictief aannemen dat de totale bevolking 1 mln is, en het aantal ziekenhuis opnames 1000. Je krijgt dan de volgende getallen
  * 900.000 gevaccineerd, 100.000 ongevacinneerd
  * ziekenhuisopnames: 700 gevacinneerd, 300 ongevacinneerd.
  De kans dat een gevacinneerde in het ziekenhuis komt is dus 0.08%, een ongevaccineerde 0.30% dus een factor 3.86 hoger. Wat Joep zegt klopt inderdaad, door het nemen van het vaccin kan je met weinig moeite de kans op ziekenhuisopname verlagen

 10. Ach Joep en co, jullie anti wappies leg de schuld maar bij de wappies,maar als je verstand van zaken had , had je het omgekeerde kunnen weten en als de tam tam over het ziekenhuis waar is, dat daar ongeveer 400 ongeïnjecteerden zijn, kunt u beter met hen overleggen van het hoe en waarom ipv gebakken lucht te verkopen. I.p.v. verdeel en heers te creeren doen jullie er beter aan samenwerking en verdraagzaamheid te betrachten.Wel merkwaardig dat in Israel en Ierland 91% van de overlijdens volledig geïnjecteerden zijn. Official figures show Fully Vaccinated accounted for 82% of Covid-19 Deaths & 66% of Hospitalizations in England during the past month, en Belgische zorgminister: 70 procent nieuwe coronapatiënten in Vlaamse ziekenhuizen is volledig gevaccineerd. Hier hebben de vele gelijk luidende duizenden klokkenluiders al heel lang voor gewaarschuwd en zelfs 2 op de voorgrond tredende Curaçaose medici tot 2 keer toe op hun vestje gespuugd gekregen, dat wat zij verkondigden fout was, maar nee men ging volgens hogere instructies verder, want de voor verantwoording gevrijwaarde Pharma industrie moet verdienen ,desnoods over lijken van de” gebrainwashten”’ die niet in willen zien dat de gehele economie kapot gemaakt wordt.
  De MsM begint langzaam met de waarheid naar buiten te komen, zo geeft Rutte nu toe dat de QR code onzinnig is en de Jonge in de kamer erkent dat over enkele weken de ziekenhuizen met geinjecteerden vol lopen, maar helaas een gebrek aan personeel van 27000 is , in de USA moest een bekend ziekenhuis de IC sluiten wegens ontslagen personeel ,die zo verstandig waren geen injectie te nemen, in Quebec heeft het ziekenhuis de verplichting daarom terug gedraaid.
  Hier is dus gebleken dat velen zich niet als schapen naar de slachtbank laten lijden, zoals in Holland, velen zijn slimmer, velen zijn met ongestoord op vakantie gaan of reizen op het verkeerde been gezet en zitten nu met de gebakken peren, 4 Spoedeisende Hulp Artsen (SEH-artsen), spreken,zich op persoonlijke titel uit, tegen het huidige Coronabeleid. Volgende week worden er naar alle waarschijnlijkheid nieuwe ondoelmatige maatregelen opgelegd door dit demissionaire kabinet, terwijl het grootste probleem niet wordt aangepakt, het zorgcapaciteitsprobleem. luister maar naar Dr Yeadon en bereid je voor. https://odysee.com/@FTC-NL-CORONA-ACTIVISME:c/Michael-Yeadon—A-Final-Warning-To-Humanity–FTC-NL:6 Dr. Yeadon is een ex Phizer directielid. Voor het geval je deze Dr. ook weer weg zet als wappie.

 11. Je moet toch wel ongelofelijk asociaal zijn, wanneer je weet dat de IC medewerkers er mentaal en fysiek niet meer tegen kunnen en je vervolgens weigert hen te ontlasten. Dat ontlasten kan vrij eenvoudig middels een volkomen veilig vaccin, een vaccin dat ook nog eens voorkomt dat je ernstig ziek wordt.

  Maar nee, de wappies blijven ontkennen, doen net alsof hun neus bloedt en blijven een vaccin weigeren. Vervolgens wordt een aantal ziek en eindigt op de IC, alwaar datzelfde personeel, waar de wappies volledig schijt aan hebben, zich nu weer het leplazarus moeten werken om het leven van de desbetreffende wappie te redden.

  Te zot voor woorden en dat wappies dit geheel normaal vinden is nog het ergste. Tijd om ze alle toegang overal te ontzeggen en zeer zeker in het ziekenhuis.

 12. De zorgverlener op de foto ziet er uitgeput uit, dat zijn de echte helden. Terwijl de bewoners zich vol blijven vreten moeten zij alles aan doen om die zware patiënten met de hand 2x per dag om te draaien. Helaas geldt de Arbowet voor deze hulpverleners niet als een patiënt met obesitas daar met covid ligt, moet hij toch omgedraaid worden.

  Het is toch pijnlijk om te weten dat Martina daar het veelvoudige van wat een hulpverlener verdient krijgt.

 13. Het wordt een tijd voor harde maatregelen.
  Achterstallige belastingen moeten snel geint worden.
  25% kosten van de ambtenarij drukken.
  Let wel ik zeg niet 25% korten op lonen.
  Maar spook ambtenaren schrappen en het tenonrechte uitbetaalde loon terug vorderen.
  Dan die ambtenaren ontslaan die alleen maar een stoel warm hoeven te houden. Ik denk dat dan de 25% besparing wel gegaan is.
  De overheidsnv’s directeuren salarissen in leveren en professionalisering en af slanking van de toppen.
  Zo zouden we al een heel eind kunnen komen zonder aan het loon van minst betaalde te komen..
  Zo zouden de kosten van de overheidsnv’s, entiteiten omlaag kunnen en dit zou ten goede kunnen komen van de kiezer.
  De wappies volledig de rekening van hun wap zijn laten betalen lijkt wat ver te gaan. Maar als dat de dreiging moet zijn om te vaccineren is dat het waard.
  Er is geen ruimte om gemeenschappelijk kapitaal onnodig over de balk te gooien.
  Uiteraard deelt deze regering deze visie en is al begonnen met de uitvoering van noodzakelijke maatregelen;
  Het smart bushokje (is het nog heel?)
  En een dubbel deks caracasbaaiweg zijn de voorbeelden. En dat onder het genot van een limoen watertje. In een geblindeerde auto.

 14. Het cmc declareert 32 mln bij svb voor zorg aan hoofdzakelijk corona wappies. En dat terwijl er prima vaccins beschikbaar zijn die de maatschappij beschermen tegen verdere ontwrichting. Wordt het geen hoog tijd om deze figuren per direct uit de verzekering te gooien en ze de rekening van hun waanzin zelf te laten betalen?

 15. Aan of met is inderdaad zinnig om te weten en de leeftijden zou ik, en waarschijnlijk nog meer mensen, best willen weten. Het zou alleen maar meer nuttige informatie zijn zodat men zich een beter beeld kan vormen.

  Graag de naam David gebruiken zoaks de vorige keren.

  Commentpolis

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -