28 C
Willemstad
• woensdag 8 december 2021 18:29

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Lichamen in België zijn van Curaçaos’ koppel uit Deurne

Persbureau Curacao

De familie van het koppel blijft achter met enorm veel vragen. Meer dan 30 familieleden kwamen donderdag samen op een braakliggend terrein in Antwerpen-Noord.
De twee lichamen die donderdag uit het water zijn gehaald in de buurt van Antwerpen zijn geïdentificeerd. Het gaat zoals al vermoed om het vermiste Curaçaose koppel uit Deurne, Eldrid Poulina (62) en haar man Cleefio Ignacio (55).

Omdat er voldoende aanwijzingen waren waar er moest gezocht worden, troffen de Antwerpse politie gisteren bij een zoekactie relatief snel de auto van het koppel onder water.

In het voertuig troffen duikers van de politie ook twee lichamen aan. Uit de latere vaststellingen bleek dat het inderdaad om het vermiste koppel uit Curaçao ging. Het Antwerps parket vorderde een onderzoeksrechter, een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak.

De familie van het koppel blijft achter met enorm veel vragen. Meer dan 30 familieleden kwamen donderdag samen op een braakliggend terrein in Antwerpen-Noord.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

1 reactie

  1. Hoewel dit in Antwerpen is gebeurd komt dit in Nederland veel voor dat automobilisten te water raken. Er zijn trainingscentra in Nederland waar automobilisten uit een zinkend auto leren ontsnappen.

    Moet zeggen dat toen de echtpaar nog vermist was, was een interview met één van de dochters op Direct TV te zien. Ik had gelijk zoiets van, waarom stemt ze nou in met een interview met uitgerekend Direct TV?

    Later toen de stoffelijke resten zijn gevonden, deed Direct TV verslag van het ongeluk en bleeft refereren aan het geweldige interview die hun verslaggeefster met de dochter van de slachtoffers heeft gehad.

    Moet zeggen dat ik het zelfde gevoel van walging had met toen Sithree van Heydoorn op de begrafenis van Ced Ride reclame stond te maken voor het kabinet Pisas en de nabestaanden in hun verdriet of onwetendheid nog klappen ook.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Toneel tegen huiselijk geweld: ‘Het kwam hard binnen’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Met de theatervoorstelling ‘Stop the beating’ trapt advies- en meldpunt Guiami een grote campagne tegen huiselijk geweld en kindermishandeling af. “Het komt hard binnen....

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -