29 C
Willemstad
• donderdag 27 januari 2022 13:38

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | OM: Politiechef Ilario heeft niets verkeerd gedaan

- Advertentie -

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Politiechef Jules Ilario keert weer terug in zijn functie. In september werd hij door de minister van Justitie geschorst en kreeg hij een toegangsontzegging.

Hij zou zich tijdens een muziekoptreden in een hotel niet hebben gehouden aan de coronaregels. Beelden daarvan kwamen op sociale media terecht.

Maar uit onderzoek van de Landsrecherche is niet gebleken dat hij niet corona-maatregelen heeft overtreden. Het feitenonderzoek is daarmee afgerond en er komt geen strafrechtelijk vervolg.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

4 reacties

 1. Hoe kan de (minister) van justitie hem schorsen. We zijn 19 maart met cooper en pisas voorop niet vergeten. Vele doden gevallen maar hij kan rustig blijven zitten, heeft er ook geen weemoed van. En cooper al helemaal niet, die doet mensen nog eens inwrijven en olie op het vuur gooien met zijn God als verdediging.

 2. Het moet als wet opgenomen worden:
  Je bent niet aansprakelijk voor je doen of laten.
  Het zou een hoop kosten in onderzoeken schelen. Het resultaat van vragen en onderzoeken is toch vaak dat er niets gebeurd.
  Hoe staat het met de aansprakelijkheid van de kinder naad gluurders van de school?
  De ambtenaren, leeraren, schoolbestuur, politie leiding?
  Hoe staat het met de minister die zich openlijk rasistiche uitlaat?
  Hoe staat het met de minister die een entiteit de instructie geeft om een gerechtelijke uitspraak naast zich neer te leggen ten gunste van een of meer sponsors en ten nadelen van de samenleving?
  Alles mag geen gevolgen hebben.
  Dat is recht?

 3. Deze man schijnt honing aan zijn kont te hebben. Hier zien wij hem in een douane uniform terwijl de man geen douane opleiding gevolgd heeft.

  Op zich wel zielig dat zo een man niet zelfstandig voor een functie kan kiezen en de politie vaarwel zeggen. De man lijkt een soort speelbal van de politiek te zijn.

  Wellicht is de aambei van de regering een betere benaming, het geeft een ongemakkelijk gevoel maar je komt er niet vanaf.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Avondklok naar 23 uur; teamsport mag weer; mondkapjes op school

De avondklok, oftewel toke de keda, geldt vanaf morgen tussen 23.00 en 4.30 uur ’s nachts. Dat heeft de regering vandaag bekend gemaakt. Horeca en andere bedrijven...

ParadiseFM | Preliminair onderzoek Marnix afgerond

Het voorbereidend onderzoek naar het omstreden politieoptreden bij Marnix College is afgerond. Dat schrijft de Amigoe. De politie en het VPCO wil hier niet op reageren en...

ParadiseFM | Autobelasting kan eindelijk betaald worden

Vanaf maandag kan de motorrijtuigenbelasting voor 2022 betaald worden. Dat bevestigt het hoofd van de Landsontvanger in de Amigoe. De belastingstickers waren vertraagd, maar zijn inmiddels aangekomen....

ParadiseFM | Weer iemand overleden aan covid

Gisteren is er weer een persoon in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van covid-19. Daarmee is de teller op 222 sinds het begin van de pandemie....

NTR | Inwoners Bonaire uiten kritiek: ‘Geef ons nieuwe wegen, geen spoedreparaties’

Marit Severijnse KRALENDIJK –  De bijzondere gemeente Bonaire is eindelijk begonnen met de aanpak van de vele slechte wegen. Maar veel inwoners zijn hier niet over te spreken,...

DH | ‘Pay or stay’ for unpaid fines

A traffic control in progress. PHILIPSBURG--Motorists with outstanding fines are urged to settle their fines or risk enjoying a “stay” in the lockups. Police spokesperson E. Josepha said...
- Advertentie -
- Advertentie -