27 C
Willemstad
• dinsdag 7 december 2021 23:01

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Meer dan tien auto’s betrokken bij botsing op de Julianabrug

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Vannacht zijn dertien auto’s betrokken geraakt bij een ongeluk op de Julianabrug. Een onbekend aantal mensen raakten gewond. Het ongeluk vond plaats tijdens de avondklok.

Dat gebeurde op de binnenring tussen Punda in de richting van Otrobanda. Eén automobilist wilde de voorliggende auto’s ontwijken en reed met hoge snelheid tegen een lasapparaat van wegwerker MNO, die daar staat vanwege wegwerkzaamheden. Zijn of haar auto raakte het zwaarst beschadigd. De bestuurder moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Hoe het met hem of haar is, is niet bekend.

Wegwerker MNO is bezig met onderhoud aan de brug en moest op last van verkeersminister Charles Cooper de wegafzettingen weghalen, omdat auto’s massaal hun spiegels er afreden. Dat is gebeurd onder verwijzing van het mogelijke gevaar dat daardoor kan ontstaan.

- Advertentie -

– later meer –

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

4 reacties

  1. En kabinet vol Bloopers! Minisiters die denken dat ze alles kunnen regelen, maar het eiland in werkelijkheid naar de afgrond helpen. Dood door schuld?, Orde van advocaten, laat nu ook van je horen!

  2. “Wegwerker MNO is bezig met onderhoud aan de brug en moest op last van verkeersminister Charles Cooper de wegafzettingen weghalen, omdat auto’s massaal hun spiegels er afreden. Dat is gebeurd onder verwijzing van het mogelijke gevaar dat daardoor kan ontstaan.”

    en dit geeft de politiek op Curacao mooi aan: incompetente bestuurders die bezig zijn met micro management ipv serieus beleid. Zou Cooper niet eerder kunnen aangeven of hij achter een salaris verlaging staat zodat de begroting weer in evenwicht kan komen?

  3. Je moet toch een ongelooflijke idioot zijn als minister van verkeer als je opdracht geeft de wegafzettingen weg te halen zo lang het obstakel op de weg staat.
    Het argument van afgereden buitenspiegels slaat nergens op.
    Het is te hopen voor deze kluns dat de zwaargewonden het overleven want dood door schuld is toch wel het minste wat in aanmerking komt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Moordzaak Poentje Castro pro-forma voor de rechter

Na 11 jaar verschijnt er eindelijk een verdachte voor de rechter voor moord op Poentje Castro. De Arubaanse reporter werd in 2010 dood gevonden in zijn huis....

Democracy now! | Tuesday, December 7, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 7 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Amnesty International en VluchtelingenWerk op werkbezoek naar Curaçao en Aruba

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Amnesty International en Vluchtelingenwerk bezoeken volgende week Curaçao en Aruba. Zij voeren dan gesprekken met de autoriteiten, Venezolanen en activisten naar aanleiding van hun...

PBC | Curaçao heeft dringend pro-actief en rules-based toezicht nodig op de financiële sector

Door Servaas Houben en Ronald Ketellapper Financiële instellingen in kleine staten worden vaak niet ‘gecontroleerd’ door onafhankelijke (financiële) media, ratingbureaus en consumentenbescherming organisaties. Toezichthouders moeten daarom een ​​actievere...

PBC | Nieuwe voedselbron voor Caribische koralen ontdekt

Persbureau Curacao In juli van dit jaar zijn op Curaçao drie soorten koralen gespot die salpen verteerden. Ze werden gevonden in de Directeursbaai ten oosten van Willemstad. De...
- Advertentie -