29 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Boze taxichauffeurs blokkeren toegang Megapier

HomeLandenCuraçaoPBC | Boze taxichauffeurs blokkeren toegang Megapier

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – De 1.400 passagiers van cruiseschip Aida Perla moesten gisteren lang wachten voor ze van boord mochten. Boze taxichauffeurs hielden de uitgang van de Megapier bezet met een zitactie.

Vanwege corona had de cruisemaatschappij vooraf toerwagens geboekt om de toeristen over het eiland te vervoeren. Individuele taxichauffeurs hadden daardoor het nakijken en dat pikten zij niet.

Minister van Economische Zaken, Ruisandro Cijntje moest er aan te pas komen om de blokkade op te heffen. Een deel van de passagiers kon toch mee met individuele taxichauffeurs voor een ritje over het eiland.

Bron: Persbureau Curacao

5 reacties

  1. Bon Bini….I’m sure you enjoyed your brief stay, with us at our best behavior. We’ll make sure we extend you the same courtesy at your next visit. No doubt we’ll have a different grievance with which to ruin your adventure. Don’t forget to tell your pals back home about us.

  2. @TOC…..je weet toch dat het hier weer eens uitsluitend om geld gaat.
    De chaufffeurs hebben dollars en geen Covid-19 in hun ogen.

  3. Denk je er goed aan te doen om je passagiers in een bubble over het eiland te verplaatsen, zijn er altijd weer die de bubble willen doorbreken.
    Ik hoop niet voor de individuele chauffeurs dat ze Covid-19 patiënten hebben vervoerd.

  4. Nogal belachelijk en wat arrogant. Niemand is verplicht een taxi te nemen. Geldt ook voor toeristen. Vrije markt, tog? Tip; lagere tarieven en meters in de taxi (wanneer komen die nou eens? ) zorgen voor meer klanten. Negatief gedrag en gerommel met vergunningen niet en zijn conta-productief. Change!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties