25 C
Willemstad
• woensdag 7 december 2022

Extra | Journaal 6 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DKR | Nederlandse Kansspelautoriteit geeft Curaçaose gokmaffia te veel ruimte

Dossier Koninkrijksrelaties.nl Den Haag – De Nederlandse Kansspelautoriteit onderneemt te weinig tegen vanaf Curaçao opererende webcasino’s. Dat vinden partijen die hebben meegewerkt aan een evaluatie van de Ksa...

Democracy now! | Monday, December 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 5 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, December 2, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 2 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, December 1, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

PBC | Knops keert niet terug in Rutte IV

Persbureau Curacao

DEN HAAG – CDA’er Raymond Knops keert niet terug in het nieuwe Kabinet Rutte. Waarom de huidige demissionair staatssecretaris van Koninkrijksrelaties geen post meer krijgt, is niet bekend.

In de wandelgangen zou Knops een ministerpost op Defensie zou krijgen. Maar volgens de NOS gaat deze post naar Kasja Ollongren, de baas van Knops. Het CDA zal later vandaag bekend maken welke ministers worden aangesteld.

Knops zei eerder in de media dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Den Haag en er nog genoeg te doen is. De post van staatssecretaris van Koninkrijksrelaties gaat naar D66. Zondag maakt Rutte bekend wie dat wordt.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

25 reacties

 1. Ponder this;
  Hij heeft het weer over zichzelf en moet daar hard om lachen.
  Ik haat niet, ik heb wel medelijden.
  Een westpunter kan niet helpen dat hij westpunter is.
  Ik ben niet degene die recht, probeert, te lullen wat krom is.
  Ik ben niet degene die zegt dat het eiland van een ras is.
  Ik zeg niet dat een ras slecht of een ras goed is.
  Ik zeg niet dat zelfverrijking ten koste van anderen (zeker als het om gemeenschapsgeld gaat) goed of zelfs normaal is.
  Degene die dat wel beweerd beweert ook dat anders denkende “bias” zijn.
  Mischien nog even een woordenboek pakken om te kijken wat “bias” betekent.
  Als je daar even naar kijkt en je denk dat je niet aan die definitie voldoet.
  Kijk dan ook even naar ignorant.
  En daarna naar troll en stupide. Om bij asociaal te eindigen.

 2. @dislect, lijkt erg veel op c cooper , dezelfde inslag. Maar drechi is gewoon ‘n Europese Nederlander, maar vergiftigt door c cooper, larmonie , pisas , . Zijn taalgebruik is niet dat van laatstgenoemden, die kunnen dat niet, maar drechi moet toch ergens geld vandaan halen.

 3. Wie haat zaait wie haat oogst.
  Dat is, hoe on terecht ook, begrijpelijk.
  Dat is ook de reden van de samenstelling van bestuurders sinds.. veel te lang.
  Onwetendheid voed onderbuik.
  Onwetendheid zaaien is haat oogsten.
  En zo kom je in een cirkel terecht.
  Die cirkel mag niet doorbroken worden.
  Er is een clubje mensen die hiervan leven.
  Ze leven er heel goed van dat het goede komt van de ruggen van iedereen maar van de laagste in het bijzonder schijnt niets uit te maken, ook het ras van die laagste doet er niet veel toe. Behalve dat je de schuld van de problemen kan leggen bij hun die in het verleden haat gezaaid hebben.

 4. Ik denk dat ze familie zijn van Mugabe, die liet zijn volk ook verekken terwijl hij in walgelijke weelde leefde en condominiums in Dubai had.
  En maar bliiven kankeren over die koloniale blanken, terwijl hij een 1e wreldland op een dienblad kreeg, maar die in 15 jaar uitholde.
  Het is iets afrikaans , ken je een afrikaans land waar de leiders hun mensen niet laten verekken, terwijl zij in walgelijke weelde leven?

  Pisas is ook een vrij pure Afrikaan, zie hoe hij zich vol vreet, drinkt vreet, vrouwen trakteert (op jouw kosten) , vooral latinas en ook indo’s, levert hij een cent in van zijn 25K plus dure emolumenten?

  Pfff, hij stelt nog meer vrienden aan die net zo veel weten als hij, voor miloenen. Zie curhouse…het wordt onder pisas Afrika..Geef een afrikaan een eiland en hij maakt er afrika van, zo simpel is het.

  Daar kun je boos over worden, of niet.
  Kijk Haiti, al 200 jaar bestuurd door Afrikanen, precies Afrika.
  Kijk Cuba bestuurt door spanjaarden, net Spanje onder haar dictator Franco, idem elk latino Land, Zie Canada, net UK/Europa, bestuurd door Europeanen, zie Madeira, net Portugal, bestuurd door Portugezen.

  Zie St Barths, net Frankrjik, bestuurd door fransen.
  Zie Canarissche eilanden, voor Afrika, bestuurd door spanjaarden, net spanje, en zeker geen Afrika.

  Zie kaapstad, stukj Afrika dat nog redelijk europees gemixt is, kleurlingen kunnen niet door een deur met de zuucultuur, net Europa, ga naar Johannesburgh, totaal geruineerd.

 5. @ Drekkie is weer effe uit zijn grafkelder gekropen om Kerst en oud en nieuw te vieren, nu kruip er maar weer snel in tot oud en nieuwjaar 2023 als je dan al verzuurt ben horen we wel wat van je, maar toch een gallemiessies 2022 toegewenst ?.

 6. NB
  @ Showroe+di+Emmastad& Knoek koe

  Helemaal eens. Als laatste opmerking hierover kan ik alleen zeggen hoe uiterst verwerpelijk ik het vind je medemens te laten verrekken!
  Ik hoo inboedel geval dat diegenen die het ‘beleid’ hier al decennia zo geweldig vinden zich goed hebben kunnen volproppen met de feestdagen.
  Toen en nu, no difference.

 7. @ Drechi pa bosnan Tur

  Ik weet niet hoe oud je bent, maar vaak aan de trant van je reacties te ventileren – met alle respect – ver boven de leeftijd kom je wel ongelooflijk infantiel over, het gebruik van hoofdletters en wat erna komt, doet mijn 2-ling van 12 niet eens.
  Dus kun je nagaan.

 8. @William, walgelijk egoïstische bestuurders.
  The happy few, zogenaamd zijn zij “goed” voor Curaçao!
  Lokale bestuurders “goed”
  Knops “slecht”
  Curacaos bestuur is helemaal niet zo aardig voor haar mensen, tenzij f&f.
  Ja en idd persoon sukkel en persoon sufferd zijn hier gezagsdragers

 9. @Knoek Koe EClapas
  Zo is het al jaren, en zeker sinds 200 is het hardhollende achteruit gegaan.
  De armoede is nooit zo schrijnend geweest. De kids die zonder eten naar school gaan zijn er nooit zoveel geweest.
  Elk jaar weer brengen we met een groepje van 5 van onze tent met kerst voedselpakketten langs bij Dan pretu (er wonen mensen naast de vuilnisbelt) st Joris en Montana. Dit jaar zijn er families bijgekomen, gezinnen groter doordat mensen hun aftandse FKP woningen niet meer konden betalen en daarom bij elkaar gingen wonen,
  Dus praat mij niet over armoede, subjecten als @Drechi cs moesten zich schamen om het alleen over bs te hebben.
  Dit soort figuren doen en hbbn nooit een socioloog voor hun medemens uitgestoken. Laat ik maar een onprettig mens zijn, dat zal mij aan m’n reet roesten maar armoede hoort in 2022 in en land als C niet thuis, terwijl letterlijk en figuurlijk de domste van de domste politici hier in weelde leven feesten en beesten.
  Daar walg ik nou van!

 10. Knops heeft te lang met zich laten sollen.
  Dat voetbal partijtje met pik sloeg ook nergens op.
  Wie er ook komt het moet iemand met ballen zijn.
  Ingrijpen ben ik een voorstander van.

 11. Nou D66 heeft het weer voor elkaar, het vliegtuig is al op gepoetst en de vliegreizen kunnen weer verloot worden van wie er het eerst mee mag naar de zon, de Avila bar kan weer drukken rijden tegemoet zien.

 12. Als hij inderdaad niet terug komt in het kabinet verbaast me dat niets. Honderden miljoenen in diverse tranches uitgeven onder voorwaarden en bij iedere tranche je superieuren en de 2e Kamer informeren dat aan vrijwel alle voorwaarden is voldaan en vervolgens blijkt dat er van de voorwaarden weinig is terechtgekomen is het niet vreemd dat je bent uitgespeeld. Mag dan nog van geluk spreken dat hij er zo is afgekomen want de Kamer foutief informeren is een doodzonde en dat staat erg slordig op je cv.

 13. Het is wel jammer, want Knops heeft vaak de vinger op de zere plek weten te leggen: de astronomische salarissen en de armoede op de eilanden.

  Simpel gezegd, negers die negers laten creperen want zij voelen zich verheven boven de rest van de bevolking.

  Een nieuwe staatssecretaris is weer pappen en nathouden en in het eerste jaar, het snuffelen aan elkaars achterste.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -