31 C
Willemstad
• zondag 28 mei 2023

Opinion | PIN: “How much more people have to suffer before the Minister of Justice starts addressing the problem we have with guns?

WILLEMSTAD - The National Innovation Party (PIN) says it has taken note that in recent times, there have been many cases where the use of guns has...

RTL | Eis 16 jaar cel tegen drugsbaron Piet S. voor drugshandel en witwassen

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag in de rechtbank van Den Haag zestien jaar cel geëist tegen Piet S. De Hagenaar wordt verdacht van de handel in drugs...

PBC | Grensverdrag Sint-Maarten moet einde maken aan 375 jaar onduidelijkheid

Persbureau Curacao PHILIPSBURG – Het werd 375 jaar geleden ook al eens vastgelegd: de tweedeling van het eiland Sint-Maarten. Helemaal duidelijk waar de grens tussen het Franstalige en...

PBC | Internationaal Symposium ‘Reclaiming the Narrative’ in teken van doorwerking slavernijverleden

Persbureau Curacao UTRECHT – De Nederlandse overheid heeft 1 juli 2023 tot 1 juli 2024 uitgeroepen tot het Herdenkingsjaar Slavernijverleden. Ter inluiding van dit belangrijke jaar organiseert het...

ParadiseFM | Skiën op Saba

Skiën op Saba lijkt misschien een slechte grap, maar dat is het niet. Onlangs bezocht een skiscoutteam uit de VS het bovenwindse eiland. De wegen en wandelpaden...

PBC | Man die in de gevangenis mishandeld werd vrijgelaten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een 48-jarige man, bekend onder de initialen R.R.M., is vrijgelaten na in de gevangenis te zijn mishandeld door medegevangenen. De man, die werd vastgehouden...
- Advertisement -spot_img

PBC | Dode cruisepassagier mag op Aruba niet van boord

HomeLandenArubaPBC | Dode cruisepassagier mag op Aruba niet van boord

Persbureau Curacao

ORANJESTAD – Een overleden passagier op de het cruiseship Seabourn Ovation mocht dit weekend niet van boord gebracht worden vanwege corona aan boord.

Het aanleggen van cruiseschepen met coronabesmettingen is sowieso niet toegestaan, maar zaterdag werd een uitzondering gemaakt om een arts aan boord te brengen. Die stelde het overlijden vast van de betreffende passagier.

Volgens de arts ging het om een natuurlijke dood. Na het afhandelen van de formaliteiten, voer het cruiseschip weer weg.

Bron: Persbureau Curacao

4 reacties

 1. @ Loes, doe geen moeite. Het wordt met de dag achterlijker en belachelijker met wat er zoal verzonnen wordt. En nog heb je mensen die klakkeloos achter de groffe leugens aanhollen. Als ik 1 ding geleerd heb sinds maart 2020 is het dat het gros van de mensen in de “beschaafde en 1ste wereld landen” grote angsthazen zijn die je alles op de mouw kunt spellen. In Zuid Afrika kijkt men meewarig naar het westen waar ze over elkaar buitelen om vooral eerst de varianten een politiek correcte naam te geven, daarna een paar onheilsprofeten laten raaskallen voor de tv hope gevaarlijk en besmettelijk die varianten wel niet zijn, om vervolgens de grootste leugenaars voor de tv horen roeptoeteren dat we vooral mensen moeten uitsluiten en dat alleen zij de waarheid en wijsheid in pacht hebben. Dagelijks zie ik mensen als schapen in de rij staan voor een prik. Niet omdat ze de prik willen, neen maar omdat ze te laf zijn om de rug recht te houden. Ja maar anders kom ik de bios niet in, of het cafe of het openbaar vervoer. Nou wel dus, kom er al vanaf het begin zonder een centje pijn en dat zonder code, test of wat voor praktijken gekopieerd uit 1930 en verder dan ook. In ieder geval lach ik om al degenen die voorheen de grootste mond hadden over dat zij een vrij mens waren. Nu smeken ze om geketend te worden en pakken ze zelf de zweep op om zich te kastijen. Jammer hoor.

 2. Goh, hoe gekker moet t worden.
  Hoe verspreid Corona zich. Eh nou via de lucht door niesen en of hoesten.
  Leg mij nu eens uit hoe een aan een natuurlijke oorzaak !!! Hartaanval ….overleden persoon een corona gevaar is.
  Ligt die nog te niesen in z.n body bag , of in de koeling van het mortuarium ?
  Was nog gevaccineerd ook want anders kom je niet aan boord.
  Als het een Nederlandse toerist was of iemand uit de USA dan was het wel zo humaan geweest als je die zo snel mogelijk naar huis laat vertrekken met familie.
  En domme zuurpruim opmerkingen wat doet iemand op een cruise…. Nou gewoon alle wereldse idioterie even vergeten.
  Beatrix ondanks alle maatregelen….. ook besmet op Curaçao en verder niks aan de hand.
  En dat van boord halen… Pff. Het is een groter gevaar om van boord te gaan op Aruba. Dagelijks komen ladingen USA vluchten aan. alsof zo.n schip met gevacineerden wat uitmaakt.
  Die arts nu in quarantiane.. Met z.n hele familie.
  Corona kolder.

 3. @ericlapas schrijft:
  ‘…de achterlijke Nederlanders die ondanks de pandemie op winter vakantie moeten of over de grens boodschappen gaan doen of zuipen.’

  Eric, hier in NL zijn de ‘essentiele’ winkels open. Door beperking van de openingstijden is het op sommige tijden drukker dan gewoonlijk in supermarkten e.d.
  Boodschappen doen in bvb Kleve (met mondkapje en vaccinatiebewijs) kan in sommige gevallen minder riskant zijn dan naar de supermarkt om de hoek.
  FYI: ik bestel mijn boodschappen online: zelfs kleding en schoenen en dat deed ik al voor de lockdown.
  Wbt ‘wintervakantie’: lang niet iedereen die in NL in een vliegtuig stapt, doet dat om te gaan skieen of in de zon te gaan bakken! Veel arbeidsmigranten (Polen etc.) willen gewoon de feestdagen met hun familie gaan vieren.
  Wbt cruisevakantie deel ik jouw mening.

 4. Het blijkt dat het virus intelligenter is dan mensen, het weet zich in korte tijd zo te muteren dat het zich makkelijker kan verspreiden. Het virus kan dit doen omdat mensen dom en achterlijk blijven.

  We zagen laatst nog ondanks alle waarschuwingen hoe de gouverneur, Beatrix aanraakte.

  In Nederland zien we bijna elke avond in het journaal, de achterlijke Nederlanders die ondanks de pandemie op winter vakantie moeten of over de grens boodschappen gaan doen of zuipen.

  Iemand moet toch behoorlijk achterlijk zijn om in deze tijd een cruise vakantie te nemen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties